Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

eu v-am citi toata ziua, dar nu am fost in stare sa scriu macar un mesaj..........imi este foarte somn si utrogestan-ul imi amplifica aceasta stare......nu pot tine ochii deschisi.
norocul meu a fost ca zi nu a lucart Bogdan si m-a ajutat la treaba.
eu i-am dat indicatii din camera si el a facut mancare , adica imi aducea legumele dupa ce le curata sa-i arat cum sa le taie, la cuptor mi-a adus sus tava si am pus in camera tot ce trebuie......el doar a patit-o la cuptor......la fata ia facut supica.........a fost foarte activ piticul meu azi
eu sunt din ce in ce mai convinsa ca luni vin cu vesti bune .
felicitarii pentru mamica cere tocmai ne-a scris ca l-a vazut pe bebe la echo !!!!!!!!!!
ioana inca te astept cu vesti........nu ai venit de la echo inca???
ne tii in suspans???
dana mai usur cu supararile.........daca zici ca nu e sanatoasa colega, las-o in pace si inceaca pe cat posibil sa o eviti de dragul bebelusului tau
Petro ma bucur ca ti-au priit gogosile !!!!!!!!
sa aveti o seara cat mai frumoasa!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

everything11 bine ai venit si sa ai o sarcina usoara in continuare!!!!!!
scrie repede cele 10 mesaje sa putem sa vorbim

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata fetele...va invit la o cana de ceai,ce faceti?
eu am fost ieri la eco si s-a vazut saculetul a zis ca am endometru gros cam de 7 mm e de bine sper si emrionul inca nu-l vede....oare e de bine,e normal?
dar noi ne rugam la dd sa fie bine,fetelor pe mine ma mai doare burtica ca la menstra mai ales ca de vre-o 2 zile am mancat fasole continuu oare de asta?
doc mi-a recomandat utrogestan 1 cp pe zi si acid folic care eu il luamde mult
astept vesti si raspunsuri ....vasi ne reauzim.

5+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna dimineata si de la mine..iau eu prima o cana de ceai!
Eu m-am simtit tare rau zilele trecute,deaceea am fost si in pauza cu forumul!
ioana_iasi poate ai avut ovulatia mai tarziu si inca bebe e mic sa se vada...tu sa stai linistita si sa nu te stresezi ca totul o sa fie bine!
sa aveti o duminica placuta burtici!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata si de la noi!

Ma incearca niste greturi de mi-e frica sa deschid gura sa nu . In rest, bine.

ioana - felicitari pt. vestile bune de la eco, tine-o tot asa!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

mersi ambramburika
fetelor pe voi va mai doare burtica din cand in cand
siner nu mai stiu daca la primul bb m-a durut ceva,se pare ca acuma ma doiare si burtica cate-o data si mai am si somn....voi ce simtome mai aveti?

5+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

ioana - eu alternez dureri de burtica ca la ciclu (suportabile), greturi cel mai frecvent, somnolenta ziua si insomnii noaptea (cum o fi asta, nu stiu ), uneori dureri de sani, secretie vaginala abundenta, pipi des ... nu mai stiu.

Aaa... si de vreo cateva nopti vise ff urate. Unele mi le amintesc, altele, nu. Ideea e ca sunt aproape cosmaruri, ma trezesc bulversata. O fi tot din cauza sarcinii sau sunt eu defecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

neata!

da, si eu am avut un vis urat, cosmar chiar. brr... din cate stiu, este ceva oarecum normal in sarcina :)

si eu mai am mici intepaturi in zona ovarelor. nu stiu ce si de la ce e. nu imi mai vine sa o sun pe doctorita ca se sperie de mine. :)

in rest... si eu cu greata, mi-e si teama sa mananc. de fapt nici pofta de mancare nu am. am stari de somnolenta, dorm si la pranz dar adorm si seara devreme. nu stiu ce o sa fac cand incep serviciul. cred ca o sa pun capul pe birou si o sa trag un pui de somn. :)

6+

www.flickr.com/photos/carola456/
http://daxsax.wordpress.com/

Mergi la inceput

ambramburika si pe mine ma mai doare din cand in cand burtica ca la menstruatie,si pieptul ma mai inteapa,eu ma gandeam cu burta,am senzatia ca-mi vine cm dar se pare ca sunt normale durerilee bine macar ca nu sunt intensee,probabil si din cauza serviciului ca stau mult in picioare si ma misc,cand prind un scaun si stau asa de bine....of fetelor sper si ma rog la dd sa fie bine la toate pana la capat

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Da, si eu stiu ca-s normale durerile astea ca la cilcu, se pregateste uterul pt. sarcina.

ioana - la ce sectie lucrezi?

Mergi la inceput