Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
toanca spune:
Salutare fetele.
Sper ca nu ne-ati dat disparuti insa sunt chiao;
De trei zile am stat in sedinte de la ora 10 pana pe la ora 15, iar cand ajugeam in sfarsit la birou, emailul era plin
Se negociaza contractul colectiv de munca, iar eu trebuie sa fiu acolo mot din partea Patronatului
Ma cam paste o raceala ca ma doare rau gatul, iar pe Matei cred ca il paste o operatie de polipi.
De cateva zile nu prea respira bine; respira mai mult pe gura si sacadat.
Am mers luni cu el la doctor si cica are nasul infundat din cauza polipilor si din acest motiv nu ii intra suficient aer in nas.
Acum face tratament, dar daca in vrea doua saptamani nu se amelioreaza starea se pare ca o sa trebuiasca totusi sa il operam.
Recunosc ca, desi nu e o operatie grea, am morcovul cat casa.
Giova, felicitari pentru examen si drum bun.
Cosmi, si eu m-am saturat de vremea asta naspa de nu iti poti imagina.
Deci, Bianca are primul iubit......ce frumos
Silvi, felicitari pentru kg pierdute! Eu vad ca stagnez la 55 de kg.
Nici nu iau in greutate dar nici nu dau jos.
Poate cand o sa incep iar cu Matei inotul mai dau si eu macar un pic jos
Ana, nasol...de la ce ti-a scazut tensiunea?
Deci ai o umblareata despuiata
Miha, cum stai cu cursurile?
Poate reusesc sa mai intru si maine....sper.
Sa aveti o seara minunata.
Giova spune:
Salutare din Madrid!
Înc#259; nu am ajuns la comp, v-am citit, r#259;spund maine de pe laptop.
Am o finunta dulce de numa. Am #539;inut-o in brate, am preg#259;tit-o de baita, am adormit-o.e frumos, dar sincer..... Nici sa-mi dea DD 2 fete nu as mai vrea.Clau in schimb nu ar zice nu la o feti#539;a, e topit dup#259; ea.
M#259; bag si eu la somn si scriu mai multe de pe comp maine.
Pupici.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
d_melli spune:
Pupici si de la noi!
Din pacate la noi e multa nebubeala cu o fetita mucoasa si agitata care nu prea imi lasa timp de multe.Intru citesc insa cand vreau sa scriu ceva....scandal,unu vrea una , unu vrea alta...nebunie curata.In general e ok.
Va pupacim in masa si promitem ca mai intram la apel.
Giova spune:
sàlutari din Madrid!
In sf. sunt si eu la comp. asa pot scrie si pot boldui linistita.
Azi am fost la un castel el Escorial. maine mergem la Toledo- un oras istoric. e foarte cald....trebuia sa luam mai multe tricouri la noi....
In rest totul bine, copiii sunt ok, nu mai plange Edi dupa noi, ne mai cauta prin casa, dar ii trece repede. Merg cu bunicile prin parc, padure, asa ca e distractie mare...aseara faceau party in pijama.
Iuliana chiar ma gandeam pe unde esti. in campul muncii...of...of...
Ana tare simpatic Alex. asteptam poze cu el in echipament.
Ati trecut la operatiunea fara pampers. tare de tot Anastasia, sper sa scapati cat mai repede de el. Edi nu serveste olita, va servi, sper eu...direct wc si fara pampers de cum da caldura.
Miha se pare ca finii nostri nu ne lasa singuri. asa ca vizitam madridul, la pachet cu finuta.
Silvia sa gasiti cat mai repede apartament soacrei.
Irina sanatate Carlei, sa scapati de toate belelele.
va pe toate si mai intru sa scriu maine seara. dar mai citesc de pe telefon....daca am ce citi.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici...am o stare....dar sper sa mi revin candva ....am dus puiul mic la gradii,fata la scoala si acum bantui pe aici
Giova ma bucur ca esti bine ,sper sa te distrezi...sper rusinea mea nu mai tin minte ...cat stai???e si Marco cu voi??
Dmellii ...e o bucurie sa mai citesc despre voi ....pupici la ,,agitata,, si la marele spiridus...intra si tu mai des
Toanca...m ai zapacit cu sedintele tale...te tin nervi sper sa i treaca la baiat si sa nu fie nevoie de operatie
Ana offf ai grija cu tensiune a ca mari neplaceri aduce ...bafta la operatiunea olita
Miha ce cursuri faci??,.....ce face puiul tau??
Silviibravo pt kg pierdute si sper sa gasiti casa pe care o cautati
gagici ...va pup si mai revin daca am cu cine conversa
Giova spune:
Hello!
Haideti la o cafea.
COSMI ce e cu tine?
Noi stam pana miercuri seara. Ajunge la 12 noaptea in Cluj. Marco nu e cu noi, e cu edi la bunici.
O zi faina sa aveti. Revin pe seara. Va pup.
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Intru si eu sa va salut in graba. Ma pregatesc sa ies in oras la ceva cumparaturi sa ii iau lui Alain ceva pulover in V ca are poza de clasa luni . Eu am fost ieri pt mine si mi-am luat 2 perechi de blugi si pantaloni negri marimea 40 ca picau restul de pe mine nu aveam ce imbraca decat ce luasem de la Patrice Breal, vai cate haine am luat si au ramas mari imi e si ciuda. Mai imi trebuie ceva papuci de primavara si gata.
Giova sa aveti sedere frumoasa.
Cosmina, noi nu ne grabim cu casa sa isi gaseasca soacra mea ap ca noi avem timp. Cum mai esti de ce esti iarasi suparici?
Iuliana succes la negocieri
Am fugit ca pierd busul, al meu sot e cu masina in service parca vad cu ce factura vine
MIHA78 spune:
Salutare,
Oau Ioana acum am realizat si eu ca voi sunteti singuri in Madrid, super, asa puteti vizita in voie, Ingrid nu cred ca va da batai de cap, presupun ca doarme mult. Felicitari ptr.examen.
Cosmi eu iti zic ce curs fac, dar promite sa nu razi prea tare, ECDL -ptr. obtinerea permisului european de "conducere" a computerului, , cuprinde 7 module, teorie it, windows, word, excel, access, power point, internet. Faza e ca-l facem serios, amnuntit, ma bucur pe deoparte ca am invatat ceva, altfel imi mananca timpul liber de 8 sapt. deja.
Toanca, nu stiu cu rezisti cu atatea sedinte, noi avem una pe sapt. o ora jumate, joia, ma gandesc cu groaza de cum incepe ziua la ea. Adevarul ca la noi e ceva de genul, vorbim, vorbim....degeaba.
Ei Silvia acum ca ai zis si de slabit, am inca un motiv sa "te invidiez". Mai eu mananc mai mult numai de regim, legume la abur, gratar de pui, peste, ton cu salata, rad de tot cartofi, orez, dar jur ca nu slabesc, paine ff. putina, sunt zile cand nu mananc deloc paine. Eu zau ca m-am saturat. Zi-mi si mie ce mananci tu?
Irina, e bine ca in general sunteti bine, asta conteaza, zile mai nebune avem si cele cu cate un singur copil, sa va treaca raceala.
Ana voi?
Adriana?
silvi_2005 spune:
Gata apar si eu la o cafea de cina lui Alain i-am gasit niste pulovere f dragute si viu colorate la Okaidi si mie mi-am luat ceva tricouri si prostiute si 2 perechi de pantofi tare faini si comozi gata cu hainele de primavara. Vai ce scumpi mi s-au parut pantofii ,nu mai stiu cat costa in Ro dar aici unii de piele si comozi mai de marca sub 70 de euro nu gasesti, mi se par tare scumpi.
Miha eu am slabit 10 kg din 1 ian calculat dar nu am tinut un "regim" anume. Am incercat regimul acela Dukan cu proteine pure dar am rezistat fix 2 zile. Ce mananc eu, cam orice dar cu atentie la combinatii si mai ales la cantitati ca aici e cheia si m-am obisnuit sa mananc tare putin, cel putin in comparatie cu ce mancam inainte. Paine nu prea mananc si daca o fac o fac dimineata, o felie prajita cu iaurt sau o tartina cu ceva dar destul de rar. Am scos de tot din alimentatie untul, grasimile animale, carnea de pui cu piele, snitele si fripturi in ulei.Nu am mancat dulciuri deloc dar nu neaparat pt calorii dar efectiv nu am avut pofta in schimb rontaiam cate 25 grame de seminte daca imi era pofta. Gatesc absolut tot doar cu o lingura de ulei de masline si daca e o oala de ciorba nu pun mai mult, fripturile le fac la cuptor cu sosuri si vin sau apa si la fel o singura lingura de ulei. Mananc peste macar de 2 ori pe saptamana si fructe de mare dar astea ca imi plac mie nu e regula. Am mancat putini cartofi, mananc dovlecel, ciuperci f multe ( au 23 kcal pe 100 grame), fasole verde si galbena pastai, masare si morcov. Ca meniu de zi dimineata am cafea, la pranz un singur fel de mancare sau o supa/ciorba sau carne cu legume sau legume goale niciodata nu mananc 2 feluri la o masa. Cina e mereu salate cu un ou, 100 grame de carne sau 30 grame de branza, sau branza cu legume. Nu am mancat dupa 19 si cu miscarea nu prea am ce ma lauda ca am facut in prima luna si acum cam subtire fac si acum zilnic cate putin dar nu asa sustinut. Sa iti arat cum arata cateva din mancarurile mele de regim : ficat de pui cu arome chinezesti si legume ca masa de pranz , salata de cruditati cu ou pt cina, gratar de piept de pui cu legume Ciorba orice dar fara smantana. Cred ca ti-am facut capul calendar dar in mare cam asta e "dieta " mea ca nu e nici o dieta ci un alt stil de mancat dar vreau sa iti zic ca mi-a scazut colesterolul de sunt aproape la limita minima a normalului . Ca fa-ti un calcul cu necesarul de calorii http://calorii.oneden.com/calculator-calorii/ aici aici un site si scade 2-300 de calorii din necesarul zilnic si mergi asa o perioada sa vezi. Eu am acum mai putine kg decat inainte de a ramane gravi cred ca de peste 7 ani nu am fost asa slaba
toanca spune:
Salutare fetele la ceas de seara.
A inceput emisiunea Romanii au talent asa ca m-am tolanit in canapea
Cu sedintele nu prea am de ales; si sa vreau nu pot spune ca nu merg ....mai ales ca zilnic apar probleme, proiecte, video sau teleconferinte.
Matei e relativ mai bine; se pare ca tratementul da randament; doamne ajuta ca nu vreu sa-l operez.
Sa ma laud....din lipsa de timp si mai ales chef am gasit o femeie care vine si imi face curat in casa; bai nenica face o curatenie de lingi pe jos...
Abia astept sa se incalzeasca vremea; vorba lui Cosmi, asa m-am saturat de vremea asta
E...cam astea sunt noutatile.
A....Silvi, Victor vrea sa manance mancare de linte iar eu nu stiu sa fac; am cumparat linte, dar as avea nevoie de ceva idei de la tine