Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
cosmi1975 spune:
salutare...am fost la mama sa fac treaba..cand colo mama si amtusa cam terminasera asa ca decat papan a colorat un ou,.....eu m am relaxat cu o amica pe care n o mai vazusem de catva timp....apoi am venit acasa si abia abia m am mobizliat sa spal geamurile[:D
Maraki...nici nu pot citi la subiectul Bellei...offf bunul Dumnezeu sa i intareasca pe parinti
Giova spune:
am terminat si oole si cozonacul. au iesit ok toate, in cozonac trebuia sa pun mai multe crema, dar curgea la greu cand rulam aluatul.....asa ca un sfert din ea am aruncat-o.
am si pozat capodoperele mele si ale lui marco, poate am maine timp sa pun.
Cosmi te-ai scos.
fug la bagaje, maine pana la pranz vreau sa ma vopsesc, intins par si sa las casa cat de cat curata.
pe maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Am terminat de vopsit ouale.
De fapt Matei le-a vopsit in totalitate si era tot numai un zambet; poate reusesc sa descarc pozele.
Giova, pai nu prea am de als; trebuie sa-mi fac cumva timp sa le pot face pe toate.
Macar cu curatenia m-am scos ca face cea care vine la mine o curatenie de lingi pe jos
Felicitari pentru cozonac.
Eu nu ma incumet
maraki spune:
Nici eu nu ma incumet la cozonac Nu am facut in viata mea dar tare mult imi place sa-l mananc
Giova drum bun si Paste fericit daca nu ne mai intersectam Asteptam poze cu capodopera
Am fost la cumparaturi, luuume cacalau Nu am gasit ceapa verde si branza feta care o luam de obicei. Maine magazinele sant inchise,sambata va fi deschis iar luni din nou inchise
Silvi ce faci bun?
Toanca acolo am gasit loc pt prescolari, eu zic ca este folositor pt ca mai tarziu exista posibilitatea sa ne mutam in Grecia ca doar acolo avem apt si nu am mai da o gramada de bani pt chirie. Giorgos a fost la scoala greceasca si daca il auzi vorbind germana, juri ca e neamt
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Giova ma bucur ca ti-a ieist bine cozonacul umplutura iese mereu mai multa dora cand fac cu nuca nu imi ajunge abia astept sa vad pozele.
Cosmina deci ai ajutoare azi vopsesc si eu ouale cu Alain .
Maraki eu am fost ieri la vanatoare de miel ce scoruri au aici asa scump e si la voi, ajunge si al 24 de euro muschiul de miel , eu am luat un picior si ceva piept pt ciorbita cam 2,5 kg dar tare scump mi s-a parut . Ceapa verde sper sa gasesc la piata sambata si feta de care zici iau mereu, cel mai mult de place una de la un Lidl din Belgia acre e din Grecia si tinuta in ceva cutie cu zer dar ajungem tare rar acolo, mai del luam de la Cora de asta normala. Azi merg si eu la Cora la cumparaturi de sucuri si ce mai trebuie .
Deci va pun si aici meniul meu daca va ajuta ciorba de miel a la Radu Anton pentru care am luat special tarhon verde la ghiveci si macris la ghiveci de la piatza, fac o friptura de miel anul trecut am facut cote de miel premier in ierburi aromate acum cred ca fac o friptura asortata cu miel vitel sa impac toate gusturile. Mai fac drob de miel reteta mamei mele cu adaptarea ca voi pune ficat de pui si ceva carne de miel, fac baigli cu nuca si cornuletze cu migdale la cererea sotului si in rest sunca de paste daca gasesc sunca afumata sa o fierb si oua vopsite de Paste o parte colorate simple si o parte prin aracet gris si pictate ies ca niste bijuterii . Spor la treaba va doresc
cosmi1975 spune:
neata gagici...dau un ceai cui doresteam schimbat lenjeriile,am dat cu mopul si acum imi fac curaj sa plec ca trebuie sa i iau lui stefan o gecuta ca nu mai aresi sa fac si ceva piata
Silvii ...aoleu de de bunatati faciai musafiri?
Maraki si la noi s au scumpit toate....nici eu nu fac cozonac ,nu ma incumet
Toanca ce ajutor ai in spiridus...sa vopseasca el ouale
Giova cate ai si tu pe cap....bine ca le faci fatza
sunt in zona....as vrea sa stiu si despre celelalte fete ce fac si sper din suflet sa fie bine...TOANA?DMELLI?ANYNONI?TEOLINDA>BEE?MIRELA????.....MIHA....si toate fetele
Giova spune:
sunt cu vopseaua in cap, am intrat sa va pun poze cu ce am facut noi ieri:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-04-21/19:32:33
Silvia nu am pus nuca, doar stafide. nu aveam si la magazin era numai cantitate mare si foarte scumpa.
Iuliana macar cu curatenia te-ai scos. spor in toate.
Maraki eu mai intru sa va urez toate bune, de pe tel., caci de pe comp e mai dificil... tel. e tot timpul la indemana.
Cosmi eu sunt cu cafeaua...ceaiul numai iarna si dupa cafea, binenteles.
am multe, intr-adevar, dar uite ca inca le fac fata. voi vedea din toaman, dupa ce-mi gasesc vreun job cum va fii...daca imi voi gasi.
Clau azi e liber, nu a mai mers la birou, asa ca l-a luat pe Edi afara, sa termin eu cu calm totul. ce liniste e in casa fara el.
mai intru eu din Alba, sa va urez toate cele bune.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
MIHA78 spune:
Hello,
Si eu pe acasa, fac curatenie , adica finalizez vestita curatenie de Pasti. De facut 2 prajituri voi face, baigli, reteta Silviei, mama face pasca. Eu din pacate n-am respectat traditia, n-am vopsit ouale. Asta o vom face maine cu Tudor impreuna.
Maraki, ma bucur mult ca ai scris, ca sunteti bine, oau super ai slabit, ai tinut dieta sau ai schimbat modul de alimentatie? Cred ca e bine ptr. Angelos cum ati hotarat voi, mai ales daca aveti ginduri de plecare in Grecia. Marturisesc ca mi-au devenit grecii f. simpatici, am avut cateva cazuri de greci care casatoriti cu romance au avut pb. cu numele. Eu a trebuit sa le descurc, ei cu f. mult bun simt, intelegatori fata de alte natii.
MIHA78 spune:
Ioana si Toanca, aveti baieti vrednici, ouale vopsite de Marco le-am vazut deja, frumoase foc.
Ioana, zau ca multe figuri v-a facut masina, curat ghinion zic eu, ptr. ca altfel e o marca deosebit de apreciata.
Silvia, am citit de patania lui Alain, ai avut ceva emotii, n-a racit apoi, e bine?
Cosmi, ai pus pozele de la botez?
Va pup pe toate, spor la treaba va doresc.