Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
MIHA78 spune:
Cosmi, draga de Bianca, pb. grave iubirile astea fragede. Cu tine ce e si de ce sa dam noi cu rosii, momente grele si proaste avem toate in viata, nu stam aici sa ne judecam ci sa ne sprijinim? ti-ai mai revenit?
Silvia, am vazut poze, super bine arati, imi place mult si culoarea parului, te prinde, a slabit si sotul tau. Alain e fff. inalt.Merci ptr. sfaturi..
Ioana, gata sejurul, mergeti direct la alba nu?
Toanca eu linte recunosc ca n-am facut pana acum, naut am incercat dar nu mi-a prea reusit, la astea iti trebuie cred eu, condimente, frunze etc.
Al meu copil a cam inceput alergia de primavara, ii dau aerius ca are reprize de stranut, bine ca i-au iesit toate testele negative.
Eu azi mai libera, dupa Pasti am o sapt. concediu, il visez deja, at. va fi gata si cursul.
cosmi1975 spune:
neata gagici....am dus copilul mic la gradii si acum am facut o pauza mica sa vad ce ati mai scris
am intrat in febra cumparaturilor de botez...ma ameteste si ami mult agitatia asta,dar trebuie...am dat comanda de o lumanare superba(zic eu) personalizatasper sa fie si ei incantati...Bianca si a luat o rochita draguta...eu si gabi nik deocamdata
Giova gata voiajul???sper sa scrii mai multe
Iuliana si mie mi s a luat de vremea asta care ne da peste cap,,...ma bucur ca i puiul mic bine....Biancai sper sa i treaca cat mai repede ,oricum mi se pare ca se stapanestesa nu o vada altii
Miha de revenit???am zile bune si mai putin bunedar sper usor sa mi revin....mie mi a placut cursul ECDL
Silvii chiar ca i inalt puiutuliar tu esti ....beton
revin...
Giova spune:
Hello!
Bine v-am gasit dragelor! am ajuns cu bine, copiii au fost fericiti sa ne vada, sunt tot dupa noi si tare ne place. Ne-a fost dor de ei.Trebuie sa ma pun la curent cu noutatile, mai multe despre vacanta noastra la Madrid si poze, pe saptamana viitoare.
Mai stam in Alba pana duminica cred, mie mi-e cam dor de casa, dar parca mai merg cateva zile de "frecat menta".
va pup!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor, multumim de laude si de cuvintele frumoase Alain e lungan tare nici nu l-am masurat sa vad cat are dar ma sperie cand il vad pe langa mine .
Cosmina spor in continuare la cumparaturi sper sa gasesti si tu hainutze.
Giova cum a fost vacanta ? Asteptam poze si impresii .
Miha ma bucur ca ai gasit bune sfaturile, sa vezi ca in cateva luni de pus in aplicare se vede f bine, eu nu am slabit 7 kg pe luna dar am merc cam cu 5 in prima luna, apoi 3 apoi 2 si uite asa incet cu incet cu perioade de stagnare cu progrese...Dar trebuie facut si sport ca se slabesti frumos si sa te fortifici, alege ceva ce poti face acasa gen pilates, abdomene...
Maraki pe unde te-ai ascuns ???????????
La noi a venit un parc de distractii in ceva piatza la 2 min de aici in drum spre scoala, inainte Alain nu vroia in carusele ca ii era frica , acum s-a luat cu un coleg si la intoarcerea de la scoala nu se poate sa sarim peste, carusele, pescuit de canari nebunie si bani stricati ca-s scumpe ca naiba . Azi am venit acasa cu un peste in acvariu mic parca vad ca nu face multe zile la noi, ales de Alain pt pescuitul de canari ( si 5 euro platiti de mine ) a mai pescuit pret de un pistol si dupa ce a facut toate carusele a venit urland ca mai vroia sa stea si era mort de foame si oboseala , eu langa el cu 2 geci in brate, acvariu in mana si pistolul sub brat cu asta mic miolaind langa mine ma gandeam ...ce viata frumoasa , bine ca e soare si nu ploua
Gata va las ca o sa ies sa iau ceva ca am uitata cu urlatorul langa mine si binenteles trecem iar pe langa carusele deci va fi distractie
Giova spune:
dragele mele! Bine v-am regasit!
Ieri am sosit acasa, tare bine mai e. Am la treaba de nu-mi vad capul, plus mancare si cumparaturi. asa ca nu stiu cand ajung sa scriu despre madrid si sa pun poze.
Am venit cu aproape 1,5kg in plus, asa ca musai sa-mi revin.
Silvia am vazut pozele. tare bine arati doamna! esti ca o pustoaica, ce mai! felicitarile mele! si sper sa ajung si eu la 60 kg cat mai repede.
si o sapt. faina sa aveti.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
MIHA78 spune:
Hello,
Doamne ce vreme poate fi afara. N-am iesit din casa in weekend.
Eu nu mai am rabdare vreau sa vina caldura. Din 1 iulie ne-am luat bilete la mare, de data asta in Bulgaria, in Albena La Gergana, sper sa fie bine, biletul ieftin, 7 nopti cu All Inclusive, 500 de euro. Acum vom vedea. Pana nu avem mai multi banuti atat ne permitem asa ca nici mari pretentii nu putem avea.
Tudor e acasa, cam tuseste, alergia de primavara si-a spus cuvantul. Pb. e ca se cam plictiseste la gradi, acum se vede ca are colegi mai mici.
silvi_2005 spune:
Vai ce ma enerveaza netul mi-a sters un mesaj. Va ziceam ca noi am avut un we de vara cu soare si 23 de grade, sambata am fost la plimbare si la tenis iar duminica eu la alergare la 8,30 apoi am mers cu niste prieteni la Luxembourg la plimbare, la un restaurant si apoi in parc. Tudor si Alain au fugit cat i-au tinut picioarele vreo 3 ore, al meu s-a dat si pe ceva topogan inalt tare gen tub si cred ca a tras o spaima buna ca a visat urat asta noapte totusi seara nu era f obosit ca noi am ieist la tenis la 7 si a zis ca vine si el ca inca "mai poate sa fuga " .
Giova bine ati revenit, abia astept pozele. Cu kg nu iti face pb ca o sa le dai jos incet cand simti tu ca a venit momentul, la mine asa a functionat si am merg asa incet incet nu totul in 2 saptamaani. Lasa ca pana la mare scapi tu de ele , la mine asta era mereu targetul vara si eu mai am de dat jos ceva kg dar alea cu sport sa mai scada fundul si picioarele un pic.
Miha deci e vreme urata la Cluj? Imi zicea o prietena ca le-a zburat vantul solarul . Poate aveti surprize placute la bulgari, eu tin inca minte concediul din Grecia, din sept 2006 dadusem pe bilet 300 de euro cazare si demipensiune la 3 stele si ne-am simtit excelent, cred ca a fost unul din cele mai faine concedii mai ales ca l-am facut in 2 deci nu concediile scumpe sunt cele mai faine. Noi habar nu avem inca unde mergem , am zis ca in aprilie decidem totusi ... cred ca va fi iar Spania si apoi Romania.
Cosmina ce mai faceti voi ?
Am vb azi cu Ana au zic ca incerca sa merga la Disney nu ne ramane decat sa ii invidiem pozitiv ca stau la doi pasi de el. Noi ne delectam inca cu parcul asta de distractii de langa noi, noroc ca se cara miercuri ca mi-a cam ajus de ei. Pestele nostru vad ca inca traieste, azi nu am ajuns sa ii cumpar un acvariu mai ca oamenii si cred ca o sa mai iau un peste ce naiba sa fac ca mi-e mila de amaratul asta ca sta acolo singur toata ziua si ploscaie la apa. Va las ca am luat o dihanie de somon de 2 kg azi si acum trebuie sa il curat de solzi ca vad ca nu era curatat, urasc operatiunea asta ...
Edit : va pun si cateva poze de we asta
http://www.dropshots.com/psilviaro
Giova spune:
in sfarsit am reusit sa incarc pozele din Madrid:
http://www.dropshots.com/Madrid_2011#
Enjoy!
revin mai spre seara, sau maine.
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Haideti la o!
La noi ploua si e tare urat.
sper sa ma pun la curent cu ultimele noutati si aici, ca voi nu ati scris asa de mult ca mamicutzele de zmeurici. acolo am terminat in 2 zile de citit.
Marco va avea serbarea de iepuras in 19 si va avea rolul principal in sceneta: ursul polar. asa ca acum caut innebunita costum de urs polar, ca nu prea au firmele care inchiriaza costume carnaval/serbare.
Am luat ieri coletul pe care l-am pus la autocar din Spania si acasa am constatat ca tot ce i-am luat la Edi ii e mic: sepci de soare, tenesi, costum de baie cu protectie . zici ca sunt proapsta....nu mai stiu cat are fiu-mio, sau a crescut in asa hal de nu mai corespunde marimilor.
Cosmi a fost botezul? sau acum sambata va fii? gata totul? Bianca cum mai este? mai sufera?
Miha cum e Tudor? bine ca au iesit ok testele. Te cred ca visezi la concediu, dupa atata munca....e si cazul.
super ca ati rezervat concediul, cu siguranta va fii cu mult mai bine decat la Eforie.
si noi am platit vacanta in Turcia sapt. trecuta. acum sa speram ca e totul ok si nu intervine nimic, sa ne putem bucura de ea.
Silvia vad ca esti plimbareata, te distrezi, Alain la fel. Bunica e cu voi tot timpul....
Trebuie sa citesc planul tau de alimentatie, ca parca nu mai am chef de diete. sper sa vina si caldura ca atunci nici nu mai mananc asa mult, mai multe fructe si salate.
Iuliana vad ca e tot cu munca, cred ca vrei sa-ti ridice grecii statuie. Doamne ajuta sa isi revina matei, sa scape fara interventie.
in rest pe unde sunteti fetelor Maraki lasa FB-ul si intra si pe la noi, macar asa putin.
gata, plec la pitic ca-mi devasteaza bucataria.
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici.....
n am prea intrat ca am fost cu treaba....am cam terminat de facut cumparaturile pt botez,ieri am luat si lumanarea ...superba(personalizata)facuta la bebecurier care are sediul la blocul meu....doar noi fetele ne am luat de imbracat(rochitE)gabi inca nu si a luat nikiar papan...ramane acasapricum lui nu i plac manifestarile de genul asta
Giova...super pozele....sa stii ca si eu am o mareeee teama ca hainutele nu s bune tinanad cont ac finuta e o uriasa....Bianca e ok acum i a cam trecut la ora asta e la biserica sa s spovedeasca
Miha super ca v ati luat bilete500 euro ce reprezinta?....imi pare rau ca nu i place puiului la gradii
ANA te plimbi la Disney?ce frumos...mi ar placea si mieoricum sper ca macar Bianca sa ajunga anul asta cu matusile
Silvicum ai facut somonul..??la noi si la sf de sapt a fost frig...noi ne am riscat si am fost la padure o gasca de vreo 20 dar am cam dardait
Iuliana .....grecii tai ar tb sa ti dea o mareeee prima....dar cum ei sunt cam zgarciti defel..zi si tu 2 vorbe
Maraki...nu mai vrea sa vina pe aici
restul fetelor???hai 1 rand macar
va pup..am o zi azi,...sper totusi sa se dovedeasac sa fie super buna ca am mare nevoie