Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
May3 spune:
Doamne, ce invidiez lumea care poate manca...
eu vars tot ce mananc de la ora 3 incolo.
iar ce mananc dim se pastreaza cu greu.
nu mai pot 

nici apa nu pot sa beau
doar imi clatesc gura si inghit un pic ca sa nu ma deshidratez de tot...
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
May3 spune:
si eu ma intrebam daca fac rau bebelului prea multe eco.
am avut duminica, marti, azi mi-am programat una pt sambata ca nu mai pot de grija si urmatoarea e miercuri
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
racheel spune:
Miki, Seidana se pricepe sa-ti raspunda la intrebarea ta daca poti beneficia de banuti in concediu maternal.
Dbunni, ma gandeam ca sunt struguri dintraia cu bobul mare si tare si nu sunt romanesti.![]()

May, de la 13 s poti manca si bea apa dar de greturi nu scapi in totalitate.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MatzaRebela spune:
uff am reusit in sfarsit sa fac poze cu burtica de 16 saptamani:)si am pus si pe picasa;))
Imi pare rau sa aud ca aveti greturi si varsaturi:( eu sunt printre norocoase nu stiu ce's alea si nici nu vreau sa aflu.
si eu am mai mancat struguri am zis sa nu cumva sa poftesc si sa nu stiu eu.. k de cand sunt insarcinata nu mai stiu daca am pofte:(( si e teribil... eu obisnuita sa poftesc la orice...
Cu eco nu stiu ce sa spun.. oricum e mai important sa fii tu linistita decat sa stai cu stress ca nu stii, o sa fie mai usor cand o sa l simtiti si atunci nu o sa fie asa mare stresul(sper)
O seara frumoasa va doresc pupici:)
16 cu 
arcenciel spune:
Buna fetelor!!!
N-am mai intrat de cateva zile si greu e sa va citesc din urma.
Oricum, sa va impartasesc nitel din experienta mea.
La prima sarcina am luat 20 kg (cand am vizitat-o pe mama in Romania 5 intr-o luna!, de m-a suspectat doctorita de diabet gestational... insa nu a fost cazul)... Le-am pierdut aproape pe toate cam intr-un an, alaptand...
Cafea, la prima sarcina n-am baut, ca nu lucram si ma odihneam cat doream... Acum insa, lucrand, trebuie sa ma energizez intr-un fel dimineata. Recunosc insa ca primele 10 -11 saptamani nu suportam nici mirosul, asa ca nu puteam bea... Dar de 2 saptamani beau din nou, caci m-am simtit tare rau, tensiunea mica... mi s-a facut teama ca o sa mi se faca rau la volan (am 40 min de drum dus- intors in fiecare zi)... asa ca beau un expresso dimineata acasa, o cafea filtru la birou (pe care de multe ori nu o termin) si una dupa masa de pranz...
Cineva pe aici intreba daca l-am simtit pe bebe... Cred ca il simt, de vreo 2 zile... Abia astept ecografia de sapatamana viitoare, poate aflu ce e ...
Zilele astea insa am vaut dureri pelviene ... cred ca de la oboseala. Voi ati simtit asa ceva???
Ce mai stiti de pitesteanca mea, de Zubi? e la spital???
racheel spune:
Noi asa credem ca zubi este in spital, dar pentru a-si lua concediu.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
hellena_d spune:
fetele, am venit de la dr
puiul meu este bine, are fix 14 sapt si 4 zile si 8,65 cm
cu raceala eu sunt tot asa....medicul mi-a dat sa iau stodal pt gat si apa de mare pt nas, ah, si oscillococinum. Cand i-am spus ca de luni pana azi am luat 6 tab de paracetamol a sarit oarecum in sus (dar el era cel ce mi-l daduse, telefonic)....a zis sa nu mai iau decat la febra mare, peste 38-38,5 gr C
sper noaptea asta sa pot inchide ochii, macar 2-3 ore 

Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu
hellena_d spune:
fetelor, daca am 14 sapt si 4 zile asta se traduce cu "15 sapt" nu? Sau 14?
Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_ispas Buna seara mamici, Uof greu mai este sa tin pasul cu voi. As avea si eu o intrebare intrebatoare.Sunt angajata la firma unde lucrez de la inceputul lunii iulie anul trecut.In ianuarie de pe 01 si pana pe 30 am fost in concediu fara plata,numai data de 31.01.2011 a fost lucratoare.Intrebarea mea este daca beneficiez de indemnizatie si concediu.Si citisem pe undeva tot aici pe forum ca putem sa ne alegem concediu 2 ani si primim indemnizatia intre 600 si 1200,e adevarat? In rest...fetelor pe mine ma omoara sanii,ma dor groaznic si parca s-au marit si umflat asta in conditiile in care eu oricum ii avea mari si inainte de sarcina...sper sa nu mai creasca pt ca o sa fie vai si amar de coloana mea cand o sa mi se mareasca si burtica... Va pupic |
Bine ai venit Miki... avem oare datele tale pt listuta?
Da miki beneficiezi de indemnizatie a crestere a copilului.. acea 1 zi din ianuarie se va lua ca luna intreaga... adik.. se va face media salariului net din ultimele 12 luni ( oct -sept sau noi - oct sau epinde de cand nasti).. si se va imparte la 12.. adica de ex daxa ai un salr net 1000 lei in ian ai primit 10lei o sa ai 11010 total venituri intr-un an, pe care le imparti la 12 = 917 la care aplici 75 % = 688 lei va fi indemnizatia de crestere
Poti opta la inceput cand faci cererea de indemnizatie fie pt un an , caz in care ti-i se da 75 % din vn , sau 2 ani si se da 75 % din vn maxim 1200lei...
Sper ca te-am lanurit..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hellena_d fetelor, daca am 14 sapt si 4 zile asta se traduce cu "15 sapt" nu? Sau 14? Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu |
14 sapt.. dupa 14.6 zile sunt 15....
Ma bucur ca bebe e bine si ca tu te-ai linistit..
sa fii cuminte sa te faci bine..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !