Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
loredanar spune:
(Completare) Am uitat sa va zic ca astazi am comandat 8 metri de bumbac molcutz cu imprimeuri super dragalase - ursuleti si animale din jungla pentru a-mi coase mama la masina 2 seturi de aparatoare pentru patut + cersaf si fatza de pilota.
Stiu stiu, e cam devreme dar nu m-am putut abtine. Cu vreo 70 de lei (mai trebuie sa cumpar si vatelina de umplut aparatoarele) imi fac doua seturi de patuc - in conditiile in care in oras nu gasesti sub 150 lei/set. Am noroc ca are mama masina de cusut si ii e trag sa coase pt nepot/oata. ![]()
![]()
... tot in lucru la d-na croitoreasa mai e si o pernuta pt gravide in forma de cornuletz pe care sa o bag sub burta cand o creste mare. ![]()

Lori
16+
loredanar spune:
seidana eu nu mai prea mananc oua deloc - nu le sufar asta e. stiu ca e naspa. cred ca intr-o luna am mancat 3 oua... 
Lori
16+
seidana spune:
Nici eu nu mancam daca nu erau insotite de spanac sau mazare alba ... acum nu trece saptamana.. si daca nu m-as abtine...
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
inutsa spune:
Buna... seara, sau dupa-amiaza
, gravidute!
Uof, uof, tare greu mai intru pe aici. Fetita atomica si vremea buna ne tin mai mult pe afara, las' ca o sa vedeti voi cum e
, unele stiti deja
Noi suntem bine. Saptamana viitoare o sa fac dubul test. Tre sa mai verfic o data calendarul, ca ma cam lasa neuronu'
. Alte probleme, in afara de durerile de la inceput, tratate, slava Domnului ca nu am avut! Kg inca nu am inceput sa pun, am slabit vreo 3, dar ma seaca ca mi se "umfla" burta de la aproape orice aliment, si sta asa pana a doua zi dimineata.
Mai scriu datele pt listuta: am o fetita, Bianca-Maria, nascuta pe 14.07.2009 , natural, 3950 grame [nush daca e nevoie exact si de asta, in caz de nu , treceti cu vederea].
Si as mai vrea datele contului comun, sa trimit link cu pozele noastre![]()
In speranta ca o sa ne "auzim" mai des,
toata burticile!
de
si
12+
racheel spune:
Fetele azi am mancat inghetata si bineinteles ca nu i-a placut ca am
.Acum ce credeti?Mananc struguri.
Stiu, stiu ca nu sunt buni dar pofta-i, pofta
Ce combinatii mai fac si eu 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
miki_ispas spune:
Buna seara mamici,
Uof greu mai este sa tin pasul cu voi.
As avea si eu o intrebare intrebatoare.Sunt angajata la firma unde lucrez de la inceputul lunii iulie anul trecut.In ianuarie de pe 01 si pana pe 30 am fost in concediu fara plata,numai data de 31.01.2011 a fost lucratoare.Intrebarea mea este daca beneficiez de indemnizatie si concediu.Si citisem pe undeva tot aici pe forum ca putem sa ne alegem concediu 2 ani si primim indemnizatia intre 600 si 1200,e adevarat?
In rest...fetelor pe mine ma omoara sanii,ma dor groaznic si parca s-au marit si umflat asta in conditiile in care eu oricum ii avea mari si inainte de sarcina...sper sa nu mai creasca pt ca o sa fie vai si amar de coloana mea cand o sa mi se mareasca si burtica...
Va pupic
miki_ispas spune:
Si eu am mancat duminica o inghetata de ciocolata si daca nu a fost asa de buna...mmm cred ca as manca non stop doar ca mi-e frica sa nu racesc ca asta imi mai trebuie acum...
Cat despre combinatii ciudate...aseara am mancat un castron de ciorba de spanac (fara paine pt ca nu imi place combinatia paine ciorba,supa) apoi putina mamaliga cu branza si smantana si imediat un castronas de mamaliga cu lapte.Faza cea mai tare e ca eu ma serveam singura si imi vedeam cu mare pofta de farfuriile mele in timp ce toti membrii familiei ramasesera masca la ce pot sa inghit.Numai zic ca toata noaptea m-a intrebat sotul daca nu cumva imi e rau si daca m-am stricat la stomac dar eu nu am avut absolut nimic.
Dbunny spune:
de ce nu sunt buni strugurii??
Dbunny si
Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...