Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
camady spune:
Neata fetelor. Ieri am fost si mi-am luat din oras multe lucrusoare de graviduta si eram asa incantata ca nu trebuie sa mai merg cu toalele alea care ma strang.
Azi dim. dupa urina obisnuita ..............sange iar in toaleta. Destul. Acum am scurgerile maro. Nu stiu ce sa mai cred. De la ce o fi? Doar ce am fost la dr pe 14 si era totul ok.Stau la serviciu ca pe ghimpi. Iar azi o sa am o zi fffff incarcata.
15+si mami de Razvan 7 anisori
klau_ditza spune:
vad ca multe fete au facut sau se pregatesc pt dublu - triplu test. Mie nu mi-a zis. Legat de asta, a zis ca e optiunea mea, el recomanda astfel de teste la gravidele de peste 35 ani. Pentru cele sub 35 e optional.
Ma mai gandesc daca fac dublu-triplu sau nu.
It's true! 10+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui klau_ditza seidana medicul mi-a zis inca de la primul control sa nu pun mai mult de 1 kg pe luna pana in luna a 6-a. Apoi am voie la 2 kg. Nu e bine pt bebe. Mi-a zis : fara paine, fara dulciuri. Adevarul e ca am calcat cam mult stramb. Sper ca data viitoare sa ma "prezint" mai bine la control. It's true! 10+ |
da de ce? normal e sa pui 2 in primul trim , in al doilea cate 0.5 pe sapt, resp 6, in al treilea vreo 5-6 kg...
Ai kg in plus? atfel nu imi explic interdictia..
Mie chiar mi-a zis sa mananc bine.. numai ca acum mananc prea bine..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
citat din mesajul lui camady Neata fetelor. Ieri am fost si mi-am luat din oras multe lucrusoare de graviduta si eram asa incantata ca nu trebuie sa mai merg cu toalele alea care ma strang. Azi dim. dupa urina obisnuita ..............sange iar in toaleta. Destul. Acum am scurgerile maro. Nu stiu ce sa mai cred. De la ce o fi? Doar ce am fost la dr pe 14 si era totul ok.Stau la serviciu ca pe ghimpi. Iar azi o sa am o zi fffff incarcata. 15+si mami de Razvan 7 anisori |
Camady ma ingrozesti.. asa urasc mom in care vre-una dintre noi vb de sange de mi-i se face parul de gaina... decat sa te stresezi nu poti vb cu dr eventual chiar sa mergi pe la ea? ai renuntat cumva la utrogestan sau med de sustinere?
Oricum va fi bine
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
racheel spune:
Camady... iar?Nu stiu ce sa-ti zic...o fi tot din cauza uterului care se mareste
Mai fetelor oare Nicoleta Luciu a primit interdictie de a se ingrasa?Ea a luat 45 de KG in sarcina.Stiu....noi nu suntem Luciu...
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
andreea2011 spune:
Neata , dragele mele!
Azi ma simt mai bine! Nu am mai avut "carcei" la burtica.
Pacat ca e asa urat afara.
Camady,imi pare rau ca esti iar ingrijorata. Dar o sa vezi ca o sa fie bine. Cine stie, o fi de la ligamente. Vad ca sunt destule gravidute cu sangerari care sunt bine. Altele sangereaza toata sarcina si bebeii lor sunt sanatosi tun.
16 +
andreea2011 spune:
Eu sunt norocoasa ca am parul natural si nu e nevoie sa ma vopsesc.
Cat imi place cafeaua. La inceputul sarcinii nu puteam sa beau dar acum , cu greu ma limitez la una pe zi. Dar reusesc.
Sa tin regim nu reusesc.
Mi-am propus fara paine si dulciuri si ieri am crapat aproape o pizza intreaga.
Macar nu am mai fumat , cu toate ca uneori asa mi-as fi aprins. Dar nu.
Nu merita bebelusul meu frumos sa-l afum. Si pot spune ca si el m-a ajutat. La inceputul sarcinii cum trageam un fum cum varsam. Asa mi-a fost mai usor sa ma las.
16 +
racheel spune:
Andreea pai eu as vrea sa ma vopsesc pentru ca mi-a albit parul.cel mai rau in fata unde se vede.
Cafea si eu am inceput sa beau de la 12 s dar nu pe fiecare zi doar cand simt nevoia.Si beau o ceasca de cafea (ceasca de ceai)
De tigari si eu m-am lasat cu ajutorul bebicului care mi-a dat greturi ingrozitoare de nici apa nu puteam sa beau dar sa mai fumez.Si nu am simtit deloc nevoia, ba mai mult cand ma gandesc la ele mi se face rau.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
rocaille spune:
citat din mesajul lui camady Neata fetelor. Ieri am fost si mi-am luat din oras multe lucrusoare de graviduta si eram asa incantata ca nu trebuie sa mai merg cu toalele alea care ma strang. Azi dim. dupa urina obisnuita ..............sange iar in toaleta. Destul. Acum am scurgerile maro. Nu stiu ce sa mai cred. De la ce o fi? Doar ce am fost la dr pe 14 si era totul ok.Stau la serviciu ca pe ghimpi. Iar azi o sa am o zi fffff incarcata. 15+si mami de Razvan 7 anisori |
Poate ieri te-ai obosit prea mult la cumparaturi? N-ai observat daca sangerarile urmeaza in general dupa un oarecare efort fizic?
andreea2011 spune:
Cred ca bebeii nostri sunt mai destepti decat mamicile lor. De ani de zile tot incerc sa ma las, vine el si in cateva saptamani...gata. Nici unde este fum nu mai intram. Oricum sincer vorbind cred ca este vorba si de o inteligenta corporala.
16 +