Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
maraki spune:
Ana mi-ar fi placut si mie sa ma fac suvite De cativa ani am dorinta asta dar este mult mai complicat pt ca trebuie obligatoriu sa ma vopsesc la 3-4 sapt cel mult, din cauza firelor albe.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MIHA78 spune:
Hello,
Eu imi fac de cap, sunt libera azi si luni, am trimis copilul la gradi, asa ca pot pierde vremea.
Ioana si Iuliana, bine a zis Silvia cu AC e aproape sigur ca intarzaiati CM> Ideea e ca in prima zi de ciclu cu 2 luni inainte tb. luat, nu mai faceti pauza intre ele. In aceeasi situatie sunt si eu, doar ca nu vreau sa aplic varianta, din motive bine stiute de voi.
Acum ma uit la poze si revin, Ana pupici, mi-era dor sa te citesc.
Giova spune:
Neatza!
haideti la o.
Maraki pai asa ma vopsesc si eu, doar la radacina si ianinte cu 10 minute trag vopseaua pe tot firul d epar. asa m-a invatat coafeza, ca sa nu inchid mai mult firul revopsit. caci radacina se deschide imediat, in schimb pe firul deja vopsit doar inchid nuanta si nu apare uniform.
deja aveti 2 dintisori picati? super! a venit zana maseluta? poze cand pui cu stirbul gastii?
Miha fain ca esti libera. Profita de astea 2 zile.
Mai...pai eu trebuia sa fii luat anti acum cand mi-a venit CM> Sapt. urmatoare sun si eu medicul sa-l intreb. Daca iau doar luna urmatoare ce se intampla?
daca incep folia in 24 mai cand ar trebui sa-mi vina cm si iau o folie intreaga....cate sunt 30? nu prea imi ajung....sa incep inca o folie si cand ajung acasa din concediu le intrerup. as lua cam 34 pastile. Nu e bine? imi dau peste cap tot?
Azi e sarbatoare si nunta regala. aveti ce face fetelor....uitati-va la tv.
Noi plecam imediat la biserica, in parc si la posta sa pun un colet.
Sper s anu pierd mare lucru din evenimentul anului.
si o zi faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Buna dimineata,
Giova, eu daca ma vopsesc negru, nu se vede nicio diferenta de culoare in afara de vara cand e mult soare si il mai deschide putin.Chiar ca la fix ai intrebat de Angelo cu dintii Ma uit si eu la nemti ca se comenteaza de dimineata incontinuu despre nunta regala Ce faceti azi la biserica?
Ma pregatesc sa plec la cumparaturi, ne auzim pe seara
mi-a iesit frumos vopseaua pe par, sper sa tina
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
Salutare gagici...si eu am fost la biserica ca e mare sarbatoare azi
eu ma vopsesc la coafor pt ca acasa nu cred sa fiu in stare sa mi scot suvite griacum m am facut roscat cu suvite...cam tot la 3 luni ma vopsesc
copiii mi sunt bine...Stefan la gradii si preocupat mai nou de socoteli iar Bianca cu aere de domnisoara...se tine mandra,nu vrea sa i acorde o sansa baiatului cu care se ,,cuplase acu ceva timp
pe 15 iunie pleaca la soramea...ia luat bilet,acu trebuie sa ne mobilizam sa i facem pasaprt si procura
Miha super ca esti libera...da i cu relaxare ti ajunge atata munca
Maraki...ia uite ce baiat mare avem noi aici ,a plans cand i au cazut dintii??
Ana super pozele...bafta la operatiunea olitasuperbe pozele
Iuliana ,Stefan inca nu merge pe 2 roti...nici n am incercat de fapt dar acu mi ai dat o idee
revin
toanca spune:
Neata fetele.
Ce bine ca e vineri
Noua doar un dinte ni se misca, dar rau de tot....
Giova, o folie de anti are 21 de pastile.
Cosmi, ar trebui sa incerci fara rotite ajutatoare ca nu se stie
Miha, ce bine de tine ca esti libera!
Giova spune:
Cand am venit acasa, am gasit broasca in living pe jos.
iasa din acvariul asta, se urca pe insulita aia si uite ca a reusit. acum e la soare pe balcon, vad ca nu a iesit, mi-e si groaza. cand o tin in casa, scot insula, atunci nu mai are pe ce se urca.
Maraki e mare sarbatoare azi...Izvorul tamaduirii parca.
La negru nu se vede asa, dar la blondul meu inchis se observa imediat diferentele de ton.
Iuliana atunci e clar ca trebuie sa iau 2 folii. cred ca la fix ar merge. da...cam 38 de pastilutze imi trebuie.
Cosmi si noi facem socoteli la greu...am ramas uimita ce adunari si scaderi face Marco. se foloseste de degete la numerele mai mari, dar ii iasa bine.
Frumoasa ceremonie, frumosi miri, totul fastuos si la superlativ. Ce mandra ar fi fost Lady Di de feciorul ei.
profit de pauza de publicitate sa mai strang din casa.
o zi frumoasa.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Intru si eu in graba la voi la cafea ca apoi iar o luam din loc azi mergem la Ikea la Reims sa isi mai ai soacra mea ceva mobila is apoi la plimbare si la KFC . Ieri am fost toata ziua la magazinele Outlet de la Troys ideea sotului ca ii erau mari blugii. Soacra mea a vrut si ea sa vina asa ca nici vb sa mergem fara Alain noroc ca s-a ocupat JP pe acolo ca nu putea face nimic de el. Ei si-au luat tot felul de haine si prostii ....fara numar ...iar trebuie restructurez dulapurile. Eu mi-am luat haine dintr-un registru total diferit numai rochii si fuste am luat de data asta si niste bluzite de vara f fine si ceva pulovarase de luat peste ele tare dragute chiar mi-am surprins sotul care nu ma vazuse in rochii de 5 ani rusine sa imi fie ca numai la mare mai purtam. Cu vopsitul am si eu un plan mare dar il divulg saptmana viitoare daca iese
Miha super ca esti libera sa aveti distractie si soare la Cluj.
Giova pastilele trebuie sa le iei din prima zi de ciclu de obicei si sunt plachete de 21 daca nu faci pauza in 21 de zile nu vine CM asta e regula. deci voi sunteti cu broasca tare faza.
Iuliana eu tare emotii am cu dinti inca nu se misca nici unul dar imi e groaza de etapa
Marakina ce filme faine ai mai vazut ? Ai vazut comedia Due Date e cu actorul din Hang Over grasanul ala simpatic, e mortla filmul.
Gata va las ca fac cafea de drum parca suntem in campanie noroc ca e de garda maine Jp si o sa stam sa zacem acasa
maraki spune:
Buna seara,
Silvi sa purtati sanatosi tot ce v.ati cumparat Filme noi nu am vazut, am tot cautat cate ceva din cele vazute cu ani in urma pt ca mi-a fost lene sa fac dvd-uri. Am incercat sa ma uit in schimb la Marti dupa Craciun dar mi s.a parut o mare porcarie. Nu stiu de ce a fost atat de apreciat, incepe cu un cuplu in pat, le vezi toate cele, iar un sfert din film cat am apucat sa vad, nu am reusit sa inteleg ce vb pt ca parca aveau prune in gura, la mine era sonorul mai incet pt ca dormea angelo si nu am reusit sa inteleg nimic.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Maraki eu tare dezamagita am fost de filmul Turistul cu Angelina Jolie, bine ca l-am inchiriat si nu am dat 20 de euro pe el, super plictisitor mi s-a parut. Ce am luat si abia asteptam sa apara pe dvd a fost partea treia de la "Un socru de cosmar", simpatic dar nu asa bun ca primele doua. A inceput aiai seria 7 de la Neveste disperate si e mooooortal pacat ca e ultima serie cica. In rest am mai vazut o multime de filme thriller dar nu ceva notabil, mai am ceva comedii o a ma uit si iti zic daca sunt faine.
Noi azi am fost in oras si Alain s-a speriat tare de ceva personaje mascate ca era ceva carnaval in centru erau mascati in animale si ceva dracovenii care umblau pe picioroange, super bine costumati dar il inteleg ca ii era frica ca erau tare fiorosi Aici in oras e Institutul international al marionetelor si au niste costume bestiala zici ca sunt adevarati o sa fac poze cand ii mai prind sa va arat