Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Multumesc pt raspuns fetele, am inteles.Acum am alta problema, am niste dureri in partea dreapta jos de tot,simt ca si cum m-ar tine ceva asa nici nu stiu cum sa explic si inteapa si putin ( am facut operatia de apendicita deci nu e asta), mai ales in unele nopti cand dorm pe parti si tre sa stau doar pe spate sa nu ma mai doara.De ex noaptea trecuta am dormit mai mult pe spate si eu nici pe spate nu po sa stau prea mult pt ca am niste probleme cu coloana ( protuzie discala L5, S1)si programarea la medic o am peste 2 sapt ca atunci ma chemat. Puteti sa-mi spune-ti voi cate ceva, va rog, daca careva dintre voi a patit asta, ca sunt tare ingrijorata mai ales ca am mai pierdut o sarcina acum 2 ani si nu stiu ce sa fac?Help please.

gravi 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - stiu ca stresul, supararile si sperieturile nu fac bine la bb, asa e. Insa nu cred sa fi afectat, doar nu te-ai luat la bataie cu respectiva, nu?

EU sapt. trecuta am avut parte de o sperietura grozava ca mi-a bubuit oala cu presiune pe aragaz. M-am speriat rau, da' cred ca e bine sarcina. Nu am vazut schombari majore.

Linistete-te si o sa fie bine!!

emily - inca o data saru'mana pt. reteta de gogosi. Buuuneee !!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Aaa, stiam eu ca mai am ceva de zis .

everything11 - bine ai venit si sarcina usoara!! Da-ne datele tale sa te trecem in lista!! SI scrie repede cele 10 mesaje moderate, ca sa conversezi in timp real cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Voi fetele ati spus la "lume" vestea cea mare sau mai asteptati, ca eu nu as vrea sa spun deocamdata sa treaca cele 12 saptamani de risc si apoi, dar parca nici nu pot sa ma bucur in totalitate ca stau cu gandul sa nu se intample ca data trecuta cand am pierdut sarcina.Ce greu trece si cant te gandesti ca mai sunt inca 7 sapt pana la 12.Doamne sper sa fie bine bebele meu ca si al vostru al tuturor si sa auzim numai de bine.
Cel mai tare ma enerveaza faptul ca sunt asa de multe femei care fac avorturi sau isi abandoneaza copii la nastere si noi stam si ne chinuim sau mai rau sunt cele care nu pot avea copii in mod natural, offf ce grea e viata asta si nedreapta, dar speram toate la mai bine.

Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa nasc un bebe sanatos

gravi 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

nu , nu ne-am luat la bataie dar am chemat politia...a fost urat rau...tipa are probleme la cap clar nu e prima data cand se intampla si de aceea spun ca am tipat si eu la ea si in final de nervi ca nu tine cont de faptul ca sunt gravida m-a bufnit si plansul....de asta spun ca mi-e frica sa nu fi deranjat samburelul
dar uite la mine de azi au cam inceput greturile si starea de voma ...deci cred ca e de bine.

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

mi-ati facut pofta de gogosi
asta vara am mancat in Grecia niste gogosele mici catre aveau un sirop de miere.....de alea vreau acum

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

dana - nasol atunci cu cearta, lasa ca o sa fie bine!

Fa reteta de gogosi pe care a pus-o emily pe la pag. 14-15 (cap. asta), e usor de facut si sunt bune. Nu au miere, da'-s bune!

Mergi la inceput

da....foarte nasola a fost cu cearta...eu sper sa fie bine bebe
abia astept sa ma duc miercuri la eco

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

bafta si sa vii cu vesti bune de la eco!

Mergi la inceput

sa dea Dumnezeu draga mea sa fie bine

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput