Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 4
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Babyblue ai rabdare, ai doar 17s, o sa vezi de pe la 19 ca nu mai sta. E important si cum e asezat si unde e placenta. Daca ai placenta intre bebe si burtica il simti mai greu. Eu ma intreb daca al meu mai si doarme si daca iti amintesti pe la 17 saptamani plangeam ca nu l+am simtit de 2 zile ![]() 22+ ![]() |
mamutz, am aproape 18. vineri intru in 18 saptamani.
asa am zis si la 15 sapt, ca stai sa trec de 16, apoi de 17 si tot asa. pai pana cand? eu continui sa nu -l simt.

_
Babyblue va pupa pe toti!!
17+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
MatzaRebela spune:
Ireth m-ai amuzat teribil, super tare ce ai spus:)))))))hahahahhaa deci nu ma pot oprii din ras:))))
Babyblue in sf vedem burtica:) mumos mumos iti sta super binesi la mn e mai maricica maine fac saptamana si bag o poza:)
Fetelor azi am patit si eu ce povesteati voi cu ametitu si starile aiuurea:( am avut noroc ca am avut pe ce sa ma asez si am baut o gura de cola si mi-am revnit.. nu mai vedeam si nu mai auzeam si ma simteam toata amortita... mai avem e[isoade cand ma ridicam din pat dar erau mic copil pe langa ce am patit azi:(
Oricum acum am ajuns acasica si mi-a trecut sunt mai bine:)
eu iau iar pozele la verifficat sa vad cine ce a mai pus.. la anemi inca nu am apucat sa vad acuma vreausa ma uit:) imi place teribil abia astept sa creasca is la mn
va pup
15+ cu 
babyblue spune:
anaemi, apreciez buna ta intentie si explicatiile de rigoare, care ar trebuie sa fie de natura sa ma calmeze.
ma pot consola cu ideea ca bebe iustin e mai calm, sau va fi calm.
dar cum eu sunt un caz de balamuc deja, pana nu-l simt destul, n o sa ma linistesc. cred ca n o sa ma mai linistesc niciodata.:))
oricum, nu ma duc la eco. ceea ce inseamna ca m=am mai linistit.
nici eu nu mai inteleg ce zic acum....nu ma luati in seama...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
17+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
caty2585 spune:
Tin sa va felicit pe toate si sa va urez sarcina usoara in continuare, nastere si mai usoara si bebei sanatosi,care sa va aduca numai bucurii
Fericita
17+ cu
caty2585 spune:

Celor doua sarbatorite de azi!
La Multi Ani,multa sanatate,fericire si sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun,atat voi cat si cei dragi voua!

Fericita
17+ cu
v_florina spune:
Babyblue, bravo pentru ca esti calma. Eu zic ca tu vineri intri in 19 s, adica faci 18s pline. Sau iar ma incurc?
In orice caz, eu-s ca si tine. Nu stiu daca-l simt, am niste gaze prin stomac si burta, dar inca n-as baga mana in foc ca este bebe. In schimb sunt relaxata, stiu ca o sa se simta bine atunci cand va creste el mai mare. Oricum in mare parte eu cam uit ca sunt insarcinata. Adica inca nu constientizez cum trebuie. Si ma bucur si de perioada aceasta, caci stiu ca mai tz va fi mai greu.
Va trimit un filmulet haios pe mailul comun cu un mini-monster (adica un copil mic) in actiune.
_
17+
caty2585 spune:
Daca imi permiteti sa ma prezint, ma numesc Catalina,am 25 de ani si sunt la prima sarcina
despre care va pot spune cu mandrie ca este foarte usoara!Doresc tuturor sarcina ca a mea,fara greturi,varsatui,pofte si alte dureri...
(scuze,dar incerc sa scriu 10 mesaje ca mai apoi sa ma puteti vedea in timp real)
Fericita
17+ cu
caty2585 spune:
As mai dori,daca se poate sa vad si eu pozele cu voi si sa pun si eu,pentru a ne cunoaste mai bine si mai repede![]()
Fericita
17+ cu
caty2585 spune:
Inca nu stim culoarea caruciorului dar o sa aflam pe 1 aprilie( sper sa nu ne pacaleasca doamna de la eco!)
Noi credem ca este baietel,dar aflam peste 2 sapt
....ufffffff....abia astept deoarece nu l-am mai vazut de pe 10 feb
Fericita
17+ cu
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui caty2585 Tin sa va felicit pe toate si sa va urez sarcina usoara in continuare, nastere si mai usoara si bebei sanatosi,care sa va aduca numai bucurii ![]() Fericita 17+ cu![]() |
Bun venit!
22+