Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
cosmi1975 spune:
nu va mai zapacesc si eu cu ale mele ca nu vreau sa dati cu rosii
Miha l am facut si eu ECDL si e interesant...noua ni l a platit o fundatie...parca
Sivii dar ai slabit nu glumaeu am inceput sa pun....bine ca nu mai se socheaza lumea cand ma vede ca tare imi displacea...,,vaiii dar de ce ai slabit asa??,,,
Giova asa deci...singurei???mare grija acolo la voi
Iuliana ma bucur ac da randament tratamentul baiatului
azi m am tinut de pacaleli...dar nu ca in alti anica n am pofta
Giova spune:
Buna seara!
Noroc cu Iuliana, asa am dat si noi pe protv la romanii au talent.
Azi trebuia sa mergem la Toledo, dar finul a avut ceva de lucru, asa ca am plecat la mall-ul din apropiere.
Copiii sunt ok, doar cu Marco am vorbit, pe Edi nici nu l-am cerut la telefon.
Mananca bine, dorm, cuminti, ies cu bunicile non stop afara. Doamne ajuta sa tina cat mai mult vremea buna sa profite dragii de ei.
Silvia 10 kg?0 super! la cat ai ajuns? 60? sau mai putin?
eu sunt tot la 64...daca nu mai pun aici...caci am cam calcat toate regulile.
si eu mi-am luat azi o pereche de pantaloni de la Zara, marimea S. eu cu burta si colaceii am probleme.
cum e vremea la voi de ai luat bluze? aici e cald de tot....peste 25 grade...am umblat in tricou.
Iuliana sper sa scapati de operatia de polipi.
Miha lasa ca e bun cursul asta ECDL. si eu am incercat sa-l fac in italia, dar era tare complicat pt. mine, in alta limba straina...atunci. e recunoscut in toata europa, ca si cursul meu foto.
Finutza plange la greu...cand e afara doarme, in casa plange si se potoleste la san sau in brate. o smecherie mica.
Cosmi pai de ce suntem aici? nu dam cu rosii, cu toate ca am putea...
va , pe maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor.
Giova distractie frumoasa in continuare, bine ca sunt ok baietii si se simt bine la bunici. Eu cu kg sunt acum la 60,5-61 kg depinde de zi oricum nu par slaba cred ca vreo 5 kg as maia vea de unde da jos dar cu spor nu neaparat cu regim, oricum ma simt si arat mult mai bine, la bluze sunt marimea 38 aici si 36 am luat tricouri de la S Oliver si la pantaloni 40 .Mi-am luat ceva bluzite subtiri si tricouri ca deja e cald si aici.
Iuliana lintea e preferabil sa o iei cea verde e mai gustoasa. Poti face ciorba ca si de fasole boabe, piure o fierbi cu ceapa, morcov, putin ulei, linte si cimbru si apoi o mixezi cu o lingura de iaurt gras sau smantana. Mai poti face mancare cu o lingura de ulei de masline, o ceapa, o jumatate de ardei rosu, putina boia, sare, piper si linte . Fiarta cu o foaie de dafin si la final pus putin patrunjel verde sau cimbru ce va place. Se mai poate face salata de linte fiarta, orez fiert si ardei taiat cubuletze, o multime de modalitati de preparare ai cu ea, sper sa iti fi dat cateva idei.
Cosmina stai linistita ca nu da nimeni cu rosii de asta suntem aici sa povestim. Ce mai face indragostita ? Voi ce planuri de vacanta aveti ? Pana la urma cu masina ce ati decis ?
Noi am iesit azi in parc vreo 2 ore, ne-am plimbat, am fost la piata si am facut paella cu fructe de mare si peste.
toanca spune:
Salutare.
Silvi, multumesc mult; am intrat aseara la tine pe site si m-am inspirat; sm facut mancare de linte (rosie) si Victor a fost super incantat de gust. Ca atare, in Saptamana Mare (ca tine post) mi-a spus ca trebuie sa repet reteta.
Cosmi, pai de ce sa dam cu rosii?
Nu de asta suntem aici? Sa vorbim.....
Giova, bine ca sunt ok copii; deci finuta e o mica smecherasa....pai cui nu i-ar placea sa stea in brate
Si eu sper sa speram de operatie ca e ultimul lucru pe care mi-l doresc;
Azi aprope toata ziua am gradinarit; ma relaxeaza asa de mult si sunt asa de mandra de floricelele mele
Weekend placut in continuare
Giova spune:
Neatza !
Haideti la o .
ieri ne-am plimbat prin Madrid si ne-am intalnIt cu o colega din liceu. A fost tare fain.
Azi am zi de shopping, niste hainute, juc#259;rii copiilor, parfum pt. Mine, troller pt edi.
Marco saracul nu mai rezista, ieri a plans la tel si numara cate nop#539;i mai are de dormit pana ajungem.
Silvia depinde de ce firma sunt pantofii. Am v#259;zut aici normali din piele la 50€ dar si de firma la peste100€, ASA e si la noi.
Iuliana super cu gradinAritul. Nu strica frunzulita florile?
Va pup si o sapt.faina sa aveti.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu pe aici imi beau ceaiul si ma relaxez nitel....
ieri am fost la padure cu toate ca afara era un friggg si mai si picura,dar sa le facem pe plac copiilor am plecat la drumsi bine am facut ca am gasit un loc super s a oprit si vantul si ploaia...a fost f bine asa ca aseara copiii erau rupti de oboseala
Silvii pai stai super la 60 de kg...indragostita ???e suferinda ca s a rupt lantul de iubire...vai ca mi venea sa l bat pe impricinatasa ca acum se drege fata.....planuri de vacanta nu avem deocamdata suntem incurcati cu marele botez de peste 10 zile ...stim ca Bianca pleaca in Italia ...cu masina???ce sa hotaram?
Iuliana super ca i floricele..bravo doamna]
Giova plange baitaul asa i??pai unde i mai bine ca acasa...cu mamii si tati
stefan are azi inspectie la gradi...
Giova spune:
Eu pe aici, pazesc smecheria mica si astept sa vina baietii sa plecam.
COSMI pai cum ASA? Deja s-au despartit? L#259;sa ca vine altul la rand.
Marco a fost ieri mai morocanos, c#259;ci nu a dormit la pranz. A fost cu cumnata la Deva la Aqua park si a atipit 30 min pe masina.
Super ca v-ati distrat la padure. Si mie mi-e dor de o iesire dintr-asta.
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Am intrat si eu la o cafelutza ca am avut de dimineata cursurile de fr si acum am de la 14 cursurile de bucatarie dietetica.
Cosmina tare rau imi pare sa aud ca sunteti la primele dezamagiri, sunt inerente...ce sa faci, sper sa ii treaca repede Super ca ati ieisit la padure , noi am fost tot la Dinant in Belgia al o pizza ieri.
Giova fain program aveti, ai gasit chestii faine? Eu pantofi am luat unii comozi de la Tamaris e ceva marca nemteasca din cate am vazut,http://www.zalando.fr/tamaris/?gclid=CKGfrtfggqgCFQgjfAod_EDztA&wt_ga=2200069193_6716198033&wt_gk=Broad_2200069193_zalando+tamaris sa iti faci o idee de marca, au ceva talpa cu un gel interior incredibil de comozi, rotunzi si fara toc am luat eu si unii cu toc de la Beryl sa am si eu pantofi de doamna ca ami am o groaza dar nu ii port ca nu sunt comozi, astia par comozi decupati la spate. Oricum ma mir ca si in Ro sunta sa scumpi, poate nu am fost eu pe faza dar eu cand vedeam in Ro mereu mi se pareau mai ieftini
Iuliana ma bucur ca a iesit buna papica, lintea e f sanatoasa.
Va pun si eu ceva poze http://www.dropshots.com/psilviaro sunt facute de we trecut si de asta, parola e tot alainnicolas daca o cere. Era frig si nu prea am avut chef de pozat, Alain era cel mai in forma, sa il vedeti ce lungan e Gata am fugit revin eu mai pe seara
Giova spune:
Salutari!
Mergem imediat in centru, maine seara plecam.
Aici e super cald, peste 24 grade. In tara vine frigul.....brrrr.
SILVIA marcca asta de pantofi are si la noi in mall magazin. Sunt scumpi r#259;u si la noi pantofii.
Va pup, revin diseara.
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Salutare fetele.
Am prins si eu un pic de timp liber si am intrat repede sa vad ce faceti…
M-am saturat de vremea asta de nu va puteti imagina.
Noi suntem bine; Matei merge la gradi, ii curge un pic nasul dar cred ca e si din cauza vremii.
A inceput sa respire un pic mai bine si tot trag speranta ca tratamentul o sad ea randament.
In rest, dupa cum v-am obisnuit déjà, sedinte, munca, acasa si cam atat.
Silvi, chiar a iesit buna mancarea de linte;
Giova, mai sunteti in Madrid sau plecati in seara asta?
Cosmi, deci Bianca nu mai e cu prietenul? Sa-i spui sa nu sufere ca e pacat!