Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Off mai Cosmina ce rau imipare pt ea, sa ii treaca cat mai repede La multi ani sotului si petrecere frumoasa
Giova si eu dorm cu Alain cand e Jp de garda si cum are si 10 garzi pe luna dormim adesea asa, noroc ca nu il apuca sa comenteze in rest ca nu vrea la el in camera.
Iuliana deci ramai fara sot trei zile vezi sa nu face chefuri mari in lipsa
La noi a fost soare si cald tot we, am iesit cu Alain in centru ieri la carnaval si a plans iar de la costumati e total copilul asta nici nu ne-am putut apropia de ei . In rest am iesit la tenis si la miscare si gata a trecut we .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, sanatate multa Biancai si LA MULTI ANI sotului tau!
Cat sta Bianca cu piciorul?
Silvi si Giova, pe bune dorm asa de bine cand il simt in brate; pana sa adoarma nu prea ma lasa sa-l tin in brate, insa dupa aia "al meu este"
Nu stiu cat o sa mai accepte, insa acum profit din plin de moment; l-am intrebat azi dimineata daca dormim impreuna cat e tati plecat si a zis da...
Ce bine de tine Silvi ca a fost cald; la noi ploua in continu de zici ca s-au rupt norii.
Giova, deci si medicul a recomandat 2 folii fara intrerupere; probabil ca o sa urmez si eu sfatul; dar vorba ta, mai ma gandesc.
In seara asta am fost cu Matei la medic si se pare ca tratamentul homeopat de roade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

In sfarsit pare ca vine vremea buna. A fost groaznic weekendul acesta si in Cluj. Eu am lucrat of course, a fost tura me pe bune acum. Sunt atat de obosita, am nevoie de concediu, ptr, ca mi-am schimbat data din programarea de la serviciu facuta la inceput de an, nu mi-au mai dat sapt. de concediu din mai. Asta e ,ma consolez cu gandul ca la 1 iulie suntem la mare, daca totul e bine, sper si la putin soare...
Of mai Cosmi, sa scape repede Bianca. La Multi ani sotului tau si petrecere frumoasa!!
Ioana am vazut ceva pozedin weekend, f. frumoase. Daca si dr. ti-a zis asta cred ca nu e nici o pb, eu am incercat intr-un an si n-am avut surprize.
Toanca si mie imi place sa dorm cu Tudor, asa dulce e cum ma tine de mana uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
si la noi e vreme frumoasa...de ieri de la amiaz s-a facut cald.
Am fost la dentist cu Marco...are dantura praf...cariile lui avanseaza rapid. se vede un punctulet negru si cand colo e mancata maselkuta pe dinauntru.
Mi-a recomandat pastile ce contin fluor, pt. a intari urmatorii dintisori si o radiografie panoramica. ne-a trimis la radiografie digitala, cica radiaza de 5 ori mai putin decat una normala. sa vedem acum....
I-a si facut ieri o plomba...100 lei, si mergem in continuare. Vrea sa-i inlocuiasca vreo 2 plombe, care nu-i plac lui cum sunt puse si sa faca urmatoarele carii.....ne usuca de bani copilul asta....dar macar sa-i tina, sa nu-i mai pice. ca uite asa si-a distrus o maseluta, un molar, care tine locul viitorului premolar ....

Azi merg la Zumba aerobic, de la ora 21 seara. trebuia sa merg ieri, dar cum am fost cu Marco la dentist nu am putut. sper sa-mi placa ca am de dat cateva kg pana in 20 iunie cand mergem in concediu.

Cosmi lui gabi! sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Acelasi picior??? of...draga de ea.
Iuliana nici Marco nu ma lasa sa-l tin in brate. eu dorm cu amandoi si la mijloc e Edi, asa ca nu-l tin nici noaptea. Nici Edi nu vrea in brate, se intoarce pe partea cealalta cand adoarme. dar e asa fain sa-i simti langa tine...mici si pufosi.....
Miha a fost urat si la noi in weekend. ce bine ca vine vremea buna. m-am saturat de geci de toamna in luna mai. acum parca vad, trecem direct la sandale.
Silvia super ca faceti miscare....am vazut noile poze cu mancaruri puse pe FB, doar ca m-am uitat de pe tel. aseara. Musai sa le mai vad odata...si cer detalii la care ma intereseaza. am cam salivat eu la ora 23 cand ma uitam la ele...noroc ca eram in pat si m-am bagat rapid la somn, ca sa nu fie tentatia prea mare.

beau cafeluta si pe urma iesim in parc.
si o zi frumoasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Bonsoir fetelor, am intart sa va salut
Giova imi zici ce te tenteaza si iti dau detalii
Iuliana vine vreamea aiurea si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ZUMBA-ZUMBA
tare misto a fost...acum ma duc la , pe maine mai multe.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Haideti la cafea
Giova vroiam si eu sa ma inscriu al o sala dar am zis ca mai caut, nu era scumpa deloc ca era 36 de euro pe luna si avea o multime de aparate pe categorii, jos fitness de toate mamamele cu antrenori si program pe zile si sauna dar trebuia sa faci abonament pe 12 luni cu cautiune de 250 de euro, antrenor de 100 de euro si uite asa prea complicat mi s-a parut si eu pe vara clar nu pot merge cu Alain
Azi e frumos din nou o sa fie si al meu sot liber e si Alain acasa poate iesim pe undeva ieri au fost reduceri la un magazin care imi place mie Patrice Breal si m-am premiat cu niste hainute, pantaloni, camasi si ceva rochite marimea 38 de acum daca mai fac un pic de sport doar pentru muschi si gata ma declar multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu prin zona cu ceaiul

la petrecere a fost ff frumos dar si aglomerat...14 adulti...4 adolescenti si 5 spiridusi,asa ca inchipuiti va balamucealadar ne am simtit bine si asta conteaza

Bianca va sta 10 zile cu piciorul in gips...m a terminat fata asta intr un an a fost gipsata de 4 orio cunosc aia de la spital ca pe calul breaz

Stefan...maine se duce la circ si e foarte incantat

Giova si la noi e ,,moda ,, cu zumbam ar bate si pe mine un gand
Miha dar muncesti nu gluma
Silvi...38???...bravooo felicitari
Toanca eu dorm numai cu stefan....cred ca s singura in zona care mai doarme cu puiul

fug ca am ceva treab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput