Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcenciel

Buna fetelor!!!
Dar de 2 saptamani beau din nou, caci m-am simtit tare rau, tensiunea mica... mi s-a facut teama ca o sa mi se faca rau la volan (am 40 min de drum dus- intors in fiecare zi)... asa ca beau un expresso dimineata acasa, o cafea filtru la birou (pe care de multe ori nu o termin) si una dupa masa de pranz...

Ce mai stiti de pitesteanca mea, de Zubi? e la spital???

+ 14

Nu te supi pe mine dar nu e cam multa cafea? tu stii cel mai bine insa expresso si 2 la filtru.. eu am limitat la una si una decaf.. inainte beam ca 3 .. daca as putea renunta si la pepsi...

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Matza rebella ce burtica ai ... oau.. eu zic ca esti campioana pana acum.. iar is disperata ... de ce butica mea e asa mica.. sambata fac poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Matza rebella ti-am admirat si eu acum la ceas de seara burtica. Si a mea e la fel de mare . O sa avem niste bebei voinici

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

multumesc frumos, seidana nu te stresa, nu e motiv de stres chiar deloc.. mai era cineva la odiseea de iuliu-august si tot asa ca nu e burtica mare si intr-o sapt i-a explodat si a cresut.. noi vazand-ne burtica si zi de zi nu mereu observam diferentelemai ales ca acum sunt mai subtile.
Depinde de la persoana la persoana nu o sa vezi 2 burtici la fel(nu sunt 2 butici la fel la aceeasi persoana daramite la 2 persoane complet diferite.

Va pupic.

16 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

o da raluca05:) Eu abia astept sa creasca si mai mare;)) ca acum poate fii oarecum usor confundata cu o burtica normala si nu cu burtica de gravidutza;)))mai ales ca hainutele nu sunt tocmai subtiri pe vremea asta hehee:)oricum tare mandra sunt de burtica si toata ziua il stresez pe sot:)) "a mai crescut un pic".. "parca azi imi pare mai mica".."uite bebe se face mare" etc.:)))))saracu nu se pune cu hormonii mei:))) da din cap:)))

16 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

sar'mana Seidana
am uitat sa va zic, a ramas tot baietel....deci sigur 100% baiat ramane.
si dr mi-a zis, dupa ce a vazut rezultatul la dublu test ca nu are rost sa il mai fac si pe triplu. Voi ce ziceti? L-ati facut?

Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Multumesc Seidana pt informatii chiar au fost f utile si la subiect.
Fetelor care sunteti muult mai inaintate decat mine spuneti-mi si mie la ce sa ma astept miercurea viitoare cand o sa ma duc la ecograf.Presupun ca o sa imi faca ecografie vaginala iar bebelul meu o sa aiba 8 saptamani si 3 zile.Ce o sa vad acolo?Off sunt asa de nerabdatoare...nu mai spun ca abia astept sa-i aflu sexul ca sa pot sa ma duc sa ii cumpar lucrusoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

hellena ma bucur ca totul este bine.pai, daca doctorul ti-a zis ca nu mai are rost triplu de ce ne mai intrebi pe noi?Ori unul., ori altul.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Inutsa, mi s-a parut mie ca te cunosc de undeva . Am fost colege de zmeurici 2009 si se pare ca vom fi colege si de puiuti 2011.

Fetele nu fiti atat de speriate de cafea. In cantitati moderate nu strica, ba chiar poate ajuta daca tensiunea e foarte mica.
Eu am limitat-o la o ceasca pe zi insa am pana acu 3 medici ginecologi care m-au intrebat de ce nu mai beau una atunci cand mi-e rau.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 11+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki_ispas

Multumesc Seidana pt informatii chiar au fost f utile si la subiect.
Fetelor care sunteti muult mai inaintate decat mine spuneti-mi si mie la ce sa ma astept miercurea viitoare cand o sa ma duc la ecograf.Presupun ca o sa imi faca ecografie vaginala iar bebelul meu o sa aiba 8 saptamani si 3 zile.Ce o sa vad acolo?Off sunt asa de nerabdatoare...nu mai spun ca abia astept sa-i aflu sexul ca sa pot sa ma duc sa ii cumpar lucrusoare.

Miki sa te astepti la eco transvaginala, sa ii bata inimioara, sa se contureze un samburel.. nu o sa iti dai seama insa ce si cum.. sa aiba in jur de un cm...

Mergi la inceput