Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Neatza!
Dau o . ar merge si un ceai la cum e vremea la noi.
Noi bine, nu mi-a venit saintru pe net in weekend si tare bine a fost.
Vineri dupa amiaza la o pensiune de pe langa Timisoara, noi linistiti la masa, copiii la spatiul de joaca. Tare drag ne e acolo.
Sambata sotul cu copii in parc, eu , calcat si mancarica. Dupa amiaza la curte la nasii lui Marco.
Ieri pe acasa si dupa amiaza in mall, a fost frig si a plouat.
www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-04-29/09:42:35" target="_blank"> poze din weekend
Aseara l-am cantarit si masurat pe Edi: 90cm si 13 kg. stam foarte bine. s-a lungit bine in ultimele 2 luni si s-a si ingrasat.
Edi ma ingrozeste ca ii sunt aproape buni papucii 24, 25. Am ramas cand am scos ceva adidasi si pantofi de-a lui Marco si unii ii erau mici, unii aproabe buni. are piciorul mai mare decat frate-su' si mai lat.
Silvia vad ca va plimbati si cumparati la greu. sa va fie de bine toate. si asteptam poze cu tine in rochite si fuste.
Vreau sa-mi vand ap. Nikon D60. daca stiti pe cineva care e interesat sa-mi ziceti. Detalii despre el si pret, ofer in privat.
Vreau un aparat mai performant si din cauza asta il vand.
merg sa scot hainele de la spalat si sa le intind. asa ca....o zi frumoasa va doresc.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu am dus puiul mic la gradii si am venit sa va salut
ieri am fost in gasca la padure,a fost ff cald afara si abia abia am gasit un loc ...era super aglomerat...
Bianca azi da teza la mate ...sper sa fie bine si sa si mai ,,spele ,, din greseli ...e pedepsita 1 luna de zile (eu am dat pedeapsa)....iese afara insotita numai de mine si sta numai langa noi (de obicei se plimba cu ,,gasca,, prin cartier)...sufera tare dar a inteles ca nu glumesc
Silvii super program aveti...bravo ,si eu as vrea sa vad partea a 3 a din Socru de cosmar...sunt filmele mele preferate...dar n am gasit sa l inchiriez
Giova se si vede ca Edi este ff bine pentru varsta lui
Maraki la munca cum mai e???ca nu mai povestesti nik
pup toate fetele si vb
silvi_2005 spune:
Gata am terminat si eu cu cursul de fr acum il astept pe el meu sot sa vina sa iesim in oras.
Giova super pensiunea unde ati fost si superbe poze ei facut o sa fac si eu poze cu mine in rochii si fuste numai sa imi dau "coraj" sa le imbrac Chiar e mare Edy
Cosmina super ca ati ieist la padure ce dor imi e o de iesire din asta DE ce ai pedepsit-o asa tare pe Bianca ? Poate ai scris si am omis eu, ce boroboatza a facut ? Cred ac o sa gasesti filmul incepand de acum ca abia in 26 aprilie a aparut pe Dvd , e dragut dar celelalte doua au fost mai reusite zic eu .
Va doresc spor in toate, ne auzim mai tarziu
MIHA78 spune:
Ei sa stiti ca nu mi s-a prea aratat sa am liber. Vineri m-au chemat la serv. ca tb. facut neaparat ceva, sambata am fost la oficieri in locul unei colege, azi mi-am petrecut jumatate de zi la casa de asigurari de sanatate, am niste nervi de nu mai pot. Din 4 zile libere am avut de fapt una, duminica.
Silvia, hai curaj d-na pune rochiile sa te vedem si noi, ca arati super.
Cosmi tb. ca a facut ceva ce te-a suparat rau Bianca, asta e mai fac si prostioare copiii nostri.
Ioana, f. draguta pensiunea unde ati fost, Edi a crescut fff. mult intr-adevar.
Maraki, mai ca-mi vine si mie sa ma fac bruneta, cu roscatul asta sau ce-o fi se vede asa repede cum creste parul.
Toanca inseamna ca im. cade dintisorul, la noi nici gand de asa ceva.
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Am ramas fara dintisor de ieri; pentru ca nu m-a lasat sa trag un pic de el ca sa-l scot, ieri a mancat clatite cu tot cu dintisor.
Joi merge la teatru Tandarica cu gradinita iar maine au party ca au un sarbatorit.
In rest, nimic nou sub soare (nu ca ar fi vreun pic de soare).
maraki spune:
Hello,
Si aici este friiig...10 grade+ ploua
Toanca, trebuie sa vina Zana Maseluta la Matei
Miha nicio sansa sa nu se vada firele albe la radacina, indiferent de culoare....nu ai ce sa faci.
Cosmi de ce ai pedepsit fata?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
salutare gagici...sunt in pauza asa ca am ,,bagat ,,un ochi pe aici
am pedepsit o pe Bianca pentru ca a mintit in legatura cu o chestie minoradar ea stie ff bine ca noi nu suportam asta....
cand citesc ca au cazut dintisori la spiridusi ma ia cu ,,lesin,, ...asa dinti frumosi dintisori are papan
Stefan are un program ff incarcatsapt asta teatru ,saptamana viitoare circ si peste 2 saptamani iar teatru asa ca e ff fericit
Miha deci numai cu vorba liberca in rest ai muncit la greu
Giova vrei un aparat mai performant??
Silvii nici eu nu prea port rochii....sa pui poze sa te vedem ..ce filme mai imi recomanzi???am gasit un vecin care poate sa mi traga ce filme imi mai recomanzi...imi plac comediile si cele de familie...
Maraki am facut rost de filmul cu Robert de niro....acum trebuie sa mi fac si timpul sa l vad
revin
toanca spune:
Maraki pai poate la urmatorul dintisor ca daca pe asta l-a inghitit
Eu i-am spus ca o sa puna dintisorul sub perna, cat doarme vine zana maseluta si il ia si ii pune un banut; asa ca nu prea are ce sa puna sub perna...
A zis si el cand si-a dat seama ca l-a inghitit ca asta e! data viitoare o sa aiba mai mare grija.
Cosmi, deci ai pedepsit fata nu gluma...
Si ce zice?
Deci papan are programul incarcat...
Si pe Matei vor sa-l duca la gradina botanica, dar pe vremea asta urata
Giova spune:
Iuliana saracul Matei, nu mai vine zana M la el. Cu siguranta urmatorul dintisor te va lasa sa-l scoti.
Miha nasol cu zilele lucrate. Iti faci planuri si se dau toate peste cap.
Cosmi ce drastica esti cu pedepsele. as amult pt. o mica minciuna?
Vreau un alt aparat putin mai performant...nu ma pricep eu intr-ale fotografiei, dar vreau camera tare.
Silvia pai ia sa-ti faci coraj si sa te imbraci in fuste. ca noi vrem poze.
Maraki la noi e mai cald putin, dar tot ploua.
Anasol sa-ti traiasca micul barbatel, Ianis! sa creasca mare si cuminte si numai bucurii sa va aduca! ce mai faceti voi????
asa m-am saturat de vremea asta....ieri am scos toate hainele de vara...doamne cate are Edi....si de-ale lui de vara trecuta (sper sa-i mai fie bune) si o groaza ramase de la Marco.
va si o zi faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
andiaroro spune:
Iuliana- Pune-i totusi banutul ca zana e buna si ea le stie pe toate si...chiar daca nu l-a atins ea pe dintisor, cred ca lui Matei i-ar placea sa stie ca zana stie ce eveniment s-a intamplat in viata lui si ca il apreciaza
u ocazia asta mi-am amintit ca eu nu mai stiu, daca v-am spus ca lui Alex i-a cazut dintele acum vre-o luna (stiu sigur ca am povestit cu Silvia atunci). A fost tare mandru si si-a asezat dintisorul in "cutia de dinti" http://www.l-atelier-vitamine.com/boite-a-dent-de-lait-roi-en-bois-tourne si dimineata si-a recuperat banutul, pe care l-a pus in pusculita. Eu il incurajez sa stranga toti banutii si la final sa-si cumpere ce vrea el..Acu zice ca vrea http://www.amazon.fr/gp/search/ref=a9_sc_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Atoupies+lego+ninjago&keywords=toupies+lego+ninjago&ie=UTF8&qid=1304425566 , dar eu sper sa-si mai schibe optiunile pana-i pica toti .
Aici e placut astazi, dupa o zi de ieri tare nasoala...