Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
JadeJador spune:
Eu sunt plina de draci pe astia de la CMU .Dupa ce ca am asteptat o sapt dupa rezultatul la Dt , uita ti si voi ce rez primesc:
PAPP-A = 5.81
Free Beta HCG = 96.9
PAPP-A (MoM corectata) = 1.49
Free Beta HCG (MoM corectata) = 2.33
Calcul de risc prenatal : Acest rezultat indica un risc scazut de anomalii fetale la nastere (sub valorile cut-off mentionate care reprezinta limitele de risc)
Procesarea datelor s a efectuat cu ajutorul programului Prisca (versiunea 4)
Un risc combinat cu NT presupune ca toate masuratorile ecografice au fost efectuate folosind acelasi protocol ca si Fundatia de Medicina Fetala
Si asta e tot .Stiu ca rezultatul conteaza , dar totusi vroiam si eu niste cifre
A mai primit careva dintre voi o asa porcarie de rezultat ?
racheel spune:
Jade eu nu am facut dublu test.
MatzaRebela si tu esti frumusica foc
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui darisa neata fetili! Ce faceti? Voi cand ati anuntat la servici despre sarcina? Cred ca ma paste momentul ca deja incepe sa se vada ca nu mai sunt balonata... |
Eu am anuntat imediat si am si intrat in concediu medical de risc maternal.Eu faceam naveta la 70 KM si mi-a fost frica.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
loredanar spune:
Salut fetelor.
Aveti idee in baza carei legi am dreptul la program de 6 ore pe zi in loc de 8 pe perioada sarcinii si daca la 6 ore o sa primesc salariu la fel , sau mi se scade ceva?
Lori 16+
seidana spune:
citat din mesajul lui darisa neata fetili! Ce faceti? Voi cand ati anuntat la servici despre sarcina? Cred ca ma paste momentul ca deja incepe sa se vada ca nu mai sunt balonata... |
eu la 11 s - 10 si 6 zile
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
JadeJador spune:
citat din mesajul lui loredanar Salut fetelor. Aveti idee in baza carei legi am dreptul la program de 6 ore pe zi in loc de 8 pe perioada sarcinii si daca la 6 ore o sa primesc salariu la fel , sau mi se scade ceva? Lori 16+ |
eu nu stiu care i legea , dar stiu ca primesti aceeasi bani
racheel spune:
citat din mesajul lui seidana Zubii.. oare pe unde esti? ce ai rezolvat aseara la spital? 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Eu cred ca a oprit-o la spital>Este internata si din cauza asta nu ne da niciun semn.
bebelinul meu
klau_ditza spune:
...eu ma pregatesc zilele astea sa anunt la servici, nu de alta dar azi-maine incepe sa se vada burtica. Mai bine le zic sefilor inainte
It's true! 10+
ancaroro spune:
Neata burtici..
Haideti la Targu Mures sa nasteti.
Eu la o clinica privata - Nova Vita - ma duc si la control, acolo vreau sa si nasc.
Nastere normala 2000 RON, cu epidurala sau cezariana 2500. Se semneaza contractul la 36 de saptamani, si de atunci intri in tot felul de instruiri, si din cate am inteles si controalele sunt gratis - nu garantez asta, e din auzite.
Tot asa ca la timisoara, conditii super, camere cu un pat sau doua, nu trebuie sa duci absolut nimic, si chiloti de unica folosinta primesti, iar medicii care sunt acolo sut cu totii exceptionali, asa ca la oricare nimeresti in garda nu e problema.
Adevarul ca de oriunde, daca sunt probleme la nastere te trimite la spitalul judetean. Eu sper sa nu am probleme :)
10+
Bijuteriile mele
seidana spune:
citat din mesajul lui loredanar Salut fetelor. Aveti idee in baza carei legi am dreptul la program de 6 ore pe zi in loc de 8 pe perioada sarcinii si daca la 6 ore o sa primesc salariu la fel , sau mi se scade ceva? Lori 16+ |
dar trebuie sa iti dea dr recomandare
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !