Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Vai fetelor ce am plans in dimineata asta pt Bela Nu stiu daca ati citit la generale despre ea, este fetita pe care am intalnit-o acum 2-3 ani aici in Munchen.De varsta cu ai nostri, cu probleme foarte grave la inima si plamani, nu putea sa mearga pe jos pt ca obosea foarte repede. Au stat numai prin spitale la Munchen dar, din pacate, s-a facut ingeras de alaltaieri As incerca sa ma duc la Calabrone sa le arat italienilor pe net cazul si sa dea si ei ceva banuti, putin cu putin se aduna.Trebuie urgent adunata suma ca sa poata ajunge fetita in Ro.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163228

revin...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Haideti la o .

De aseara i-am adus lui Edi cealalta olita, tip scaunel. asa ca cere non stop la ea, il dezbrac, sta cateva secunde dupa care se ridica si zice gata. L-am pus pana si pe marco pe ea sa-i arate, cum face el pisu acolo, degeaba. Oricum, exista atractie catre acest instrument, nu ca si cu cealalta.

Masina sotului e in service de ieri, a aparut ceva avarie si s-a inchis motorul. asa ca au venit cu platforma dupa ea. Inca nu i-au dat de capat. doamne ca asta a fost belea...noua luata si tare proasta. Asa ca maine in Alba cred ca mergem cu a mea...nu a mai iesit din Timisoara de vreo 3 ani.

Maraki asteptam vesti bune, m-am bucurat cand am vazut ca ai scris. dupa ce am citit.....mi-am schimbat parerea...of doamne. Odihneascase in pace, ingerasul Bela!
Cosmi spor sa ai. si eu vreau sa vopsesc niste oua cu marco azi, sau le las si le facem in Alba sambata...nici nu stiu.

eu mai am de facut ceva cumparaturi, masina mea e la Clau sa-i schimbe cauciucurile...si nu am cu ce merge.
Edi plange ca vrea afara....of doamne!
trebuie sa ma si vopsesc, poate o fac diseara, sa vedem.

Intru mai tarziu, poate apare si Silvia.

va si ne auzim mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Nici eu nu am facut inca cumparaturile pt masa de Pasti. Cosmi cum o sa te descurci cu cumparaturile? Eu trebuie sa ma duc singura la magazin in jur de ora 18.00 si sa astept sa vina Giorgos sa ma ia pe la 19.30 ca lucreaza pana la 19.00. Pasca voi face fara blat, am gasit pe forum o reteta super usoara:
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2011/04/pasca-cu-branza-de-vacifara-aluat.html
Maine mergem cu Angelo la biserica sa treaca pe sub masa, sambata seara ne ducem la inviere iar duminica servim masa de Pasti la socri unde va veni si cumnata-miu cu Matina si Ioana verisoara lui Angelo. Robert lucreaza din pacate.
Ieri am fost la C&A sa-i cumpar lui Angelo hainute cu ocazia Pastelui. Ce sa alegi frate ca erau numai haine de vara, toate subtiri, pantaloni si tricouri/camasi cu maneca scurta. I-am cumparat o geaca de blugi, un tricou cu maneca scurta cu Spidermann, pantaloni de blugi trei sferturi cu Spidermann, un tricou subtire cu maneca lunga, inca unul frumos cu maneca scurta si un halat de baie super frumos cu papucei asortati + un set de sosete cu Toy Story. Toate m-au dus la 104 euroi

Fetelor am ajuns la 70 kg Anul trecut in vara, aveam 85

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Marakima bucur ac esti ok....si felicitari pt slabitasta da realizare ...Angelo sa poarte sanatos hainutele

cum ma descurc cu facutul cumparaturilor???habar nu am....pb ca maine cel tarziu...deocamdata nu stim ce face de Paste ca daca plecam la tara nu ne trebuie sa ne omoram cu cumparaturile

Giova lasa ac se invata Edilinul mic la olita ai sa vezi....macar e in garantie masina lui Clau??

Mergi la inceput

Cosmi ms Nici eu nu fac mare pregatire de Pasti dar oricum ,trebuie sa avem ceva cat de cat ca sa simta si Robert ca este Pastele. Soacra-mea se duce astazi in Metro sa isi ia mielul comandat, eu voi face o friptura de porc la cuptor ( apropos....stiti cat s.a scumpit carnea aici??? )Oua vopseste socrela si pt noi, sa cumpar verdeturi, fructe, etc. Etc asta inseamna de fapt un carut full si acum serios: nu stiu unde se duce toata mancarea cumparata Sapt trecuta am platit 150 euroi si acum cand ma aude Giorgos ca nu avem mancare....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

v-am spus de Angelo ca l-am inscris la prescolari la greci? Din septembrie acolo incepe Am timp sa ma razgandesc 1 an daca il dam la nemti sau la greci pt scoala.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Vin si eu in clubul celor care nu au facut inca cumparaturile pentru masa de Pasti mai ales ca eu m-am procopsit iar cu invitati la masa (inclusiv soacra).
Dar, avand in vedere ca lucrez si azi si maine, cel mai probabil ca voi merge la piata samabata.
Pasca si cozonacul vor fi, de asemenea, de cumparat nu de alta dar nu stiu sa fac si nici nu am timpul si cheful necesar pentru experimente.
Maraki, da ce de vrei tu neaparat sa mearga la scoala pentru greci avand in vedere ca traiti in Germania?
Felicitari pentru slabit!
Giova, deci Edi crede ca olita e o noua jucarie?
Diseara vreau sa vopsesc si eu ouale si musai sa ma ajute si Matei ca il incanta foarte tare sa-si bage si el degetele prin vopsea; mai ales ca il las si pe el sa vopseasca singur si e tare mandru de operele lui

Mergi la inceput

Silvia unde esti?????????

eu am cumparat ce mai aveam nevoie pt. cozonac si atat. dupa amaiza mergem la mall sa se tunda Clau si Edi si sa luam ceva cadou de iepuras pt. edi. probabil o roaba ceva, ca aia pe care i-am luat-o la finut.

Masina a adus-o din service. Nu are nimic...i-au facut fel de fel de teste. Naiba mai stie. acum nu se mai vede nicio avarie pe tabloul de bord. si cica numai daca ramane acolo inseamna ca e ceva.
asa ca acum s-a dus sa o spele si sa o infrumuseteze si pe a lui.

Maraki se vede in poze ca ai slabit. tare bine arati si tanara.....
Pai la voi nu e cald? normal ca nu mai sunt haine groase in magazine.
Baietii mei au haine noi de Paste, luate in ianuarie din Munchen. Din Spania le-am luat haine de vara.
Cosmi e nebunie in magazine. nasol ca gabi lucreaza asa tarziu.
Iuliana in loc sa mergeti voi pe post de musafiri, la soacra, la parintii tai,...vin ei la tine. si cu munca...zau de stiu cum le termini pe toate.

merg sa-l culc pe pitic.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru in graba sa-i raspud Giovei si apoi revin . Aici vezi cozonac pufos deci eu il las la dospit si in masina de paine ca are program de 1 ora si 50 minute de dospit apoi il pun pe masa si il mai las o ora sau doua la dospit. Fac doua rulouri ca sa fie mai usor la impletit si sa fie proportional bine. Dupa ce il asez in tava il dau cu galbenus si pun migdale pe el si il mai las la dospit . In cuptor secretul e sa il lasi la incepu cam 10 minute pe 190 grade apoi la temperatura mica sa nu crape, 170-180 maxim, eu am cuptor clasic cu caldura numai jos tu pune-l cu caldura numai jos si ventilatie si la final daca nu ti se pare rumenit pune caldura jos si sus.

Mergi la inceput

Silvia am citit la tine pe blog reteta.
voi vedea cu coptul...nu am posibilitatea sa pun doar jos.
mersi mult si spor .

eu m-am apucat de oo, daca am vazut ca Silvia nu raspunde. abia astept sa fiarba ca se ne apucam de pictat.
pe urma fug sa iau o tava, caci am obs. ca nu o mai am. Iar baietii merg la tuns.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput