Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
firicel spune:
Buna fetelor.Sper ca ati avut un weekend linistit fara prea multe stari de greata,dureri si alte problemute datorate sarcinii!
Dana84,imi pare rau de experiente-tinem pumnii pt bebe!La fel si pt IoanaIasibine ca s-a vazut ceva la eco-e un inceput pozitiv!
Rania,rau cu greturile...nici mie nu mi-e prea bine
Emily ai fost mai rapida era sa scriu eu o reteta dar vad ca Brambu deja le-a executat
Eu am cautat Sambata dimineata reteta intr-o revista cum m-am trezit.Cand am verificat forumul erau deja postate.
Babyr_7-si pe mine m-a plesnit o somnolenta de nu ma vad.Doar ziua...noaptea nu prea pot dormi.Am si reflux si nu ma ajuta deloc.
Brambu parca zicea ca o doare burtica-si pe mine,aceleasi simptome ma incearca-burtica,sani,greturi,nas infundat noaptea.Plus sensatia de rau-nu va spun cum salivez cand ma uit prin reviste la retete.Sau cand vad ceva in galantar imi sclipesc ochii si gata...la atac.La partea cu pusul in gura mi se face rau, desi am vrut produsul x.
Am fost dimineata la piata(ieri).Nu va spun ce rapid am fugit inapoi.Am senzatia ca ma transform intr-un caine de vanatoare
.Am detectat la mirosuri si mi-a vajait capul din pricina lor...un amestec groaznic.Parfumuri,mancare,fructe,transpiratie....off.Nu stiu cand o sa mai repet experienta.
Spunea cineva-scuze nu mai stiu cine exact-ca era "mandra ca a vomitat",noroc ca e la tara si n-a vazut-o nimeni.
Intr-adevar semn bun plus bonus ca nu te-au vazut vecinii .Faza cu"eram numai un ranjet" m-a binedispus toata ziua![]()
Georgia79-mai povesteste ca-mi place.Intotdeauna se vad lucrurile mult mai roz din perspectiva unui turist.Desi,cred ca "normalul"pe care-l consider eu e la un alt standard fata de "normalul"din Ro-cel putin la sistemul sanitar.
Many-multumesc de PM.
De ce sa ma supar?Ma bucur chiar ca-ti aduce aminte de baietelul tau.
Brambu-ce frumoasa e pitica ta

.Sa-ti traiasca!Multumesc de linkul cu carticica
Auzisem de carticica-parca e scrisa de cineva de pe forum parca.Eu m-am inscris mult mai inainte sa apara carticica din cate stiu eu
E clar trebuie s-o achizitionez.
Foarte pe scurt:povestea lui firicel.Intotdeauna m-a impresionat cum printr-o crapatura minuscula in asfalt,reuseste sa iasa un firicel de iarba.Dorinta de a fi imbratisat de soare..si perseverenta de a rasari in cele mai dure conditii.Asha ca...asta e fost inspiratia mea.
Si pentru ca a sugerat Brambusa va povestesc foarte pe scurt de prietenii mei,papagalii de Australia.Avem aproape zilnic in curticica noastra vizitatori multicolori.Iubesc tufele native care sunt verzi si cu niste floricele precum globuletele de Craciun.In parcuri se gasesc mai multe soiuri-albi crestati,gri cu roz,multicolorii nelipsiti.
Cel mai mult imi plac cei negri.Prima oara cand i-am vazut i-am confundat cu corbii.Pana le-am auzit strigatul strident,ce vesteste ploaia.Am facut ieri o poza poate reusesc s-o incarc sa vi-i arat.Stateau ciorchine intr-un pomishor .Un grup maricel care mai intai a facut un tur de onoare si s-a asezat cuminte in asteptarea apusului.Cand liderul ii atentioneaza printr-un strigat decoleaza cu totii.
Mai sunt si alte pasarele foarte dragute despre care o sa va povestesc data viitoare.Si poate si despre calatoriile noastre(am fost in Brisbane,Sydney,Melbourne,Hamilton Island-langa bariera de corali,in Fiji).
Va pup pe fiecare in parte,nu ma mai duc inapoi sa verific pe cine am sarit-iarasi ma apuca
.
Sper sa revin in forta maine!
abramburika spune:
firicel - da, e scrisa de o moderatoare Dc cartea. Nu stiu insa daca mai e activa, daca mai scrie, nu am mai zarit-o printre membrii activi.
Frumoasa povestea nick-ului! ![]()
E un paradis acolo la voi, din ce povestesti. Cum zicea georgia (parca), am murit si m-am trezit in paradis!!!
Hai ca ma apuc si de cap. nou, pana il modereaza ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Gata si capitolul nou, cand il modereaza, ne mutam
!
abramburika spune:
firicel - eu eram tare sensibila la mirosuri la celelalte sarcini. Fie ele placute sau nu, nu le suportam deloc. Asa cum zici, eram ca un caine de vanatoare, hahahahaha. Acum insa, nu. Greata mea e constanta, nu datorata mirosurilor. Si culmea, pot sa mananc, desi mi-e greata. Si nici nu vomit ...
georgia79 spune:
mneata fetelor!
Raluca, mersi frumos pentru felicitari si permite-mi sa ti le intorc!
In plus te felicit si pentru casatorie.
Mi-ar placea sa luam pranzul impreuna candva saptamana asta... mai stam la taclale!
Firicel, mai povesteste... mie mi-a placut enorm acolo!
Ioana, eu am facut eco la 4 sapt si 5 zile si nu se vedea decat sacul si un punct mic mic pe care l-a vazut doar doctorita si a zis ca ala e viitorul embrion, asa ca stai linistita.
Eu ma mai duc la eco sper ca de luni intr-o saptamana!
Toata saptamana asta sunt intr-un training... asa ca nu stiu cat o sa mai pot intra pe forum, dar poate intru seara de acasa.
In rest eu am avut o greata cumplita ieri dimineata si ma pandeste si azi... vad ca dureri de burtica nu mai am... si parca mi s-au umflat sanii dar fara dureri!
Hai va pupicesc si va doresc un weekend frumos... ce-a mai ramas.
Am vrut sa scriu la capitolul nou dar cica e inca nemoderat!

burticile
+5
mami de
Iustin 09/04/2009
abramburika spune:
georgia - da, pana nu e moderat nu se poate scrie la cap. nou. Nu-i nimic, abia il terminat pe asta pana atunci.
Noi ne pregatim de o iesire in piata ... profit ca e soare (inca), desi se anunta ploi azi.
Ne auzim dupa-amiaza. O duminica placuta!!
many_bani spune:
Ptr. ca Abramburika zicea ca pleaca la piata va poftesc eu la
CAP.4
mami de
Vlad (29.10.2009) si
6+
Multumesc Doamne!
Deea_comsa spune:
Neata fetelor.....ce faceti?....noi lenevim azi k nu avem nici un chef de facut nimic....va doresc o zi frumoasa

4+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!