Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dragelor!
Haideti la o.
Am emotii pe ziua de azi, asa ca va rog sa-mi tineti pumnii pe ora 16.

Ieri am fost la laborator, e minunat sa vezi cum apare imaginea pe hartie. Acum in era masinariilor, pozele se fac computerizat, dar totusi, farmecul lor facute manual e aparte.

Pe urma cu piticii in parc, si pe acasa.

Imediat ma pregatesc sa plec cu Edi sa scot poza pt. examen si sper sa mai ajung sa si citesc ceva pt. el.

si o sapt. minunata sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata....aoleuuu ca nu se mai termina cu frigul asta ca m am saturat....ieri ne a stricat iesirea la padure

Giova bafta azi...va fi super bine sunt sigura
Silvii cati km sunt pana in Belgia??/super iesire....sa stii ac si eu mi aduc aminte de mine cum eram cand o vad pe Bianca
Miha aoleu dar ce muncesti si tu.....

ma duc sa mai fac cate ceva

o saptamana excelenta

Mergi la inceput

M-am stresat degeaba, in 10 minute am terminat, intrebari usoare, cred ca departajarea se face la proba pozei...doar nu putem lua toti examenul cu note maxime.
Rezultatele de abia miercuri. Dupa examen am iesit cu colegii, acum acasa cu copiii, nu srtiu pe ce sa pun mana. cred ca ma bag rapid la calcat si la pus haine pt. bagaje.

revin mai tarziu.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

neata gagici....pe o vreme urata de n o mai suport...am dus puiul mic la gradii si acum incerc sa gasesc resurse sa fac ceva treaba si ceva de papa pt gabi ca noi ceilalti ne ducem diseara la un party de mamici dar si cu copiii

Giova e foarte bine ca ai terminat...pleci linistita

restul fetelor au facut o pauza....sper ca sunt ok

Mergi la inceput

Haideti la o, asa inainte de plecare.
sunt pe fuga , dar tot am intrat sa va salut. Mai intru eu si de pe telefon, pana maine cand parasim tara, si pe urma de pe compul finilor. asa ca nu scapati asa usor de mine. mai ales ca nu avem cine stie ce vizita in Madrid , mai bine alegeam Barcelona. tare m-am desumflat cand am vazut aseara ce obiective turistice sunt in capitala Spaniei.

, fug la bagaje. La pranz plecam.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova lasa ca te relaxezi oricumadevara ca Barcelona este cea mai cea...drum bun sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Zice "Prezent!" cu mana la chipiu si ametita. La propriu! Mi-a scazut "tensiunea" dom'le si de o saptamana umblu zabauca. Cica mi se trage de la un virus de gripa, asa ca trimiteti toate cafelelE la tetea.
Altfel, suntem bine sanatosi si ne luptam cu scutecul.
Ce etape...a inceput cu aruncatul scutecului noaptea. Poate doar s-o culc in camasa de forta sa nu-l scoata. Stiu ca dupa ce se face liniste seara pampersul troneaza langa perna. Daca-l pun sau daca nu-l mai pun la loc, oricum nu mai conteaza ca ea apare tot in fundul gol dimineata. Eu ma felicit ca am ales bine protectia de pat, iar taica-su se ingrijoreaza de obiuceiurile despuiatei. Noroc ca inca il mai vrea pe cel de la plimbare ca aia ne-ar trebui sa iesim pe afara si sa umble uda pe frigurile astea.
Alex e extrem de incantat de ce face el la rugby si ca i-au dat aia echipamentul clubului. Nu prea stie el care-i treaba cu regulile, cam pica cand intra aia de 7 ani in le, dar nu-si mai incape in piele de mandrie si se agita dupa minge. Antrenorul zice ca-i un debut "promitator" pentru varsta lui. Maine tr sa ma duc la dr sa-i fac hartiile ca sa-l inscrie in "liga".
In we am fost la un spectacol de gospel si jazz. Parte cu jazz-ul a fost sustinuta de profa lui de muzica si trupa ei http://www.myspace.com/genevievechalard/photos/albums/mes-photos/145411#mssrc=SitesPhotos_SP_AlbumCover_ViewAlbum si a fost tare emotionat cand a trebuit sa ii dea buchetul de flori, dar si-a revenit repede cand i-a spus ca-i plac, asa ca informat-o ca i-a luat si lui ma-sa una fix la fel. Dar a fost fericit ca l-a luat pe scena si i-a aratat toate instrumentele si i-a prezentat si instrumentistii, chiar daca le-a spus ca "i-a placut, dar urlau cam tare trompetele alea"

Cam astea pe la noi...
Distractie placuta Giova. Sunt convinsa ca o sa-ti placa Madridul...E simpatica Barcelona, dar pe mine nu m-a impresionat(nu vorbesc de Gaudi ca ala e de inegalat), dar parca prea se straduiesc sa para ca o duc numai intr-o fiesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova, bine ca ai terminat cu examenul, poti pleca linistita, eu as fi f. incantata sa vizitez Madridul, oricum tu vei fi ocupata cu finuta.
Ana, operatiunea renuntat la scutec, greu, ptr. noi adica a fost greu. Cred ca a fost simpatic foc Alex cu buchetul.
Cosmi e ata de frig si la Cluj, ca ma apuca depresia, nu mai inteleg ce vrea primavara asta de la noi..
Silvia, voi excursii in continuu vad ca faceti, pe tine ce sa zic te invidiez de numa, shoping, vizite, excursii cu Ana impreuna umblarete foc sunteti.
Eu abia astept sa ma plimb cu bicicleta si nu ma lasa frigul asta uracios. Tudor in ultimul timp scoate niste perle de rad cu lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Haideti la o doamnelor.
Giova distractie placuta sa aveti, sa veniti cu poze frumoase.
Miha ma buucr ca aia aparut, noi chiar am hibernat f mult acum ne-am propus sa iesim in fiecare we liber undeva in zona sa ne mai plimbam si sa il plimbam pe pitic. Cu shoppingul ce sa zic eu am tot slabit si a trebuit sa cam schimb hainele, in we cred ca trebuie sa ies in cautare de pantaloni si blugi pentru ca la pantaloni numai o pereche mai am buni restul trebuie sa ii prind cu curea. Ca sa nu ma invidiezi prea tare simpatica ai fost sa stii ca ama avut cel mai prost an anul acesta asa ca ...nu scap eu numai cu bune , spor la curs iti doresc sa il termini cat mai repede
Cosmina cred ca tu ma intrebai, granita cu Belgia e la 40 km de aici noi adesea mergem intr-o statiune de langa la o cafea sau pizza, pana la Dinant sunt 90 km dar eun drum superb soseaua chiar pe malul Meusei fluviul care trece prin zona.
Noi am umblat ieri si azi cu soacra mea care a sosit cu bine si acum isi cauta apartament de inchiriat, Doamne ce greu gasesti si aici un ap ca lumea numai tampenii vazusem ieri. Ne tenta o casa mai mare duplex prezentata f fain in anunt si cand colo era intr-o darapanatura de zona , azi sa vedem daca avem ceva mai multe sanse sa isi gaseasca un ap dragut. Alain e bine, aseara nu s-a culcat pana la 11,30 era mort/lat de somn. Ieri am sortat toate jucariile lui Alain ca am avut ajutor vai fetelor am aruncat 5 saci de jucarii, adica i-am pus jos la reciclabile si daca ii vrea careva sa ii ia si am duc alti 3 in cave acum e chiar libera camera i-am mai lasat numai cutiile de lego/playmobile/megablokcs si un cos mare cu masinute de toate mamele, garajul si tabla si portabilul de jucarie. In rest cand o sa se mai plictiseasca le schimbam.

Mergi la inceput

Hello!
Am luat ex. Cu 9.50. Teorie 10, practica 9.
Doamne greu mai merge scrisul de pe telefon.
Imediat plecam spre Cluj. Edi doarme, e treaz de la 6.30. Marco imediat merge la nani. Mai intru din Spania, de pe comp.
Pupici la toate.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput