Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Si eu as vrea sa ma vopsesc insa imi e groaza de vopsea, ma gandesc sa incerc cu nuantator.. desi as vrea sa imi schimb total culoare si cu nuantator nu am sanse..
Cafea beau o cana de 250 ml lapte cu ness dimineata, si daca mai beau cafea beau fara cofeina.. insa beau pepsi
Dulciuri manac ca proasta.. si mancarea am redus-o insa se pare ca nu suficient..
De fumat eu niciodata..

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata fetelor. Ieri am fost si mi-am luat din oras multe lucrusoare de graviduta si eram asa incantata ca nu trebuie sa mai merg cu toalele alea care ma strang.
Azi dim. dupa urina obisnuita ..............sange iar in toaleta. Destul. Acum am scurgerile maro. Nu stiu ce sa mai cred. De la ce o fi? Doar ce am fost la dr pe 14 si era totul ok.Stau la serviciu ca pe ghimpi. Iar azi o sa am o zi fffff incarcata.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Poate ieri te-ai obosit prea mult la cumparaturi? N-ai observat daca sangerarile urmeaza in general dupa un oarecare efort fizic?

Offff de fiecare data cand am sangerat a fost dim. cand m-am trezit dupa urina............deci dupa o noapte de somn. Intr-adevar nu ma odihnesc deloc ziua ca am un serviciu.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata, rocaille

Daca tot ne vizitezi inseamna ca iti place la noi Tu esti deja mamica...poti sa ne spui si noua daca te-ai vopsit pe perioada sarcinii?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Seidana am incercat o data nuantator dar nu prinde pe firele albe

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Citat:

Neata fetelor. Ieri am fost si mi-am luat din oras multe lucrusoare de graviduta si eram asa incantata ca nu trebuie sa mai merg cu toalele alea care ma strang.
Azi dim. dupa urina obisnuita ..............sange iar in toaleta. Destul. Acum am scurgerile maro. Nu stiu ce sa mai cred. De la ce o fi? Doar ce am fost la dr pe 14 si era totul ok.Stau la serviciu ca pe ghimpi. Iar azi o sa am o zi fffff incarcata.

Poate ieri te-ai obosit prea mult la cumparaturi? N-ai observat daca sangerarile urmeaza in general dupa un oarecare efort fizic?

Offff de fiecare data cand am sangerat a fost dim. cand m-am trezit dupa urina............deci dupa o noapte de somn. Intr-adevar nu ma odihnesc deloc ziua ca am un serviciu.......

Pai, chiar asa fiind, ma gandesc ca daca s-a produs acolo o mica trauma din cauza efortului, sangerarea nu e abundenta si samgele sa acumulat chiar in timpul somnului si l-ai eliminat dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Miki si irinush sunteti oficial inscrise in listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Seidana am incercat o data nuantator dar nu prinde pe firele albe

bebelinul meu

ce-i drept mie inca nu mi-au aparut firele albe.. insa parul mi-i s-a deschis la culoare

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Rocaille, mai da un mesaj sa nu mai fi moderata si sa apara postarile tale in timp real.

16 +

Mergi la inceput

andreea felicitari pentru cele 100 mesaje

rocaille are 10 mesaje si o putem vedea in timp real

bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Buna dimineata, rocaille

Daca tot ne vizitezi inseamna ca iti place la noi Tu esti deja mamica...poti sa ne spui si noua daca te-ai vopsit pe perioada sarcinii?

bebelinul meu

Nu m-am vopsit, dar in perioada aceea nu ma vopseam de fel. La mintea mea de acum, cata e, nu m-as vopsi in timpul sarcinii. De fapt n-as mai face multe alte chestii.

Mergi la inceput