Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

astenia de primavara
(iar eu m-am grabit sa fiu rautacioasa... ieri au fost -2 grade dimineta, dar dupa-masa am ajuns la peste 15 ...bine, azi dimineata erau iar sub zero...dar e soare)

Noi nu prea avem noutati ... cam acelasi program de gradinita/servici si alte activitati de rutina.

Sambata am fost cu ea la inot dupa 3 saptamani pauza ...si se simte; inainte deja inota fara elemente ajutatoare; sambata dupa 2-3 metri a dezertat si a revenit la pluta ...trebuie sa ne facem timp sa mai mergem la bazin sa exerseze, ca imi pare tare rau sa o vad ca regreseaza asa..

In rest sunt muuuuulte zile de nastere (anul trecut erau 11 copii in grupa, acum sunt 27 ...si mai avem si noi diversi prieteni /cunostinte etc.) cat pe ce sa zic ca o tinem dintr-un chef in altul.

...de-abia astept sa mai facem si noi o iesire mai lunga...si sincer de-abia astept un pic de concediu

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dau eu in dimineata asta?
Haideti ca e o zi frumoasa....revine primavara.

Ieri am plecat de la curs mai repede cu o ora, aveam frisoane, ba imi era frig, ba cald. Termometrul a arata 38.2, dar tare rau m-am simtit.
Azi dim. eram mai bine, dar ma durea tot corpul. Dupa ce mi-a facut Clau un masaj ma simt mai ok, dar azi nu ies din casa.

In rest...toate bune.....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare ...se pare ca usor usor ne scufundam.....

Giova sanatate multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ok Cosmi, hai ca nu ne scufundam da? EU sunt nu deprimata, coplesita! Pur si simplu nu mai reusesc sa ma adun de nicaieri. Poate in aprilie sa vina vremuri mai bune pentru o scurta perioada. Pana atunci trag.
Giova, sanatate.
Dia, macar voi ati dus-o pe cea mica la bazin. EU nu. Ce sa regreseze daca nu inoata?
Sau cand ma gandesc la Marco patinatorul.....Si m-a rugat fata, dar nu s-a putut. O sa imbatranesc si m-or acuza copiii ca nu am facut tot ce si-au dorit ei. Macar la balet merge si-i face placere. Daca ash reusi s-o duc la inot dupa balet.......
Hai ca ma deprim si mai rau.

Mergi la inceput

Hai mai fetelor fruntea sus. e deprimant intr-adevar ca nu le putem oferi copiilor ce vor/vrem.
Bee fruntea sus. Esti o optimista, nu dispera. Sper sa ai zile mai bune pe toate planurile.
Cosmi ce s-a intamplat?

eu sunt mai bine, azi voi iesi din casa, sper sa nu ma intoarca ca nu-mi permit luxul de a sta in pat, chit ca s-a oferit soacra sa vina sa ma ajute.
va si sa ne auzim cu bine.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Sper ca nu ne-ati dat disparuti
Nici noi nu avem noutati in afara de servici, gradi, acasa.
Din mai vreau si eu sa incep iar inotul cu Matei ca abia asteapta...
Maine Matei are iar activitate la gradi.
Am primit de la gradi urmatorul email:
"In data de 22 aprilie este "Ziua Pamantului" motiv pentru care vom organiza diferite activitati legate de contributia noastra pentru o planeta curata si verde. Ne dorim sa ii responsabilizam pe copii inca de la aceasta varsta, sa ingrijeasca mediul inconjurator.
Drept urmare joi 24 martie 2011, pentru ca vremea se anunta frumoasa, vom organiza actiunea "Gradinita noastra intampina primavara". Va rugam sa aduceti cate o floare cu radacina ce se preteaza pentru gradina, pe care fiecare copil o va planta in curtea gradinitei, ii va purta numele si o va ingriji pe tot parcursul anului scolar.
Speram sa le aprecieze si sa le ingrijeasca mai bine daca sunt plantate de manutele lor."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor apar si eu in zona. Duminica am fost la Reims la 80 km de aici sa vedem catedrala si sa ne plimbam m si mancat la KFC. Ieri am fost in parc si auite asa , azi stam in casa mai mult ca cica trece norul radioactiv si pe aici habar nu am ce o sa fie pe viitor dupa toata ceasta poveste. Ma bucur ca sunteti bine si sa vine primavara si la voi.
Cosmina, tu esti inca suparici?
Bee ma bucur sa te vad in zona, stai linistita ca daca copiii au nevoie de ceva la varsta asta au nevoie de dragostea sincera si de zambetul parintilor, asta le aduce cea mai mare fericire nu cadourile si actvitatile extra, daca nu ai timp sau nu poti nu iti mai face pb ca ei stiu cat ii iubiti. De reprosat o sa iti reproseze cu carul mai ales la adolescenta dar asta e ciclu vietii Eu una m-am convins ca daca poti sa fii sigur pe ceva in viata e pe dragostea copiilor tai, mie imi dau lacrimile cand il aud pe Alain cum ii zice cand ma vede machiata si aranjata de iesit in oras " maman, dar tu esti o printesa si eu te iubesc pana la luna si inapoi"
Giova esti mai ok cu raceala?
Maraki pe unde esti doamna ca acum esti acasa si tu ?
Iuliana frumoase activitati au piticii acolo
Va las ca noi avem azi actiune maaaaare sortam si alegem jucariile din camera lui Alain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu zic ca ne scufundam noi...adica subiectul ,dar cum scris ati si aparut]

BEEsi capul sus ....maine va fi mai bine!...asa vreau sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Aoleu .....ce pesimiste sunteti mai fetelor!!!
Smile...vine primavara, infloresc floricelele si soarele ne zambeste
Ma aberez nu-i asa

Mergi la inceput

din parc!
am zis ca ies cu copiii afara, asa intr-o doara. am ajuns in parc...prietenele mele cu copii lor...prietenii lui Marco. asa ca am stat mai mult de o ora si mai stateam, daca Edi nu o comitea. 2 balti au fost in parc si cu una a avut Edi treaba. daca prima data a scapat neudat, a 2-a oara si-a udat rau pantalonii asa ca am fost nevoiti sa ne imbarcam in masina. dau sa scot masina din parcare si aud un trosc...cineva imi face semn sa opresc...spoilerul pe jos...am simtit eu cand am parcat ca am belit-o din cauza bordurii inalte. a venit baiatul care m-a anuntat si a prins spoilerul la loc in cleme, asa ca am scapat ieftin, fara o vizita la service.
Acum au mancat copiii, si eu la un pahar de vin rosu.

Tocmai a pus Clau baterii la orga si canta copii la volum maxim. Nu stiu de c enu merge cu cablul, credeam ca e stricata.
acum lectii de pian ne asteapta.

Iuliana frumoasa actiune.
Silvia sunt mai bine, mult mai bine. a fost o simpla raceala, stau bine cu imunitatea[:d]...sper s anu ma intoarca.
ce afceti cu jucariile sortate?
Cosmi deja ma gandeam la ce e mai rau.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput