Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor noi a hoinarit zilele astea, ieri am fost in Belgia cu soacra mea sa isi comande mobila si la Ikea si azi am fost la un lac la 30 km de aici sa ne plimbam putin. Am incercat fara succes sa inaltam un zmeu si l-am lasat pe Alain 5 minute cu Jp si eu m-am plimbat cu soacra mea, cand ma intorc constat ca Alain intrase in lac imbracat pana dincolo de brau, sa nu va zic ca erau 14 grade si ca apa era rece ca gheata vai ce m-am enervat pe amandoi, Alain a umblat si urecheat , dezbracat complet si a venit acasa in hanorac care scapase ca nu era pe el si in 2 bluze de trening de ale noastre ...asa ne-am incheiat plimbarea o sa va pun poze maine, inainte de imbaiere...In alta ordine de idei am luat acvariu pt pestele lui ce il castigase la manège, cu lampa de acvariu si cu filtru de apa si oxigenare + decor am decartat 130 de euro dar am zis ca asta e cadoul de Paste pt Alain. Well faza tare a fost ca pestele a murit la 5 ore dupa ce l-am mutat in acvariu asa ca ieri am cumparat alti trei care nu par nici astia sa o duca f bine ....deci can astea au fost zilele mele ma intelegeti de ce nu am chef sa scriu
Iuliana merci de aprecirile de la poze. Eu tot sper sa va puneti deacord cu bb 2 si sa fii si tu impacata
Giova fain ca sunt ok baietii tai . Soacra mea va sta la cam 2'5 km e aici dar in bus faci vreo 25 minute ca face un tur mare prin centru, si-a inchirat ap intr-o rezidenta tare frumoasa.
Sa va mai zic ca vineri am fost la ora de conducere m-am hotarat sa fac cu un instructor pana imi mai amintesc si ma simt in siguranta si zice si ala ca pot iesi in populatie deocamdata mi se pare cam greu dar e ok, nu am produs nici un accident mai am ore si saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici,,,,,ce liniste pe aici

noi ieri am venit de la tara,,,la botez a fost f bine..o vreme superba,un copil frumos si cuminte

Bianca a ramas la tara in vacanta...sper sa se simta bine

Toanca asadar aduce iepurasul masina...super
Silvii ce nazdravan Alainbine ca nu a racit
Giova v a dus lipsa puiul mic de asta vrea sa faca nanii cu voi

pup si mai vb ca e un balamuc aici la mine....haine peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am avut si noi azi serbarea. a fost ok.
acum ca am scapat, sper sa reusesc sa-mi termin toata curatenia. Nasol ca e vreme frumoasa si stam mai mult pe afara, asa ca atunci cand suntem in casa, numai timp de net nu am.

Iuliana cum a fost la party? v-a venit masina?
Silvia aoleu...baie imbracat? ai pus poze? ce faci bun de paste?
am inteles cu soacra ta, oricum si lucreaza, asa ca prea des nu va vedeti.
Bafta cu orele de condus. ma bucur ca ai reinceput, sa vezi ce bine iti va prinde pe urma...nu mai lasi masina din mana, va veti bate pe ea.
Cosmi ma bucur ca a fost ok la botez. sa va traiasca proaspata crestina si numai bucurii sa va aduca. poze pe cand? spor la despachetat, spalat, aranjat.

revin si eu pe maine cu poze de la serbare.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina deci ati petrecut bine , asteptam poze
Giova pun acum poze dar de dinainte de imbaiere si sa vedeti acvariu . De Paste nu fac mare lucru, o paine Pasca , oua rosii, ciorba de miel o friptura asortata cu miel. Dulce fac baigli si gata . la cina suntem invitati la niste prieteni, Jp e de garda sambata .... Pui poze de la serbare ? Cu orele de condus ma descurc bine, am facut si azi si am batut orasul, nu zic ca nu as putea si singura dar nu ma simt inca confortabil.
Noi am fost azi la circ vai ca m-au capita ai ade cap 2 ore, atat zgomot, fum si nisip chiar ma durea capul Alain a facut ture pe ponei si a fost incantat....macar el sa fie.
Va pun aici si pozele, spor in toate va doresc mai apar eu maine in zona.http://www.dropshots.com/psilviaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
La party a fost super ok; 3 ore s-au zbantuit copii de mama focului....
Din pacate, masina abia in 25 iunie o sa vina pentru ca i-am pus prea multe optiuni
Avem confirmarea de la fabrica cum ca pe 23 iunie pleaca spre Romania; deci avem de asteptat.
Mi-am dat si al doilea examen asa ca mai am numai 7 examene de dat
In rest, ma bucur ca a mai iesit un pic soarele...
De Pasti stam acasa si avem iar familionul invitat la masa.
Matei are numai vineri si luni vacanta la gradi.

Mergi la inceput

neata gagici....

poze o sa pun sapt viitoare ca apartaul a ramas la Bianca la tara ...daca le descarca ea pe laptopul i le cer si le pun

Giova va distrati nu gluma....am fost si eu cu papan ieri prin centru ,i a placut
Toanca ....mai aveti de asteptat la masina,dar vine taman bine pt concediu
Sivii super ca te ai apucat ed condus...ai si tu activitate nu gluma

eu sa fac ceva ordine pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, da, mai avem de asteptat pana vina masina, insa la partea cu concediul nu ne avantajeaza deloc ca in toate cele trei iesiri plecam cu avionul.
Doar poate sa dam o fuga pana la munte avand in vedere de dealerul ne da cadou contravaloarea benzinei pentru 2000 de km

Mergi la inceput

eu prin zona.,...azi n am facut mai nik ...am lenevitdar sper sa mi treaca lenea asta ca am treaba....deocamdata nu stim ce facem de Paste dar vedem

Toanca pai tot sa te plimbi daca ai benzina gratiscred ac e frumoasa masina
Giova ce faci???

BEE ti am lasat un pm...stiu a nu prea te loghezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la ceas de noapte.
am pus azi poze de la serbare:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-04-19/14:26:29
in rest, cu treaba si pe-afara cu copiii.
pe edi il deranjeaza maselele de 2 anisori, asa ca e mai marait...cine stie cand or iesi?

Silvia vreau sa fac cozonacul ala cu cioco. am cateva intrebari:
- dupa framantat, ai oprit masina si l-ai lasat acolo? sau are program si de dospit? nu m-am uitat inca in cartea masinii de facut paine.
- pe primul l-ai facut in tava de chec?(numai dintr-=aia am, daca nu...cumpar si de cozonac).
-l-ai intins, pus crema, rulat, impartit in 2 si impletit? am inteles bine?
- la cuptor pe ce setare ai pus: incalzire sus, jos, si cu ventilatie sau fara?
Iuliana pai asa se asteapta daca va luati o masina facuta de voi si nu ce e in reprezentanta.
nu stiu ce oferte sa mai bage astia sa cumpere lumea masini. va plimbati 2000 km gratis.
Cosmi asteptam pozele. te-ai mobilizat azi?

intru maine, sa vad daca imi raspunde Silvia.
va.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

neata gagici

ne am trezit si acum incercam sa ne mobilizam ca ieri nu prea am facut o...trebuie sa ma duc la mama s o ajut sa vopseasca ouale si ce mai e de facut...eu deocamdata n am facut cumparaturi delocpt ca Gabi pleaca de dim de la 6 si vine seara la 23 asa ca va dati seama

Giova faci cozonac ???super ,sper sa ti si iasa
Silvii m ai inebunit cu bunatatile tale...bravo doamna
Toanca lasa ca trece numai decat timpul...acu vine masina

fug sa i dau papa puiului mic

Mergi la inceput