Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor.
Giova bine ca au ieist analizele ok
Iuliana spor la invatat.
Miha vai ce rogram ai si tu, te inteleg ca nu mai ai timp de nimic
Eu sunt atre nervoasa ca asteptam publicarea concursului Epso pt functionari europeni si la juridic au scos 17 posturi pt 27 de tari nici vb sa mainscriu si sa bat alte tari la examene pentrua as ceva ....o sa vad eu ce o sa fac. Azi m-am decompensat cu shopping sunt dusa rau, am inceput de dimineata prin a-mi comanda o geaca roz pe net apoi am iesit in oras, mi-am luat o scurta neagra cambrata f faina marimea 40 ca la atat am ajuns si m-a pus naiba sa intru la Patrice Breal si am luat o geaca scumpa cu 79 de euro gri la care mi-a trebuit pantaloni, apoi o bluza roz ca se poarta combinatia roz/gri ca asa era tot magazinul apoi o esarfa si la sf cand mi-e zis aia suma era sa pic jos cand tastam codul la card am spart azi peste 250 de euro acum il astept pe JP sa il anunt ca el m-a trimis la cumparaturi dar sigur nu se gandea la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana bine face banca ca investeste in angajati. asa ca...spor la invatat.
Silvia nasol cu posturile astea...sunt super bine platite, dar greu mai intri. Ma gandesc la Anda ce norocoasa este cu asa job. e meritul ei oricum.
sa porti sanatoasa hainele. lasa ca JP nu va comenta nimic.

Marco a fost la un coleg de grupa, asa ca eu am iesit cu Edi la cumparaturi si plimbare.
azi a fost frumos afara, d emaine iar vin ploile.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna fetelor haideti al o
Giova fain ca se mai duce in vizite si mai respiri si tu, mi-ar placea si mie faza asta. Lui JP i-au placut hainele si a zis merita sa la iau
Eu ma pregatesc sa il scot pe asta mic la o plimbare in centru si la piatza si dupa-masa il duc la Mc Do sa se joace un pic pe acolo ca e tare frig afara si daca suntem singurei ne organizam sa iesim un pic. Un we frumos sa aveti.

Mergi la inceput

Neatza!
Noi ne-am trezit la 8:45. Trag de timp sa-l culc pe Edi numai la ora 13, incerc sa scapam de somnul de dupa amiaz. Vine si caldura si chiar nu vreau sa stau cu el in casa sa doarma. e mare acum. ieri a rezistat, dar la ora 21 era in lumea viselor.

Silvia si la noi e frig si inorat...momentan nu ploua, dar e ud pe jos.
Distractie faina sa aveti si voi azi!

mama mia ce dezastru au facut copiii prin casa. dupa ce-i culc ma pun pe strans.
azi mergem la ziua unui coleg de-a lui Marco. e si Edi invitat, asa ca musai sa fiu si eu prezenta.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...eu putin pe la pc ca ne pregatim as mergem cu amicele si copiii la o prajitura...ca afara e o vremede zici ca vine iarna.....de dimineata am fost la o petercere la un coleg de al lui papan,super tare

ieri n am intrat pt ca am facut treaba,mancarica...marti fac sfestanie si musai trebuia sa fac curat...am facut curat la Bianca si cred ca jumatate din hainele de vara le am pus sa le daua crescut fata asta de m a disperat....haine trebuie luate,role iar la fel,investitie mare sa facem

vineri am cumparat rochita de botez,.,...o frumusete,ii fac poze si va arat

Mergi la inceput

eu sunt cobza....am luat-o eu de la Edi...raceala, la ea ma refeream.

Aseara am mers la petrecerea colegului lui Marco. Edi s-a comportat foarte bine, nici nu m- bagat in seama. Nu s-a prea lasat pupat de surioara lui P., care e cu 6 sapt. mai mare decat el. In schimb a alergat, a dansat, s-a jucat frumos de unul singur.
S-a pus la masa cand a fost vorba de papa, a papat tot, Marco mai putin. A baut suculet cu paiul, pe urma iar la distractie. Eu am fost tot dupa el si nu prea am putut povesti cu mamicile d ela party.
Cand a venit tortul, a privit uimit, a dat iama la paharele de sampanie si a supt 2 dupa care a papat felia lui de tort, a lui marco si la plecare a mai vrut una. ajuns acasa a facut si un kk pe masura.
Astept sa primesc restul de poze de la mamici, eu nu mi-am mai carat aparatul, stiam ca imi va fi greu sa fac poze alergand dupa Edi. am facut cateva cu tel., le-am pus pe FB.

De 2 zile doarme doar la pranz...pe la ora 19 i se cam face somn, dar cu joaca reusesc sa-l tin treaz pana la ora 21. la 21:30 e in lumea viselor.

Cosmi si voi la party? cand e botezul?
La noi trebuia in mai, acum s-au schimbat planurile si frica-mi ca de ziua lui Edi botezam. sa vedem cum rezolvam.
asa ca una dintre rochite o voi duce acum, ca e grosuta de luna iulie. sper ca macar cealalata sa-i mai vina piticii pe atunci. ca de nu...musai sa cumpar alte tinute.

azi ploua la noi, prin urmare nu am mers cu grupa la pozat prin oras.
Am fost tot familionul in mall, la teatru de papusi. Edi nu a avut nicio treaba cu teatrul...l-a purtat pe sot peste tot. Marco nu s-a miscat de pe scaun, 30 min. cat a tinut spectacolul.

o dupa amiaza frumoasa sa aveti.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Iuliana, bafta la examene!
Silvi, curaj! si ce daca sunt putine locuri pentru toata UE ... daca nu incerci n-ai nici o sansa; daca incerci, cine stie? ai incredere in tine, si daca asta iti doresti, aplica! (ce ai de pierdut pana la urma?).
Giova, insanatosire grabnica!; ma bucur ca analizele au iesit ok...
Cosmi, asteptam cu interes pozele
(si eu studiam acum jachetele de primavar, mai subtiri...nu stiu daca mai e vreuna buna... asa ca si la noi se anunta program de shopping!)

Aici primavara a inceput tare frumos, cu -2 grade azi-dimineata.
(sunt carcotasa; de fapt luna asta a fost atat de insorita, cum nici n-as fi crezut ca se poate si e plin de flori ...dar chiar de asta mi-ar parea tare rau acuma sa inghete toate...).
De o saptamana e soacra mea la noi - ca urmare sambata am iesit si noi in oras fara copil.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Neatza!
eu m-as baga la un ceai...ca sunt varza. dar dau si o pt. cine doreste.
Aseara am adormit cu Edi la ora 22. l-am culcat si la ora 19 o ora ca nu ne puteam intelege cu el.

De dimineata am facut curat la dulapul cu medicamnete, jumate din ele erau de mult expirate...asa ca -le-am aruncat. Am zis ca nu mai cumpar cutii intregi, doar cate un blister din fiecare...atatia bani aruncati....

Dia super ca va mai relaxati si voi. si aici e rece, de maine cica se insoreste si cresc temperaturile. doamne ajuta!
Haine aseara am facut inventarul. au o groaza de primavara, cred ca si alea de vara inca le sunt bune....dar sigur nu ma abtin sa nu cumpar. mai ales ca sapt. viitoare mergem la madrid.

poze de la party:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-19/16:08:44

va si o sapt. buna sa aveti.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova super poze....noi aseara am jucat monopoly 4 ore...nici de papa n am facut,am comandat pizza...ii place lui papan sa joace foarte mult

Giova noi botezam pe 16 aprilie asa ca trebuie sa ne mobilizam repededar costurile la masina ne au cam zgaltait nitelsi cum noi nu avem ajutor financiar de nicaieri e cam greut cu revenealaca eu is o amarata de bugetara

Mergi la inceput

aoleu dar ce liniste aici....ce i cu voi fetelor???sper ca sunteti bine dara ocupate

Mergi la inceput