Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hellena_d sar'mana Seidana ![]() ![]() am uitat sa va zic, a ramas tot baietel....deci sigur 100% baiat ramane. si dr mi-a zis, dupa ce a vazut rezultatul la dublu test ca nu are rost sa il mai fac si pe triplu. Voi ce ziceti? L-ati facut? Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu |
Hellena daca nu imi indica special sa fac triplu test nu il fac.. si eu am facut dublu test , si nu insist sa il fac pe triplu..
Daca ti-a zis sa nu il faci poti sa nu il faci.. insa cum vrei si tu..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
seidana spune:
Matza rebella multumesc de incurajari
dar iti dai seama ca nu ma calmez cu asta.. astept ziua de luni sa vad ce zice dr.. desi sunt constienta ca de la varsta asta e mai putin probabil sa se intample ceva, totusi eu continui cu stresul.. al meu se enerveaza pe mine cand ma vede ca im trag slaninuta de pe burta sa vad burta cheala
.. si ma incurajeaza insa eu Batman Batman 
Cand ai facut poza dimineata la prima ora sau mai dupa masa ceva?
.. seara eu am burta de luna 6 insa dimineata (cea adevarata ) mai mica
sanatos !
inutsa spune:
Neata!
Poftiti la o... inghetata
, ca asta mananc eu de cateva zile
miki nu stiu sa iti raspund la intrebarea ta. Edit: vad ca ti-a raspuns deja seidana.
La eco o sa vezi un saculet mic in care sta bebe. Succes!
may3 din cate mi-a zis dr, eco nu fac rau bebelusului, nu a fost demonstrat nimic in acest sens. Eu la prima sarcina am facut destule si uite ca am o fetita sanatoasa
matza rebela cand incepe bb a misca alte intrebari: oare nu misca prea rar?
Pana nu ne vedem cu bb sanatos in brate tot ne facem griji
arcenciel si eu mai am dureri de care spui, dupa ceva efort, in special. Atata timp cat trec, e ok
rallu ha-ha, si aici ne intalnim
.
seidana nu te ingrijora cu marimea burticii. Prima data nu am avut burta pana la 6 luni si mi-era o ciuda ca nu ma pot lauda si eu cu ea. Apoi a "explodat". O sa creasca, don't worry![]()
Merg sa hranesc buburuza mica, cere "papa" ![]()
PS Astept datele contului comun pe PM
de
si
12+
camady spune:
Buna dimineata.
Inutsa ai PM.
Jade nu am intrerupt arefamul. Mi-a zis sa-l iau pana la urm. control(17 sapt.). Eu iau putin fata de cat luati voi dat asa mi-a prescris ea. Ovule intravaginal 100 mg de 2 ori pe zi.
Rallu bine ai venit. Sa ne dai datele ptr listuta.
Am fost ieri la eco. Bebele era bine merci..........numai pe masa o streseaza. Mi-a zis ca se contureaza o placenta cam joasa (in apropierea colului) dar e prematur sa spuna ca va fi o placenta care imi va crea probleme sau nu.
N-a putut sa-mi mai zica nimic de sexul copilului.Are 9,08 cm si 125 gr., 156 batai pe minut.
Nu mai am nici scurgerile maro. Doamne ajuta sa fie bine.
15+si mami de Razvan 7 anisori
camady spune:
MatzaRebela ai o burtica tare frumoasa...........tu slabuta si numai burtica se profileaza.
seidana spune:
| citat din mesajul lui camady Buna dimineata. Inutsa ai PM. Jade nu am intrerupt arefamul. Mi-a zis sa-l iau pana la urm. control(17 sapt.). Eu iau putin fata de cat luati voi dat asa mi-a prescris ea. Ovule intravaginal 100 mg de 2 ori pe zi. Rallu bine ai venit. Sa ne dai datele ptr listuta. ![]() Am fost ieri la eco. Bebele era bine merci..........numai pe masa o streseaza. Mi-a zis ca se contureaza o placenta cam joasa (in apropierea colului) dar e prematur sa spuna ca va fi o placenta care imi va crea probleme sau nu. N-a putut sa-mi mai zica nimic de sexul copilului.Are 9,08 cm si 125 gr., 156 batai pe minut. Nu mai am nici scurgerile maro. Doamne ajuta sa fie bine. 15+si mami de Razvan 7 anisori |
Camady ma bucur din suflet ca bebelinul e bine... sper sa nu mai ai pb de acum incolo...
sanatos !
MatzaRebela spune:
Buna dimineatza, am facut poza mai pe seara dar oricum la mn nu e mare diferenta intre dimineata si seara plus k eu cand ma umflu ma umflu sus sipleaca de sus(de sub sani) pana jos, asa cand nu ma umflu se vedeburtica un pic mai sus de buric in jos;)))
O zi frumoasa va doresc:)
16 cu 
seidana spune:
Matza.. aha.. deci nu ma mai stresez tare..si eu dimineata am burtica joasa.. insa seara de sub sani pana in pantaloni...![]()
Camady fac eu capitol sau il faci tu?
sanatos !
camady spune:
Seidana fa-l tu ca eu n-am facut niciodata si sa nu ma incurc. Tu ai experienta.
seidana spune:
| citat din mesajul lui camady Seidana fa-l tu ca eu n-am facut niciodata si sa nu ma incurc. Tu ai experienta. ![]() 15+si mami de Razvan 7 anisori |
f mare
Deci cumintele ca incercam sa facem capitol nou
..
sanatos !