Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Bee, noi avem (din pacate) doar o fata; cu 3 copii sunt convinsa ca e mult mai complicat sa reusesti sa ii duci pe fiecare pe unde si-ar dori. Lasa ca daca vrea la inot poti sa o inscri si cand e ceva mai mare si poate merge singura. Sincer nu-i motiv de deprimat. Sunt doar activitati de petrecut timpul liber, care pot fi usor inlocuite cu altele.
(si crede-ma ca doar mult mai tare cand copilul isi priveste prietenii care se joaca cu fratiori si/sau surioare, si-apoi te-ntreaba senin "mami, eu de ce n-am nici o surioara!?")
In plus crezi ca fata mea apreciaza asa de tare baletul si/sau inotul? ii plac...dar de doua zile ma iubeste foarte tare ca la cina i-am dat voie sa manance o lingurita de smantana goala (de parca i-as fi intezis vreodata ...cine o aude crede ca terorizam copilul si nu-i dam voie niciodata sa manance ce vrea ea)

Giova imi pare rau de masinuta ta.

Toanca, faine activitati la gradinita!
Noi am gasit intr-u magazin un set de "gradinarit" - 3 ghivece cu seminte de la trei plante; le-am plantat in week-end - vad ca fasolea deja a incoltit.
Am mai pus la sfarsitul toamnei niste nuci, castane si ghinde in 2 ghiece; au iesit 2 pomisori... in februarie i-am mutat intr-un par ca deja crescusera prea mari (dar nu cred ca au rezitat); oricum, pentru un copil e tare interesant sa studieze cum creste o planta...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata,
In dimineata asta nu da nimeni nicio ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi e superb. asa ca am facut treaba de dim. si am plecat in parc.
acum am venit si papam, dupa care nani.
de la ora 16 la 22 voi fi la curs...ultima zi. luni examenul. si marti plecam in Alba.

Masina nu are nimic, spoilerul e din plastic si s-a desfacut doar din clemele alea. asa ca mi-a pus-o copilul ala la loc.

va si o zi frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata....dus copilul la gradii si acum imi beau ceaiul pe aici dar vad ca s cam singurica

si noi stam afara cat putem....de pe la 5.30 pana la 8 si ceva,la parculet cu multi copii si multe mamici,ne relaxam si noi si copiii

Giova bafta la examenesigur va fi bine

duminica mergem la padure sa sarbatorim o amica

pup toate si haideti la o ,,barfa,,

Mergi la inceput

Eu am intrat pe ultima 100 de metri cu tot.
aseara am ajuns acasa la ora 23. Edi s-a trezit imediat plangand. vreo 30 min. nu l-am putut potoli. Dupa care a dormit toata noaptea.

Azi am plecat sa fac asig. medicale sa mai cumpar una alta si am stat in parc cu Edi.

casa e dezastru, dar e sarbatoare asa ca nu pot face nimic.

Acum am trimis poze pt. expo, pt. ex. d eluni nu stiu ce poza voi folosi...si uite asa...incep sa disper putin.

va si un weekend fain sa aveti.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Giova, drum bun si distractie placuta! Inteleg ca vei fi expusa cu ocazia examenului? Si altceva, la examen?
Iuliana, frumoasa initiativa. Asa-mi plac lucrurile astea! (la plantatul florilor la gradi ma refeream). Frunzulita al vostru e ok? Aveti timp sa-l dresati? Ca baiatul meu are niste probleme la picioare. Schiopateaza, o avea displazie de sold, nici nu stiu ce sa-i fac. E clar ca are cel putin un picior stramb. Dar il iubim si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu tb sa fac curat ca i cam razboi pe aici,sa bag hainele groase si incaltamintea de iarna

fetelor,,,,,Bianca are un....iubit....oficial,...un pusti dragut care s a mutat in zona si care a trait vreo 10 ani in italia....fetelor mi e un drag de ea,se inroseste ...a inceput sa se matzaiea primit flori...hahaha

Giova cred ca ai emotii cu examneul dar o sa fie bine,,,,,si eu m am inscris la gradatie ed merit si am mari emotiii...nu stiu daca o sa iau ca s cam tanara(asa a zis directoarea)dar prind experienta
BEE ce matinala esti...saracutul catel
Iuliana super idei acolo la gradinita ,.,,,bravoo

fetelor unde sunteti...Maraki...ne ai parasit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna dimineata,
In gandul meu i-am dat dreptate lui Cosmi, mi-am asumat si vina de a nu mai scrie prea des, chiar nu vreau sa ne "scufundam" asa ca eu promit sa-mi fac timp si sa va mai zic de noi.
Ioana, succes maine la examen. Aveti si teorie? Inteleg ca plecati apoi in Spanis, sa va distrati cat mai bine.
Cosmi a venit si vremea primului iubit, oau, ce domnisoara ,mare ai. Succes si tie cu ex. Iuliana ce sa zic nu-ti va fi usor si cu examene si cu programul de la banca.
Silvia ati scapat de nor, inteleg ca va ajunge si prin Ro.
Fetelor din strainatate am avut o "super" experienta la C&A, ma gandesc ca nu se lucreaza asa si in strainatate. E in Polus un magazin maaaare, am intrat, doream sa-mi iau niste pantaloni, marimile mai mari erau sus, nu era decat casiera si un supraveghetor in tot magazinul, mi-au zis sa iau batul si pe rand sa dau jos din ei, sa-mi caut marimea sio sa-i pun la loc. Mi-a luat vreo juma de ora sa gasesc ce-mi tb, zau asa ceva n-am mai vazut.
Noi suntem altfel bine, Tudor merge la gradi, eu mai am 3 saptamani din cursul acela, abia astept sa se termine.
Va pup si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor apar si eu la cafelutza, nu stiu ce am ca azi m-am trezit de la ora 6 ma si bucur ca s-a schimbat ora ca ma plictiseam. Azi avem in plan sa mergem la Dinant in Belgia http://www.dinant-tourisme.com/, sa mancam acolo o pizza si sa ne plimbam putin. Am vazut ca este si o pestera habar nu aveam si am mai fost acolo de cateva ori dar circuitul turistic se deschide abia din mai deci mai asteptam cu asta.
Miha ma bucur ca sunteti ok, spor in toate. Cu norul e relativ ca nu a venit el si a plecat e ceva continuu din pacate daca emisia de gaze radioactive inca continua , o sa fiu atenta cu legumele proaspete, apa si laptele si in rest dumnezeu cu mila.
Cosmina vai ce etapa emotionanta eu imi amintesc de mine inca nu ma pot transpune in rolul de mama cu copil indragostit de la noi.
Giova sa ne zici de examen si distractie placuta sa aveti.
O duminica frumoasa va doresc eu maine astept musafiri, vine soacra mea.

Mergi la inceput

ce fac doamnele?
Baietii mei au iesit, ca eu sa mai citesc ceva si uite...stau pe net. mancarica pt. azi am facut aseara, asa ca am timp de citit.
La ora 16 mergem la laborator foto sa vedem cum se fac pozele, nu prea aveam chef sa merg, dar musai sa ma intalnesc cu profu sa-mi zica care poza e mai buna pt. examen.
Examenul consta in 20 intrebari tip grila si pe urma prezentam o fotografie: spunem cum am facut-o si cu ce setari si de ce le-am ales pe alea.
Marti la pranz plecam la alba, miercuri catre Spania. Nu am bagaje facute, haine calcate si mai am vreo 2 ture de spalat...vad eu cum le rezolv pe toate, important e sa scap de ex. de maine.

Miha hai ca mai ai putin din cursul ala, si vei avea mai mult timp liber..
Silvia o duminica frumoasa sa aveti pe acolo si relaxanta.
Cosmi of ce frumos...prima dragoste...doamne ca eu si acum il tin minte...si tot pe la varsta Biancai eram, daca nu mai mica putin. am vb. vreo 10 ani cu el, ba ne certam, ba ne impacam...dragoste cu nabadai. acum ne-am regasit pe mess/Fb si de un an povestim pe net, si l-am mai si vazut in Alba in ultimul timp. el mi-a pus prima data ap. foto in mana si mi l-a dat pe al lui sa-l folosesc mult timp. pe vremea aia nu erau decat putine aparate cu filme dintr-alea mici...el avea de la taica-su din germania. hai ca am deraiat...au de tot.
distractie placuta azi la padure.
Bee se va face o expo cu cate o lucrare a fiecaruia din grup. asta nu are legatura cu examenul, care e grila si oral.

va pe toate si o duminica frumoasa sa aveti.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput