Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
seidana spune:
rocaille.. suntem de acord ca stresul si supararea poate cauza mai multe probleme decat o ecografie in caz de urgenta si nu fitza?
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
rocaille spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana rocaille.. suntem de acord ca stresul si supararea poate cauza mai multe probleme decat o ecografie in caz de urgenta si nu fitza? ![]() 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Pai nu mi se pare ca suntem aci ca sa picam de acord. Fiecare isi da cu parerea si deciziile le ia la fel fiecare dupa cum crede.
camady spune:
Fetelor multumesc de raspuns.O sa merg sa vad ca sa ma linistesc.
Rocaille nu ne spui totusi daca esti graviduta? Uite mai avem o viitoare mamica care nu ne da datele si noi o asteptam........
dar macar stim ca e graviduta.
15+si mami de Razvan 7 anisori
camady spune:
| citat din mesajul lui rocaille Multumesc, Camady, daca o sa vreau in listuta o sa afisez si datele. |
Deci esti graviduta........
15+si mami de Razvan 7 anisori
ancaroro spune:
Seidana, indemnizatia o primesti si daca ai fost in somaj, asa ca angajarea pe perioasa determinata sau nedeterminata e acelasi lucru.
10+
Bijuteriile mele
seidana spune:
| citat din mesajul lui ancaroro Seidana, indemnizatia o primesti si daca ai fost in somaj, asa ca angajarea pe perioasa determinata sau nedeterminata e acelasi lucru. 10+Bijuteriile mele |
asa stiam si eu, insa acu cu schimbarile astea din codul mucii ma gandeam si eu in fel si chip..
sanatos !
loredanar spune:
Camady iti tin pumnii sa fie totul bine.
Eu am inceput sa iau Elevit totusi de ieri si deja a aparut constipatia de la fier... . Mai am o scuza totusi pt Elevit. In ultimele 2 zile am mancat jumatate de kg de urda singura - rosii. Nu ma mai satur!!! Ce-i drept ca eram innebunita dupa urda si inainte sa raman insarcinata. Si am mai avut in meniu si pate din ficat de pasare facut in casa... Mancat tot cu rosii... Nu am exagerat pt ca stiam ca nu e prea indicat consumul excesiv de ficat pt noi.
Oricum sunt bucuroasa de venirea primaverii , si cu ea incet incet a legumelor si fructelor de sezon.
Lori
16+
inezluiza spune:
Salutari fetele cochetele sper ca sunteti bine azi nu am apucat sa citesc tot recuperez deseara acasa
imi trimite si mie cineva useru si parola de picasa vreu sa va vad si eu
multumesc va
o dupa-amiaza relaxanta sa aveti 
Inez Luiza
15 +
seidana spune:
| citat din mesajul lui loredanar Mai am o scuza totusi pt Elevit. In ultimele 2 zile am mancat jumatate de kg de urda singura - rosii. Nu ma mai satur!!! Ce-i drept ca eram innebunita dupa urda si inainte sa raman insarcinata. Si am mai avut in meniu si pate din ficat de pasare facut in casa... Mancat tot cu rosii... Nu am exagerat pt ca stiam ca nu e prea indicat consumul excesiv de ficat pt noi. Oricum sunt bucuroasa de venirea primaverii , si cu ea incet incet a legumelor si fructelor de sezon. Lori 16+ |

azi cumpar urda .. ca rosiute am acasa.. si cu ou fiert.. si 2 frunze de salata verde 
Voi mancati ou fiert moale? nu mi-a placut niciodata dar acu imi e atat de pofta de ou moale cu paine prajita.. si as manca oua mai multe in general.. oi fi avea nevoie de proteine..
sanatos !