Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata am venit ...nebunie in oras...i am luat lui papan geaca,pantaloni si o bluza...apoi am trecut la biserica sa trecem pe sub masa

acum bantui pe aici...tb sa mi fac si unghiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina super de tine doamna ca ai timp liber eu ma apuc sa execut baigli si cornuletele. Nu am musafiri decat pe soacra mea dar am zis ca dupa atat vreme de negatit sa ma adun si eu sa fac ceva bun
Maraki cate kg ai ca eu am sarit peste informatie ? super ca ai slabit
Miha imi e dor de un Paste la Cluj cu iesit la gratare Well Alain a fost un pic formait dupa baia in lac dar nu i-am dar nimic ca e super cald aici sunt 20 de grade i-a trecut de la soare. CE iti face piticul ?
Va las ca mai fac ceva treaba mai revin eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Silvia, inseamna ca a rezistat bine Alain la baia din lac, daca a fost doar putin infundat. Acum sunt in cuptor, 2 buc baigli, urmeaza inca 2, ii fac si surorii mele, care si azi lucreaza. Sper sa iasa, e prima data cand fac.
Cosmi, l-ai innoit pe Stefan, eu lui Tudor nu i-am luat haine, a primit la ziua lui o gramada. Eu mi-am luat o bluza, atat.
E bine Tudor, chiar f. bine, acum doarme, e mare strengar, am inceput sa-l las in jurul casei si singur pe afara si azi mi-a facut o trasnaie. A plecat cu varul lui dupa un vecin cu bicicleta fara sa-mi spuna, i-am cautat de numa pana a sunat vecinul ca-s cu ei in parc. Parcul e la ceva distanta de noi, iar vecinul era si el cu fetita lui, am mers dupa ei si acum sunt pedepsiti amandoi. Se pare ca Tudor a fost vinovatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Silvii am timp liber pentru ca plec la tara si merg si ai mei...a pregatit mama tot ....ma gandeam ca ala atata mancare ai multi musafiri
Miha...aoleuuu ma speriam daca nu l gaseama pe papan...eu le am cu sperieturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Marakino, sa-ti traiasca barbatul cu numele! Sa fiti sanatosi cu totii, cu pace si belsug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Multumesc mult Astery, sanatate,belsug si bucurii va doresc si voua
ca o paranteza, grecii sant cu mancarea frate, astia nu sarbatoresc Sf. Gheorghe cand cade in sapt mare pt ca nu se pot ghiftui cu o masa imbelsugata. La ei Sf. Gheorghe cade luni; mi se pare aiurea sa fie diferit de noi ca doar santem de aceeasi religie.

Silvi, anul trecut in august aveam 85 kg, acum am 70
Miha nu am tinut o cura anume, ultima masa seara era in jur de ora 16.30, nu am baut deloc sucuri( doar apa plata ) mai subtire cu branza, rar friptane, mai rarut ciorbica ( asta imi face burta daca mananc in fiecare zi ) dulciuri foarte rar, renuntat la ciocolata,cafea am baut normal facuta cu zahar ( 2 lingurite ) si lapte. Cred ca am intrat in perioada propice ca sa pot slabi, pana la faza asta eram convinsa 100% ca nu ma mai ajuta in veci organismul sa dau jos din kg.

In seara asta mergem si noi la Mitropolia greceasca, lumina se da la 22.00 ca in fiecare an se gandesc sa poata lumea sa prinda metroul pt a ajunge acasa la intoarcere. Daca nu santem intr-o tara ortodoxa ,metroul se inchide la 1.00. Fetelor nu stiu ce obicei au catolicii in noaptea de Inviere dar nu am vazut in nici un an nemti sa se intoarca noaptea cu lumina acasa. Cine stie.....aici e pustiu pe strazi in noaptea de Inviere.

Mamicute albinute, va uram Paste fericit, cu lumina in suflet si in gand, sanatate si pofta buna la masa de Pasti

Angelo a fost la piscina astazi cu Ioana si bunicii, eu am ramas acasa sa fac fripturica ( de porc pt ca doar Giorgos mananca miel si vom avea maine de la socrela care a cumparat un miel de 14 kg ) Faimoasa pasca fara blat ( de pe forum ) am facut-o ieri dar nu ma atrage, este doar branza cu ou, budinca, zahar Atat de laudata a fost aici pe forum.....va spun maine daca e buna la gust Bine ca mi.am adus aminte, trebuie sa bag niste strudel cu mere la cuptor pt Robert ( noroc ca v-am scris acum ) Pe asta il cumpar de.a gata de la Kaufland cu 1 euro cutia

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hristos a Inviat ! Va doresc Sarbatori Pascale fericite alaturi de cei dragi
Maraki super ai slabit si ce e mai important ai slabit facandu-ti un regim de viata sanatos o sa vezi ca vei continua sa slabesti incet urmand stilul acesta
Eu azi am fost harnicutza si mi-am terminat treaba la 13, cozonac, cornulete, drob, painea, ciorba ...tot ce aveam. Jp e de garda , restul dorm asa ca eu ma uit la filme o sa facem maine micul dejun de Paste. Va imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hristos a Inviat!
Lumina sfanta a Invierii sa va umple casa de liniste si bunastare.
Noi ne pregatim sa plecam in parc cu bicicletele, iar dupa-amiaza ne asteptam musafirii!
Sa aveti zile frumoase si insorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Eu pregatesc hainele sa mergem la biserica, am fost azi noapte la inviere, a rezistat eroic Tudor, bine a dormit ieri si la amiaz si inainte de 12 vreo 2 ore, azi mergem la socrii si in rest vom lenevi.
Maraki sa stii ca si aici se sarbatoreste maine Sf. Gheorghe, a anuntat biserica. La Multi Ani sotului tau, sa fie sanatos.
Zile frumoase si pline de liniste sa aveti.
Astery numai bine si voua.
P.S Silvia mi-au iesit Baigli f. buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Adevarat a inviat!

Eu sunt...racita. Nu stiu cum am reusit, dar stranut, imi curge nasul si tot tacamul de ieri de pe la pranz.
Altfel, pe la noi e nebunie totala cu ouale de ciocolata ca de vineri tot le cauta astia prin diferite cotloane si cred ca au scris in ochisori "ciocolata" ca aia de la desene cu "$$$$"
Mie greu sa fiu coerenta, dar musai trebuie a-i spun lui Maraki ca incepusem sa ma ingrijorez. Brava pentru reusite!

Mergi la inceput