Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 8
caty2585 spune:
Florina,foarte frumos!Eu am aflat pe 20 decembrie(5 zile inainte de ziua mea)A fost(este)cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Craciun si ziua mea

Fericita
17+ cu
lisssa_ana spune:
Caty,bun venit
adra,deci imi place de fiica'ta de mor. E atat de frumoasa

anaemi....ptiu ptiu...ce burtica frumoasa ai,locul 1 si de la mine
alinuff la tine se vede clar ca e burtica de fetita.asa eram si eu cu Anusca,peste tot....dar esti f frumoasa
cristelle si tu te poti mandri cu o burtica frumoasa
oxidoni...nu te-ai ingrasat deloc??? numai burta e de tine
mihaa,slabanoago!!! pai tu cu poze din astea vii??? sa ne ofticam noi??? Arati tare tare bine,sunt geloasa![]()
Krissy ce burtica frumoasa ai. Ma topesc si dupa Sophia
,e incantata de bb care va venii?
cereline asta da,imi place si rochia si burta
roxybarbu,draguta foc...tare bine iti sta graviduta
roberta,o burtica f frumoasa
babyblue mama mama ce mamica mandra esti
. Ai o burtica ffff draguta...lasa ca comparam burtica ta cu cea a lui Anaemi si vedem,dar asta numai cand ajungi la sapt 23.
fecian,simpatic foc baiatul tau...sunt chiar invidioasa,Ana nu e deloc dragostoasa,ma mai pupa,dar nu asa cum povesteti tu. Arati tare bine
dya ce sexoasa esti asa burtoasa,

i like it

adriana_m fff reusita poza. Burtica frumoasa foc...ai sanse la locul 1
mai...toate sunteti frumoase foc,sper sa nu fi uitat pe nimeni,oricum,eu ma uit zilnic la poze.
la fiecare in parte.
Mama de Ana si
23+
cereline spune:
Burticilor am vazut si eu noile poze,toate aveti burtici frumoase chiar daca unele sunt mai micute altele ma mari,toate o sa creasca;Cory sa pui si tu poze sa vedem burtica de gemeni
23+
Maya-Maria
Michelle_12 spune:
La multi ani Teo si Miha!!

Catalina, bun venit!
Maria, si pe noi ne-a amuzat tare tricoul, iar prietenii care ni l-au facut cadou ne-au urat sa avem o gasca de nazdravani ca cei de pe el
. Insa cred ca ne vom multumi cu mai putini.
Rammy,
ma bucur ca poza mea ti-a creat asa o stare frumoasa
. A fost modul in care am ales sa-i "spun" sotului meu ca va fi tatic. Am facut poze si le pastram ca amintire a testului, fiindca fiind unul digital, vestea cea buna a disparut in 12 ore de pe ecran
.
Babyblue te plangi ca nu-l simti pe bebe, eu fac maine 19 saptamani si nici eu nu-l simt. Trebuie sa avem rabdare
. Se vor face ei simtiti cand vor avea chef si ne vom ruga apoi sa nu ne mai traga suturi si pumni.
Florina super tare filmuletul. Pe 10 decembrie ai aflat vestea cea mare? Si eu la fel. Aveam banuieli de mai devreme dar am asteptat cu facutul testului, ca sa fiu sigura de rezultat. Si ca o coincidenta amuzanta, farmacia de unde am cumparat testul se numea Barza. Habar nu aveam, am vazut cand am iesit ca scria mare pe usa. M-a umflat rasul si am fost sigura care va fi rezultatul.
Fecian, Anaemi, Adra_bell, din ce povestiti si aratati in poze aveti niste copii grozav de dulci. Sa tot faci copii ca ei! ![]()
Fetelor care au postat poze noi, sunteti toate niste frumoase. Iar de burticile voastre nu mai vorbesc...
Pupam
18+ &
din burtica ei
Ireth spune:
foarte pe scurt:
- caty bine ai venit! sarcina usoara si la termen, bebe sanatos! 
- babyblue, nu te nelinisti.. uite, eu pot sa zic ca acum 3-4 zile simteam copilul de 10-11 ori pe zi (nu exagerez). Acum il simt de... 3-4 ori
ce crezi, ca ar trebui sa ma nelinistesc? eu nu cred. Are si el perioade si perioade, poate are si el astenie de primavara si e mai melancolic ![]()
Deci faza aia cu escrocul sentimental... babyblue, florina, si toate cele care va panicati ca nu simtiti copilul, ce o sa va amintiti cu drag de perioada asta cand o veni cel mic si va va urla in cap intr-una
gen cum face copilul din video, foarte tare ![]()
Si ca tot vorbeati de momentul aflarii: eu am aflat pe 1 decembrie, exact cand Alex era pe la maica-sa si era intrebat:"auzi, dar nu mai faceti si voi copii? ca vreau sa cresc si eu nepoti!"
ete ca o sa creasca nepoti...![]()
Sleepy...somn... noapte buna burtoaselor!
19+
thaimeed spune:
Buna seara burticilor vorbareteeeeeeeee 

Va multumesc tuturor pentru urarile si gandurile bune!
Imi cer scuze pentru ca nu mai retin numele cele ce mi-a spus ca face 37 aniin mai si ca am fi veterane.... dar ii raspund cu drag ca este primul meu copil.
A mai intrebat cineva cat a costat amniocenteza. Pe mine m-a costat recoltarea 750 Ron si analiza in sine (QF-PCR si cariotip) 1000ron.
Urez bun venit burticii ce s-a alturat gastii!!!
Va doresc tuturor o seara frumoasa, o noapte buna si un somnic pufos si odihnitor!
Ramyy, la aceleasi nume ma gandiem si eu pentru baiat. Am mai optat si pentru Bogdat, dar in top au fost Matei siTudor. Dar cum strumful s-a dovedit a fi strumfita m-am oprit la Maria Ruxandra!
va pup pe toate! 

Noapte buna!
Theo
22+
Maria
Ireth spune:
pfff...revin, ca Alex inca da cu bormasina la ora asta (aproape 11
) tocmai mi-a tras vreo 3 picioare...ma gandesc cu groaza cum o sa fie la sfarsit. Pe de alta parte, acum are loc berechet, e ca si cum m-as cracana eu pe un pat de 2.5 pe 2.5; dar dupa ce creste....ehehei... sa vezi cum nu mai are loc (adica asta e un fel de:da doamne sa nu dea la ficat!!)
I'm afraid of pain ![]()
Daca nu e coerent mesajul nu dati cu oua, e tarziu si cineva nu ma lasa sa dorm...
19+
fecian spune:
Si acum ca sa va dau o idee cam ce pot face copii din noiwww.youtube.com/watch?v=8GijlLrzGCg" target="_blank">aici e un mic exemplu.
Copii sunt si ingerasi dar si niste mari, mari , mari consumatori de energie interioara. Sincer, o sa va dati seama, dupa o tura de nervi de la al tau copil,ca sotul nu a resit niciodata sa te scoata din pepeni cum a reusit cel mic. Sau cand crezzi ca nu mai poti de nervi , iti mai serveste o portie de isterie de iti vine sa iti iei campii.
...si astfel, viatza devine mai roz, copilul isterizant la care se uita toata lumea, il ignori si vb linistit cu cel de langa tine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Devii de un calm si o nesimtire crasa.
Asta e unul din lucrurile negative care ti se pot intampla ca parinte. Noua ieri dupa eco ne-a facut matza un scandal, o isterie, in centrul orasului plina ochi de oameni...l-am ignorat, vb cu sotul fara sa il bag in seama pe isteric si dupa juma de ora cine credeti ca s-a calmat?
.
Inainte blamam parintii care faceau asa, acum
sunt si eu unul din acei parinti depasiti de situatie. Decat sa il bat sa imi pierd cumpatul...mai bine il las sa se descarce![]()
No, acum sa adaug si o nota optimista...totusi, la sfarsitul zilei sunt tot asa bombonei.
Astazi matza n-avea chef de somn la ora de somn, si sincer m-am saturat sa trag de el, l-am lasat in pace. S-a jucat cu trenuletul, si-a zis poveste, cam juma de ora ...si apoi ghiciti cine cerea in pat la nani??? 
In 5 minute era adormit.
Gata acum ma mai uit de retete penru maine sa fac ceva de mancare de post (si vreau sa fac pentru 2-3 zile) ca m-am saturat in fiecare zi sa fac de mancare.
P.Swww.youtube.com/watch?v=SEu0bgX-rQM&feature=related" target="_blank">alta reclama superba
Noapte bunaa
Felicia,
de pui Gabriel (23 Mai 2008) si
19+ cu bulina
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
dya27 spune:
LA MULTI ANI, MIHA SI THAIMEED!!! Sa fiti sanatoase , fericite si mult iubite!! 

Fetelor, multumesc mult de tot pentru vorbele frumoase la adresa burticii, parca e un vis din care mi-e teama sa nu ma trezesc, am asteptat atat de mult momentele astea..incat acum parca toate in jur imi zambesc!
Toate radiati la propriu, ma uit la pozicile voastre si nu ma mai satur, e un licar in ochii vostri care parca spune: sunt fericita! Ce repede se scurge timpul si ma bucur enorm ca fac parte din aceasta odisee minunata!
23+
Ianis-Stefan