Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
andiaroro spune:
Iuliana- Pune-i totusi banutul ca zana e buna si ea le stie pe toate si...chiar daca nu l-a atins ea pe dintisor, cred ca lui Matei i-ar placea sa stie ca zana stie ce eveniment s-a intamplat in viata lui si ca il apreciaza
u ocazia asta mi-am amintit ca eu nu mai stiu, daca v-am spus ca lui Alex i-a cazut dintele acum vre-o luna (stiu sigur ca am povestit cu Silvia atunci). A fost tare mandru si si-a asezat dintisorul in "cutia de dinti" http://www.l-atelier-vitamine.com/boite-a-dent-de-lait-roi-en-bois-tourne si dimineata si-a recuperat banutul, pe care l-a pus in pusculita. Eu il incurajez sa stranga toti banutii si la final sa-si cumpere ce vrea el..Acu zice ca vrea http://www.amazon.fr/gp/search/ref=a9_sc_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Atoupies+lego+ninjago&keywords=toupies+lego+ninjago&ie=UTF8&qid=1304425566 , dar eu sper sa-si mai schibe optiunile pana-i pica toti .
Aici e placut astazi, dupa o zi de ieri tare nasoala...
maraki spune:
Toanca la fel spun si eu,cumpara ceva la baiat ca sa simta ca exista zana maseluta Noi am luat la primul dintisor chiar daca nu l-am vazut. Angelo manca la soacra-mea, a scos dintisorul din gura, i l-a dat si cum soacra-mea nu vede bine fara ochelari, a spus ca poate este o boaba de orez nefiarta Faza tare este ca Angelo nu manca ceva care sa contina orez
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
salutare gagici...afara e vreme de toamna...
Iuliana sa vina zana maseluta la baiat ...ce sa zica Bianca de pedeapsa....este necajita ,riposteaza dar ma tin tare pe pozitii ..........cat o sa mai pot
Giova spune:
La noi iar e urat....doamne cat ma deprima zilele astea asa...imi vine sa ma bag in frigi si sa nu mai ies de acolo.
Ana si noi avem cutiuta pt. dintisori, dar nu asa haioasa. Din seria Ninjago si noi avem, ceva balaur alb, lego de la 7-12 ani, parca. L-a facut imediat Marco.
Nu ne-ai zis de primul dintisor nimic.
Super ca e cald la voi.
Iuliana i-ai pus banut copilului?
Maraki ce faza tare....soacra-ta nu stia ca Angelos nu mananca orez?
Ralirali! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
merg sa pun o supa de rosii la foc.
Ieri am iesit prin mall, azi cred ca invit 2 colegi de-a lui Marco...macar se mai distreaza si ei, daca afara e frig si ploua.
o zi frumoasa.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
hello,
Giova atunci cand manca Angelo, nu avea in farfurie ceva sa contina orez El mananca si pilaf dar numai cand are chef.
revin pe seara....
Cosmi, cam drastica pt o minciunica Dar e bine totusi
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
MARAKI n a fost o chestie chiar minora aceasta ,,minciunica,, asa ca acu sa suporte
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, noroc ca mi-a amintit copilul aseara ca azi e miercuri ca eu credeam ca are scoala . La noi e soare si frumos sunt cam 20-22 grade la pranz dar dimineata e frig tare zici ca e gerul bobotezei sunt 2-4 grade. Azi vreau sa ii scot bicicleta din cave sa iesim in parc cu ea, ma cam enerveaza ca nu ii gasesc un loc in casa apoi dar vad eu unde o pitesc. Eu cu hainele de vara am rezolvat-o pentru Alain tot de la C&A pana la urma traiasca magazinul ala ca e minunat, ii comandasem pe net niste chestii dar ii erau mari toate o sa ii scurtez pantalonii, la Outlet numai prostiute i-am gasit dar m-am dus cu Jp la C & A si i-am luat 2 plase mari de haine frumoase tare si colorate si bermude asortate o multime de tricouri si camasi si 2 geci una cred ceva imitatie de piele neagra cu maneci albe si una verde de fas de vara, gata am scapat de o grija si au fost toate sub 200 de euro mai bine mergeam direct acolo si nu imi bateam capul Daca nu ati vazut colectia de vara sa mergeti ca tare frumoase lucruri au mult mai frumoase ca anul trecut si calitativ bune si nu sunt scumpe nici cele de disney ca noi i-am luat si din alea cateva, chiar merita decat DPAM, Sergent Major sau mai stiu eu ce marca astea sunt chiar colorate fain.
Giova deci faci azi socializare eu il duc pa Alain in parc is gata, poate mergem cu busul la ceva magazin marocan sa luam rosii din alea mari ca in Romania Fain ca te-ai scos cu hainele macar cu Edi al meu nu prea mai avea decat vreo cateva tricouri de anul trecut, la pantaloni nimic nu ii era bun si la camasi la fel chiar imi bateam capul cu ce sa il imbrac dimineata ca numai blugi avea si eu m-am saturat de pantalonii aia oricat ar fi ei de diferiti
Cosmina deci nu era asa mare boroboatza dar f bine faci ca iei masuri , cu dintii si eu sunt stresata un pci cu Alain ca nu stiu cum va reactiona dar deocamdata are o dantura perfecta, vedem noi cum o dregem De filme ce sa iti zic asa la repezeala cateva faine "Mandrie si prejudecata" un film bestial pe care l-am revazut de o multime de ori, "Cum sa pierzi un tip in zece zile " o comedie draguta , "Diavolul se imbraca de la Prada" o super comedie cu Meryl Steep, tot cu ea o alta comedie "E complicat" , si inca una faina "Mici confidente la psihiatru" cu ea si cu Uma Thruman cam astea imi vin in minte dar iti fac o lista mai stufoasa
Iuliana super tare faza cum a inghitit dintele lasa ca vina zana maselutza oricum ca e mai bine asa cum zicea si Ana.
Maraki al meu pitic e mort dupa orez il mananca si fiert simplu e obisnuit de aiic de la cantina cu el. Chiar cum mai mananca Angelo ? L-am vazut in poze e tare mare si frumos si tu arati bestial doamna .
Va las ca azi avem planuri de mers cu bicicleta si la plimbare mai apar eu mai pe seara.
Giova spune:
Nu mai vorbiti de dentist ca ma ia groaza...luni l-am programat pe Marco, la alt medic. sa vedem si asta cat de bun e, caci cunoscut este.
azi nu mai vine niciun copil, unul nu poate, asa c ape celalat nu l-am mai chemat. mai bine pe toti odata. sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza la gradi...sa gasesc cativa asezati frumosi pe bancuta sa ma astepte.
Silvia marco are cateva perechi de pantaloni 3 sfert, gen bermude. alea ii sunt bune si daca s-a inaltat. eu de obicei ii cumpar hainele mai marisoare putin, asa ca macar 2 sezoane, sau 2 veri le poarta.
Poate ajungem si noi la unguri la C&A, dar eu tot fan H&M sunt pt. copii. nu stiu de ce...hainutele Disney de la C&A le luam, in rest H&M si Zara (camasi, blugi slim, papuci si pantaloni de trening....dar numai la reduceri, in rest sunt scumpe).
Maraki pai de-aia ziceam....ca soacra ta e mortala...
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Salutare.
Eu am fost toata ziua la un curs, asa ca nu am putut intra.
Si aici e frig si urat si vorba Gioei, ma deprim si in vine sa ma bag in frigider.
Si asa m-am ingrasat aproape un kg
Nu i-am pus banut lui Matei ca a zis cand am mai vorbit cu el ca o sa vina zana maseluta cand o sa ia ea dintele; asa ca acum ateapta sa cada cel de-al doilea, care abia daca se misca; iar de cumparat ceva nu prea are farmec; i-am luat oricum bicicleta mai mare.
Maraki, tare faza cu soacra
Cosmi, deci te ti tare pe pozitie
Ma apuc de invatat ca pe 23 mai am iar examen