Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sunt cam ingrijorata...ca am fost duminica la gratr si prietena mea a facut varicela de ieriastept sa faca si papansper macar sa faca o forma fff usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna dimineata,
eu profit de o zi de concediu, voi face ceva curatenie azi, am terminat si cursul.
Cosmi nu e neaparat sa faca varicela Stefan, daca ar face poate e mai bine sa faca acum, am inteles ca fac forme mai usoare cei mici. Duminica e botezul, sa ne pui poze sa va vedem.
Ioana, super pozele din Madrid, finuta e o dulceata, Claudiu mortal in pozele cu ea.Deci ai cam cumparat hainute degeaba ptr. Edi, gata nu mai ai copil mic.
Silvia dupa ce m-am straduit cat de cat sa mananc sanatos, am slabit vreo 7 kg in ultimul timp, la mine e putin ca am nevoie sa slabesc mult mai multe, dar sapt. asta am luat o hotarare cu sotul, sau a luat el o hotarare ca eu de mult eram....vrem inca un copil. Asa ca planurile cu slabitul se vor amana, eu sunt cea mai fericita ca el isi doreste acum asta. De fapt de dorit si-a dorit tot timpul doar ca ii era frica.
Cosmi 500 de euro e biletul ptr. 2 adulti si Tudor pe 7 nopti cu all inclusive, fara transport desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu ma pregatesc sa duc piticul la scoala, il mai las inca la desene. S-a facut tare frig si urat si la noi asa ma enerveaza ...
Giova superba iesire ati avut, m-am delectat cu pozele voastre , noi in we asta mergem la Ikea in Belgia deci iar se arata plimbare ca trebuie sa isi ia soacra mea o multime de lucruri. Ce iti fac baietii ?
Miha e f bine cat ai slabit zic eu, asa pe termen lung e mult mai bine . Felicitari din inima pentru decizia luata cu bb 2, ma bucur pt voi si va doresc sa va dea DD cat mai repede un samburel de bb sanatos
Cosmina eu am facut somonul simplu pensulat numai cu ulei de masline si ierburi aromate, si l-am servit cu amestec de cereale de la Tipiak iau cereale mediterenene care au de toate in ele, sunt tare bune. O sa incerc sa pun reteta azi Sper sa scapati fara varicela si noi am dardait ieri in oras si Alain mai vroia sa stea si la manège inca nu stiu cate ture abi l-am scos de acolo.
Va doresc spor in toate, revin eu in zona.

Mergi la inceput

salutare gagici....dupa o noapte nasoala....

sambata e botezul azi plecam....sper sa mi fie mai bine

Silvi abia astept reteta
Miha super pret la Bulgari,o sa ma informez si eu....sa ti dea Dumnezeu un bebe cat de repede

Mergi la inceput

BEEEE....ti am lasat un Pm,sper sa mi raspunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dragelor!
Noi binisor. Nu stiu ce are Edi ca se trezeste plangand noaptea. il luam la noi in pat si gata, i-a trecut. asta se intampla de la intoarcerea noastra din Spania. In plus face niste crizute de personalitate de ne crucim....asa ca sunt in cercetari pe net.

Marco e ok, un copil foarte cuminte si ascultator. Toata lumea l-a laudat si in Alba, ca e bine crescut, bla-bla-bla.
Cu el nu am treaba, doamne ajuta tot asa sa ramana si in viitor.

Miha ce veste minunata. Ma bucur ca s-a hotarat sotul si doreste bb2. doamne ajuta sa vii cu vestea celor 2 liniute cat mai repede.
Cosmi acum daca face Stefan varicela nu e nimic, mai bine acum decat mai tarziu.
Iar esti intr-o pasa proasta? hai revino-ti, mergeti la botez, aveti un eveniment frumos weekendul asta.
Silvia am scris mai sus de baieti. Edi imi mananca zilele, asta e, mai avem vara asta si pe urma la gradi cu el.
Fain ca iar va plimbariti. soacra sta departe de voi?

Nu am apucat sa reactualizez lista cu persoanele nascute in aprilie. sper sa reusesc azi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi
Miha....FELICITARI! Ma bucur foarte mult pentru voi!
Daca ar vrea si Victor....insa din pacate slabe sperante
Ieri s-au terminat negocierile, asa ca am mai scapat de niste sedinte - pana vin altele.
Tot ieri mi-am dat si primul examen si am luat nota 9.
Din pacate nu am avut timp sa intru pe net, asa ca Giova, promit ca o sa ma uit la poze.
Am fost luni cu Matei la control; tratamentul da roade, au mai scazut polopii, deci avem sanse sa scapam de operatie.
Azi ne-am platit avansul sa ne luam masina noua ; o vom lua in leasing ca altfel...nu ne tin buzunarele.
O sa luam un Renaul Megane Sport de culoare rosie (doar culoarea a fost preferinta mea ca in rest numai Victor s-a ocupat de dotari).
E o vreme asa de urata in Bucuresti; ploua si e frig....asa m-am saturat de vremea asta;
Matei nu are serbare de Pasti; de fapt, nu a avut niciodata.
Va pupam si incerc sa mai intru

Mergi la inceput

de aici:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-24/08:08:24 in jos, poze noi cu baietii mei.
pe maine, .

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Neatza!
haideti la o .
Noi bine, asteptam vremea buna sa stam afara, caci de casa ne-am saturat.

Iuliana ma bucur ca ati terminat cu sedintele. de acum, te vedem mai des pe aici.
Felicitari pt. achizitionarea masinii. sa aveti parte de ea si fara evenimente!
Ma bucur ca a dat roade si tratamentul homeopat a lui Matei.

si mai trec pe aici, daca ma lasa picea.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, multumesc pentru cafea.
Aseara m-am delectat cu pozele tale si ale Silviei. Super poze.
Eu diseara trebuie sa ajung la un magazin de jucarii pentru ca maine mergem la un party de prichindei.
In rest, ma bucur ca azi e vineri si ca mai am o ora si plec acasa...
Sper sa reusesc sa intru si in weekend, desi, slabe sperante.

Mergi la inceput