Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna dimineata fetele ce faceti? acum am reusit sa recuperez cat de cat din urma....cand citesc mesajele lui camady le citesc cu frica, si colac peste pupaza iar sunt probleme; te rog draguta sa fii tare si sa nu te sperii, sunt sigura ca o sa fie bine; nu stiu daca v-am mai spus, dar mama mea la sarcina cu mine a avut 8 luni de zile sangerari, asadar nu te stresa ca va fi bine racheel avea-i dreptate cu icrele, dr mi-a zis sa pap linistita atata timp cat e proaspat; acum am alta pofta, stiti cumva daca crenvustii sunt ok? am inteles ca 3 zile esti ok si o zi nu, eu multumesc lui dd, am o sapt de cand nu mai stiu ce-s alea greturi, insa am mari probleme cu somnul, cel putin 2 ore pe noapte le pierd, ma trezesc sa merg la baie si imi ia o ora sa adorm la loc si apropo, am citit ca a scris cineva ca merge de 5 ori pe noapte la baie si m-a pus pe ganduri, eu nu merg asa de des, o data,cel mult de 2 ori zubi te asteptam sa te intorci cu bine acasa va pup cu drag pe toate si bun venit noilor fete sper de acum incolo sa fiu mai des alaturi de voi, avand in vedere starea mea de bine

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

athosik, eu merg la Athena de 6 luni, am fost si internata la ei 3 zile(operatie laparoscopica pentru sarcina ectopica) si conditiile sunt f bune, asistentele vin la intervale f scurte de timp sa vada daca ai nevoie de ceva,medicii vin la vizite de 2-3 ori pe zi, este foarte curat, nu ai sanse sa pleci cu te miri ce infectii din acel spital, nu te rogi de nimeni sa-ti dea o pastila de cap sau mai stiu eu, orice ai nevoie se rezolva rapid
daca apar complicatii la nastere nu te trimit la maternitate de stat pentru ca sunt pregatiti cu aparatura necesara,banca de sange, etc
poti sa nasti cu orice medic, nu neaparat al lor
eu acolo o sa nasc (in apa mi-as dori) si daca dispui de finante mergi cu incredere la ei

fetelor,sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

chiar nu si da nimeni cu parerea despre rez meu la DT ?

nu imi dau cu parerea pt ca nu stiu ce sa zic.. rezultatul meu a fost cu grafice si scheme, interpretari si rezultate...

dar poate fiecare cu sistemul sau

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

ziceti macar ca nu stiti sa nu ma simt ca vb singura pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

gata v-am vazut, care mai de care mai frumoase sunteti:) am pus si eu poze:) azi voi face poze cu burtica la 16 saptamani :)
Pupici multi

16 cu
Ce burtica frumoasa ai , sa mai faci poze sa mai vedem si noi cum creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

imi trimite si mie cineva contul unde punem pozici?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

Nu stiu ce sa-ti zic. Eu nu am facut nici dublu test nici triplu test cu primul copil, nu cred ca o sa fac nici acum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Eu sunt plina de draci pe astia de la CMU .Dupa ce ca am asteptat o sapt dupa rezultatul la Dt , uita ti si voi ce rez primesc:

PAPP-A = 5.81
Free Beta HCG = 96.9
PAPP-A (MoM corectata) = 1.49
Free Beta HCG (MoM corectata) = 2.33

Calcul de risc prenatal : Acest rezultat indica un risc scazut de anomalii fetale la nastere (sub valorile cut-off mentionate care reprezinta limitele de risc)
Procesarea datelor s a efectuat cu ajutorul programului Prisca (versiunea 4)
Un risc combinat cu NT presupune ca toate masuratorile ecografice au fost efectuate folosind acelasi protocol ca si Fundatia de Medicina Fetala

Si asta e tot .Stiu ca rezultatul conteaza , dar totusi vroiam si eu niste cifre
A mai primit careva dintre voi o asa porcarie de rezultat ?
Pai si cand ti-a dat rezultatul, nu ai discutat pe tema asta, nu stiu...sa-ti zica mai in clar ce reprezinta? Eu nu stiu nimic, legat de asta...ca nu am facut, dar trebuie dr tau sa te lamureasca ca doar e dreptul tau sa stii ce si cum...nu poti sa il suni, sa iti explice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Jade imi pare rau dar nu stiu ce sa zic, n-am facut DT.

Georgy ce spui tu seamana a sac de sarcina, asa arata, doar ca e insotit de sangerari. La tine ma indoiesc ca asta a fost, la atata timp dupa pierdere, plus ca ai facut control si nu mai era nimic. Totusi, si la ovulatie sunt scurgeri asemanatoare cu albusul de ou si cu un miez gelatinos albicios. Nu pot sa spun mai mult, ar trebui totusi sa vb cu dr ca sa te lamureasca.

Camady ai anuntat medicul? Nu conteaza ca pe 14 ai fost la control si era bine, trebuie sa-l anunti.

Fetelor cu sangerari, dureri, contractii sau alte simptome neobisnuite, permiteti-mi sa spun ca nu e normal sa presupuneti ca totul e normal si sa sperati sa fie bine. Este foarte important sa anuntati medicul. Eu una nu va pot spune "nu va stresati, sigur o sa fie bine". Va pot incuraja sa fiti optimiste dar musai sa nu va culcati pe o ureche si sa luati in serios orice semnal de alarma.

Cat despre divergentele de opinii. Nu uitati ca sunteti totusi pe un forum absolut public, unde oricine are dreptul sa-si spuna parerea atata timp cat nu jigneste pe nimeni. Nu terbuie sa luati ca pe o ofensa faptul ca cineva isi spune parerea neinvitat, nu suntem un club inchis. Si sincer cred ca din orice parere putem invata ceva.
Rocaille sa stii ca ti-am inteles punctul de vedere si ai intr-adevar dreptate. Nu orice tratament se aplica oricui cu simptome similare. Insa cred ca fiecare dintre noi e constienta ca impartasim pareri si experiente proprii de om normal, nu suntem la consult cu medicul. Asadar nu luam sfaturile una de la cealalta drept reteta cu parafa. Cred ca ne putem asuma responsabilitatea propriilor fapte daca facem asta.
In concluzie, nu vad de ce ar trebui sa existe animozitati.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

buna dimineata fetele ce faceti? acum am reusit sa recuperez cat de cat din urma....cand citesc mesajele lui camady le citesc cu frica, si colac peste pupaza iar sunt probleme; te rog draguta sa fii tare si sa nu te sperii, sunt sigura ca o sa fie bine; nu stiu daca v-am mai spus, dar mama mea la sarcina cu mine a avut 8 luni de zile sangerari, asadar nu te stresa ca va fi bine racheel avea-i dreptate cu icrele, dr mi-a zis sa pap linistita atata timp cat e proaspat; acum am alta pofta, stiti cumva daca crenvustii sunt ok? am inteles ca 3 zile esti ok si o zi nu, eu multumesc lui dd, am o sapt de cand nu mai stiu ce-s alea greturi, insa am mari probleme cu somnul, cel putin 2 ore pe noapte le pierd, ma trezesc sa merg la baie si imi ia o ora sa adorm la loc si apropo, am citit ca a scris cineva ca merge de 5 ori pe noapte la baie si m-a pus pe ganduri, eu nu merg asa de des, o data,cel mult de 2 ori zubi te asteptam sa te intorci cu bine acasa va pup cu drag pe toate si bun venit noilor fete sper de acum incolo sa fiu mai des alaturi de voi, avand in vedere starea mea de bine

15+
Andra, parerea mea este ca de regula nu sunt ok cremvustii, pentru ca sunt facuti numai din resturi,..porcarii, eu una nu mananc de regula, dar in sarcina nici nu ma gandesc, acum faci ce vrei, daca ai pofta poti sa mananci unul ...de pofta,dar sa nu exagerezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

andra, eu mananc si cremvusti.Ii fierb pana crapa si pap

EU mananc orice imi place.Nu spot manca fructele crude ca le ci doar compot.Mananc iute, acru acum pot sa beau si cafea.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput