Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador chiar nu si da nimeni cu parerea despre rez meu la DT ? |
Eu saptamana viitoare vad rezultatele la DT.Asa ca nu am cum sa te ajut cu interpretarea. Important e ca ti-a spus risc scazut.
+13
seidana spune:
Bujo..tu ca ai mai multa experienta nu iti dai cu parerea asupra rezultatelor mele la TORCH
sunt agitata si nu stiu ce sa cred...sunt pe prima pag..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
GORGY spune:
citat din mesajul lui bujo Jade imi pare rau dar nu stiu ce sa zic, n-am facut DT. Georgy ce spui tu seamana a sac de sarcina, asa arata, doar ca e insotit de sangerari. La tine ma indoiesc ca asta a fost, la atata timp dupa pierdere, plus ca ai facut control si nu mai era nimic. Totusi, si la ovulatie sunt scurgeri asemanatoare cu albusul de ou si cu un miez gelatinos albicios. Nu pot sa spun mai mult, ar trebui totusi sa vb cu dr ca sa te lamureasca. Camady ai anuntat medicul? Nu conteaza ca pe 14 ai fost la control si era bine, trebuie sa-l anunti. Fetelor cu sangerari, dureri, contractii sau alte simptome neobisnuite, permiteti-mi sa spun ca nu e normal sa presupuneti ca totul e normal si sa sperati sa fie bine. Este foarte important sa anuntati medicul. Eu una nu va pot spune "nu va stresati, sigur o sa fie bine". Va pot incuraja sa fiti optimiste dar musai sa nu va culcati pe o ureche si sa luati in serios orice semnal de alarma. Cat despre divergentele de opinii. Nu uitati ca sunteti totusi pe un forum absolut public, unde oricine are dreptul sa-si spuna parerea atata timp cat nu jigneste pe nimeni. Nu terbuie sa luati ca pe o ofensa faptul ca cineva isi spune parerea neinvitat, nu suntem un club inchis. Si sincer cred ca din orice parere putem invata ceva. Rocaille sa stii ca ti-am inteles punctul de vedere si ai intr-adevar dreptate. Nu orice tratament se aplica oricui cu simptome similare. Insa cred ca fiecare dintre noi e constienta ca impartasim pareri si experiente proprii de om normal, nu suntem la consult cu medicul. Asadar nu luam sfaturile una de la cealalta drept reteta cu parafa. Cred ca ne putem asuma responsabilitatea propriilor fapte daca facem asta. In concluzie, nu vad de ce ar trebui sa existe animozitati. bujo mami de Filip si 15+ cu |
andr@ spune:
georgy stiu ca nu sunt chiar ok, dar asa cum a zis si racheel ii fierb f bine cat despre cafea si eu beau, dar nu mai mult de jumate de cescuta ca mi se face rau; mamaaaaaa si sunt o inraita a cafelei, dar ce sa facem, ne "supunem" apropo,inca nu si-a simtit nimeni bebicu?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
15+
racheel spune:
Eu cred ca am avut o parere
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
athosik spune:
citat din mesajul lui sophia_m athosik, eu merg la Athena de 6 luni, am fost si internata la ei 3 zile(operatie laparoscopica pentru sarcina ectopica) si conditiile sunt f bune, asistentele vin la intervale f scurte de timp sa vada daca ai nevoie de ceva,medicii vin la vizite de 2-3 ori pe zi, este foarte curat, nu ai sanse sa pleci cu te miri ce infectii din acel spital, nu te rogi de nimeni sa-ti dea o pastila de cap sau mai stiu eu, orice ai nevoie se rezolva rapid daca apar complicatii la nastere nu te trimit la maternitate de stat pentru ca sunt pregatiti cu aparatura necesara,banca de sange, etc poti sa nasti cu orice medic, nu neaparat al lor eu acolo o sa nasc (in apa mi-as dori) si daca dispui de finante mergi cu incredere la ei fetelor,sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi ******************************************** in curand,voi fi din nou First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy. http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related |
In apa as vrea si eu .... dar nu stiu pretul...oricum nu cred k depaseste 1500 euro!!!
Tu esti din Timisoara????
Eu nu m-am gandit la Athena pt k as avea foarte multe resurse financiare dar prefer sa fac putina economie si sa ne fie bine la amandoi ... Dar la noi in Timisoara mai este o clinica privata PRESIDENT ... trebuie sa ma interesez si acolo!!!! Medicul meu are contract si cu Athena si cu President dar el este medic la BEGA!!!
Pt k oricum la BEGA sau ODOBESCU (maternitati de stat) conditiile lasa de dorit ... in afara de saloanele frumos amenajate ... la care ajungi doar cu interventii si in principal cele care fac cezariana...dar baile si restul precum si personalul lasa mult de dorit!!!!
Sper sa fie bine in final!!!!
16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
Rallu spune:
Buna fetele,
Nu ma cunoasteti insa eu mai citesc subiectul vostru din cand in cand.
Teoretic ma incadrez in odiseea voastra, practic inca nu m-am inscris pt. ca nu prea am timp de forumeala.
Acum am intrat pentru a oferi reducerea mea de 10% la banca de cel. stem Cord Blood, cui o doreste.
Stiu ca exista subiect separat pt. asa ceva insa mi s-a parut mai normal sa ofer celor care vor naste in aceeasi perioada in care ar trebui sa nasc si eu. Mai de suflet sa zicem.
Oferta este valabila pana la 15 mai (asa au facut-o ei, nu e termenul meu limita) si cine o doreste sa spuna.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 11+
Sufletelul meu
GORGY spune:
Andra, dar poti sa apelezi la cafea fara cofeina, cu putin laptic, si asa iti satisfaci papilele gustative
cat despre cremvusti, fiecare face cum crede ca e mai bine, important e sa fie bebe bine , eu de regula nu mananc mezelui, cremvusti...iute, ca nu am incredere.
athosik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
ziceti macar ca nu stiti sa nu ma simt ca vb singura pe aici |
La mine a venit alt fel rezultatul chiar nu ma pricep asa .... imi pare rau
16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
GORGY spune:
Bine ai venit Rallu, iti dorim sarcina frumoasa si toate cele bune. Te poti alatura - ului nostru chiar daca nu ai timp sa vb cu noi zilnic.