Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa ne traiasca toata partea masculina!

La noi azi e soare, desi bate vantul. Dar am scapat de ziua mohorata.

Iuliana ce baiat intelegator ai. spor la invatat!

fete va, fug la treaba.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....

eu cu treaba multala munca ca avem cateva evenimente si trebuie sa fim la inaltime ....am facut la material didactic de mi a iesit pe nas

Stefan se duce la teatru azi,era fff incantat iar Bianca e mai relaxata ca a terminat tezele....

pe 21 mai vrem sa mergem la Bran...vilabran cu gasca dar mai stam putin si nu facem rezervarea sa vedem ce zic cu vremea asta capricioasa

e oficial...Bianca pleaca la matusi..au venit biletele si era fericita...noi inca nu ne am hotarat ce planuri ed vacanta avem ,dar mai e timp

fetelor.....o sa am soacra...se insoara tata socrusa vadem ce ne asteapta in viitor

pup toate fetele si mai intrati pe aici

Mergi la inceput

La noi e cald si frumos. de abia astept sa iau copilul de la gradi si sa stam in parc.
Pana atunci, ma bag sa termin curatenia.

Ioana sa va traiasca Sonia, sa creasca mare si sanatoasa si numai bucurii sa va aduca! printesa mica!!!
Cosmina si gabi ce zice?
spor in toate sa ai! ce fain ca pleaca Bianca la matusi....cat sta? cine o insoteste pe avion?

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

neata gagici...eu cu multa treaba prin casa ,sper totusi sa mi vina si cheful ca nu stiu unde s a dus

Giova ...Bianca pleaca cu parintii mei si sta 2 saptamani ,asta in cazul in care nu ne ducem noi..daca noi ne ducem atunci va sta pana ne terminam si noi vacanta

Gabi?? ce sa zica....nu prea ii convine dar accepta datorita socrului..sper totusi ca aceasta femeie sa fie un om bun ca altfel nu prea o s o duca bine cu sotul meu...sa speram ca va fi bine

Giova si la noi a fost vreme buna si am stat pana la 9 in parc,dar azi cica iar ploua

Ioana sa ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa

revin

Mergi la inceput

vai dar ocupate mai sunteti mai fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele; e o vreme in Bucuresti de nici un caine nu-ti vine sa-l dai afara
Aseara a plouat de ziceai ca s-au rup norii, si la un moment dat era grindina...
In rest, nu prea avem noutati;
Victor pleaca miercuri in Croatia pentru 3 zile asa ca o sa fiu numai cu Matei si o sa doarma cu mine
Maine o noua zi de munca si am asa de mult de munca
Sa aveti o duminica placuta ca soarele nici gand sa iasa (cel putin in Bucuresti)

Mergi la inceput

din banat!
Haideti la o sau un ceai cald.
De vineri dupa amiaza s-a stricat vremea si la noi. Sambata si duminica am dat drumul la centrala, ne era frig in casa.
asa vreme....

Cu toate ca a fost frig, noi am iesit din casa...am fost la zoo, prin oras, aseara a iesit doar Clau cu copiii, eu nu am avut chef.

Cosmi super asa, ma gandeam ca merge singura, stiu ca nu e permis cu avionul. doamne ajuta sa ai parte de o "soacra" de treaba, care sa nu-si bata joc de socrul tau acum la batranete.
Iuliana si la noi a plouat, dar a fost mai cald putin ca in capitala. asadar, matei se rasfata sapt. asta, va dormi cu tine.
Magdaz_ina, multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!

o sapt. frumoasa sa aveti, revin mai tarziu cu poze.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Un ceai cald cred ca ne prinde bine pe vremea asta caineasca
Noi nici nu am oprit centrala
Giova, Matei se resfata, dar si eu
Mi-e asa drag sa dorm cu el....ca nu stiu cat timp o sa mai ma lase

Mergi la inceput

te cred Iuliana si mie imi place sa dorm cu ei. Vineri cand a iesit Clau cu baietii....am dormit si eu cu copiii. tare fain a fost.
Edi mai vine catre dimineata la noi in pat, dar Marco nu.

Am vb. cu ginecologul pt. amanarea cm si el numai AC imi recomanda. sa iau 2 blistere cap coada, fara pauza din prima zi a CM. asa ca daca e sa fac chestia asta trebuie sa iau acum in mai cand imi vine. Inca ma mai gandesc....sa vedem.

gata, revin cu poze, un cont nou:
http://www.dropshots.com/smecherasii2011#

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Bianca are iar piciorul in gips....a calcat gresit.....offff

azi e ziua sotului si diseara ne umplem casa cu musafiri

Mergi la inceput