Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

da, din Timisoara sunt Athosik
nasterea in apa costa 1500 de euro
am intrebat asistentele cat am stat acolo si au zis ca au fost nasteri in apa finalizate cu succes
nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, dar pentru sanatatea mea si a copilului prefer cele mai bune conditii..macar atat
inca o informatie importanta(sa intrebi si la President)..la Athena prematurii beneficiaza de 16 de zile de spitalizare decontate de casa de asigurari

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Rallu, sarcina usoara iti doresc

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

georgy stiu ca nu sunt chiar ok, dar asa cum a zis si racheel ii fierb f bine cat despre cafea si eu beau, dar nu mai mult de jumate de cescuta ca mi se face rau; mamaaaaaa si sunt o inraita a cafelei, dar ce sa facem, ne "supunem" apropo,inca nu si-a simtit nimeni bebicu?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

15+

Faptul ca ii fierbi nu scade cu nimic potentialul toxic al chimicalelor pe care le contin. Unele dintre aceste chimicale, prim tratament termic pot da alti compusi si mai nocivi. Parerea mea e sa papi unul-doi sa nu ramai cu gandul la ei si in rest incearca sa ii dai lui bebe hrana de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

am intrebat asistentele cat am stat acolo si au zis ca au fost nasteri in apa finalizate cu succes
nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, dar pentru sanatatea mea si a copilului prefer cele mai bune conditii..macar atat
inca o informatie importanta(sa intrebi si la President)..la Athena prematurii beneficiaza de 16 de zile de spitalizare decontate de casa de asigurari

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
Am auzit ca nasterea in apa ar fi cea mai putin dureroasa, si este ok pentru bebe ca tot dintr-un mediu umed vine si el, ar fi super daca ai posibilitatea asta, la noi in Bucuresti nu am auzit de asa ceva, dar ar fi o idee super buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

georgy cafea decofeinizata nu am baut niciodata iar cu laptele la fel sunt certata, ma stric la burta iute nu mananc, cremvustii sunt de pui si nu sunt condimentati, sunt ok

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Seidana scuza-ma, chiar voiam sa-ti raspund dar am uitat. Scrieti asa multe ca pierd sirul.

Rezultatele tale sunt super ok. Asa cum ai presupus esti imunizata la toxo, CMV si rubeola.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Buna fetele,

Nu ma cunoasteti insa eu mai citesc subiectul vostru din cand in cand.
Teoretic ma incadrez in odiseea voastra, practic inca nu m-am inscris pt. ca nu prea am timp de forumeala.

Acum am intrat pentru a oferi reducerea mea de 10% la banca de cel. stem Cord Blood, cui o doreste.
Stiu ca exista subiect separat pt. asa ceva insa mi s-a parut mai normal sa ofer celor care vor naste in aceeasi perioada in care ar trebui sa nasc si eu. Mai de suflet sa zicem.

Oferta este valabila pana la 15 mai (asa au facut-o ei, nu e termenul meu limita) si cine o doreste sa spuna.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 11+
Sufletelul meu

La ce pret ajung celulele stem????Se depoziteaza la Cluj????Da te rog frumos ceva mai multe detalii!!!!
Multumesc anticipat!!!!

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Citat:

in curand,voi fi din nou

Sunt foarte HAPPY k mai este cineva din Timisoara!!!!
Daca o sa aflu ceva mai mult o sa scriu pe forum!

Te pupacesc si daca mai ai informatii le primesc cu placere!!!

16+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:

in curand,voi fi din nou

Am auzit ca nasterea in apa ar fi cea mai putin dureroasa, si este ok pentru bebe ca tot dintr-un mediu umed vine si el, ar fi super daca ai posibilitatea asta, la noi in Bucuresti nu am auzit de asa ceva, dar ar fi o idee super buna!

Georgi

O sa vorbesc mai multe cu medicul meu ... dar am considerat k este prea devreme sa abordez subiectul acesta!!!Sunt in stare sa fac aproape orice k sa fie bine pt el si pt mine in acelasi timp ...

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Seidana scuza-ma, chiar voiam sa-ti raspund dar am uitat. Scrieti asa multe ca pierd sirul.

Rezultatele tale sunt super ok. Asa cum ai presupus esti imunizata la toxo, CMV si rubeola.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Multumesc frumos sunt happy,

desi m-am certat cu mama pt ca nu mai suportam sa stea cumnata cu noi.. nu lucreaza, merge la scoala la 35 de ani, nu are venituri decat pensia fetitei, nu stie face mancare, spala vasele doar ale ei, nici macar a copilului.. curat asa doar cateodata in cam ei, desi stau in toata casa.. nu comunicam.. sotul imi e nervos.. si tot noi suntem aia bau bau..

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput