Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Salut fetelor.
Aveti idee in baza carei legi am dreptul la program de 6 ore pe zi in loc de 8 pe perioada sarcinii si daca la 6 ore o sa primesc salariu la fel , sau mi se scade ceva?

Lori 16+

dar trebuie sa iti dea dr recomandare

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Munca mai putina cu 25%, bani la fel

Pe perioada cat salariata este gravida, are dreptul la program redus de lucru, mai exact la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, fara ca salariul sa-i fie afectat.

Recomandare de la medic

Pentru a beneficia de reducerea programului de lucru, gravida are nevoie de o recomandare de la medicul de familie. Multi medici de familie nu cunosc aceasta lege, asa ca este posibil sa fie nevoie de munca de lamurire.

Baza legislativa

OUG 96/2003
Art. 13 - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Loredana, OUG 96/2003 art. 13

Art. 13. - In baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate indeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.

10+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Zubii.. oare pe unde esti? ce ai rezolvat aseara la spital?

Eu cred ca a oprit-o la spital>Este internata si din cauza asta nu ne da niciun semn.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

uff.. sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

chiar nu si da nimeni cu parerea despre rez meu la DT ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Multumesc fetelor. Cred ca dupa Paste o sa le pun pe masa cererea de scadere a orelor de lucru la 6/zi... Ma supar si ma milogesc ca sa imi iau 30 min libere. Trebuie sa imi recunosca drepturile.

Lori 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

E clar, o sa anunt si eu...cand prind momentul oportun.
Fetelor, e adevarat si ca avem dreptul la 2 zile pe luna libere pt analize medicale si consultatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Neata fetele .

Camady, imi pare rau sa aud ca ai probleme,pai si chiar nu ai cum sa iti iei liber de la serviciu, oricat de complicat ar fi trebuie sa ai grija si de tine...off...stai linistita, poate a avut legatura cu pipi, important e sa nu iti curga asa in timpul zilei.
Eu am sunat-o pe dr aseara cand am ajuns acasa dar nu a raspuns, dar mai m-am linistit, poate a fost de la ovulatie...nu stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Un canibal se muta la oras iar dupa ceva timp vine maica-sa īn vizita. si, īn timp ce mīncau, asta zice:
- stii, nu prea īmi plac vecinii tai...
- Atunci manīnca doar legumele.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Neatza burtici!!!

Ieri a nascut o cunostinta la o clinica privata din Timisoara(clinica ATHENA) ... sa va impartasesc preturi si impresii :

- nastere normala fara epidurala 1200 euro
- nastere normala cu epidurala 1300 euro
- nastere cezariana 1500 euro
- din preturile astea deconteaza casa de asigurari de sanatate 300 euro
- esti "cazata" 4 zile cu masa in regim catering
-sunt camere cu doua paturi inauntru foarte curate si frumos amenajate,televizor,pat reglabil,baia sclipeste de curatenie,etc ... conditii maxime
- bebele ti-l aduce la fiecare 3 ore si ii face baitza in fiecare seara
-daca nu ai laptic le da sa pape cu biberonul sau iti da tie sa ii dai
- nu aduci nimic de acasa (pampers,hainute de copii,etc)
-pleci din spital cu toate vaccinurile facute ...

Nu stiu ce sa va mai zic dar totul este super ok ... dpdv al conditiilor!!!!

Camady ... imi pare rau caci din nou esti ingrijorata ... dar o sa vezi k totul este OK!!!!

Va pupacesc pe toate!!!!

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
Athosik, eu zic ca e super bine, au preturi f bune, aici la noi te costa in jur de 9000 ron daca vrei cezariana la medlife sau ...o clinica oarecare...
Eu zic ca ar fi ok sa nasti aici, mai ai timp sa te hotarasti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

chiar nu si da nimeni cu parerea despre rez meu la DT ?

nu imi dau cu parerea pt ca nu stiu ce sa zic.. rezultatul meu a fost cu grafice si scheme, interpretari si rezultate...

dar poate fiecare cu sistemul sau

Mergi la inceput