Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Lauri_ca, Bambo, multumim si voua de urari!

Si la noi ploua, s-a racit, urat...

Mycya, bafta la pediatru!

Rodi, dimineata nu stiu cum se face ca nu apuc sa ii fac fructele, deloc.. ca mereu se trezeste inaintea mea. Asa ca fac 3-4 portii odata, una la frigider pt a doua zi, restul la congelator. Branza ii fac tot de seara, o pun la frigider pt a doua zi. Daca uit (si se cam intampla in ultima vreme) nu mai mananca dimienata. Nu stiu ce fac dimineata, dar nu apuc... si pe forum intru mereu dupa ce mananca fructele.

Mai merg sa mai curat ceva... nu stiu ce, ca daca apa nu e... nimic nu e.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crispro nu mai fi necajita tocmai azi de ziua delfinasului (apropos, le spun si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor)...e nasol cand vin astea asa, una peste alta, dar ia-le cu calm...si vorba ta, daca apa nu e, nimic nu e, asa ca lasa totul pe mai tarziu cand se termina cu zapaceala si cand iti trec si nervii..o sa ai mai mult spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

nici eu nu am timp sa fac fructele dim, rareori ii mai fac. ii cumpar borcanele , iar supa fac pt 2 zile
una ziua respectiva si una in frigider.

Crispro ms

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Victo ...alte emoticoane cred ca nu mai eu sens

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Ooana intram in detalii cand ajunge sotul crezusem ca il cumperi pe asta de aia nu l-am mai intrebat

eu l-am facut cu carne de pui...dar cred ca cel original se face cu porc+vita

ne gandeam la inceput de septembrie...dar poate ne dati voi avant si facem cand veniti voi...zi cand sunteti disponibili?!?

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:

Crispro mi sa ridicat paru in cap numa din ce ai povestit apoi sa fi fost in pielea ta .

eu imi pregatesc lista cu intrebari pentru pediatru ca avem azi control, si cum vb in engleza cu el ma pregatesc ca sigur voi mai uita cate ceva de nu ma pregatesc.

intreaba ce crema de soare iti recomanda pt Andra

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Victo ...alte emoticoane cred ca nu mai eu sens

Citat:

Ooana intram in detalii cand ajunge sotul crezusem ca il cumperi pe asta de aia nu l-am mai intrebat

eu l-am facut cu carne de pui...dar cred ca cel original se face cu porc+vita

ne gandeam la inceput de septembrie...dar poate ne dati voi avant si facem cand veniti voi...zi cand sunteti disponibili?!?

Noi 2

da cu porc si vita se face, si din ce stiu e ca se lasa muuult la fiert

poi noi mergem acasa si in aprilie de pe 11 pana pe 17 mai, appoi in august inca o luna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca
Fetele care ati facut gris ce lapte la bebei, postati va rog o reteta . Si cand l-ati dat, la masa de dupa amiaza?

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Nu am facut pt Bea, dar se prepara asa: o parte gris, 3-4 parti lapte. Se pune laptele pe foc, cand clocoteste se adauga grisul in ploaie si se amesteca continuu sa nu se prinda de oala, 10 min. Poti indulci cu putina banana, sau caise la borcanel. Pofta buna! Cred ca se da la masa de seara.

Mergi la inceput

Mycya august...supunem la vot pe FB

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Mycya august...supunem la vot pe FB

Noi 2

sigur ca da abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu m-am convins inca o data ca lui Raul de la laptele de vaca ii ies bubite. Asa ca nu pot sa-i dau nici iaurt deocamdata. Intrebarea e : pot sa-i fac gris cu LP? Ca daca nu am voie nimic din lapte , suntem cam limitati cu hrana deocamdata

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput