Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 3
Babylicious spune:
Vai, Felicia!Ce matza iubitoare ai! Povestile voastre(ale celor care aveti deja pitici pe acasa) ma fac sa nu mai am rabdare pana vine bebe!! 
Ana Maria, ce pot sa zic? Esti o super curajoasa daca ai lua-o de la capat a 4-a oara! Te felicit si iti doresc sa iti dea Dumnezeu exact ceea ce va doriti!
Ireth, hai cu pozele si tu! Ca ne e dor de o burtica zapacita
22+ cu 
Bebelina
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian Sa stii anaemi ca ai curaj. Eu clar ma las de meserie dupa aceasta sarcina...pentru mine e ultima cu siguranta. O sa am 2 copii rasfatati asta e clar (unul e deja) Azi noapte matza mi-a plans cu atata jale ca l-am adus la noi in pat...numai cu fatza lipita de mine a fost ..n-am prea dormit ca ma simtea imediat cum ma miscam cum plecam mai incolo se oprea din sforait si venea sa se lipeasca din nou de obrazul meu..cum ma simtea cum se apuca din nou de sfoaraialaIar azi dimineatza trezit fiind, a gasit 2 biscuiti prin casa si tzup a venit la mine si m-a hranit in timp ce dormeam..mi-a indesat biscuitii in gura si fericit a plecat ...numai ca a luat d-alea de sters geamurile . Bine ca nu a stiut sa le desfaca, am scapat nevictimizata total. Avrut sa imi puna si ochelarii la ochi, dar bine ca l-a vazut tac-su la timp si l-a oprit din fapte bune..eu picam de somn si nu prea am bagat de seama ispravile micului meu ajutor.A fost super simpatic si dulceee ![]() Ia uite, burtica de babyblue si de babylicious Felicia, de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
ce simpatic pustiul tau!!! off, sa tot ai copii.....
_
Babyblue va pupa pe toti!!
17+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
| citat din mesajul lui Ireth pai si la mine ce crezi, ca a ajuns copilul pana sub sani? lasa, macar acum sa te cocoloseasca! e foarte misto senzatia! eu recunosc ca acasa nu fac mare lucru zilele astea. bine, alex a facut dezastru iarasi, zici ca e atelier casa noastra, asa ca i-am spus: tu ai facut mizerie, tu cureti! si nu a comentat 19+ |
:)) bietul alex.e si el doar un barbat, nimic mai mult.:))
al meu sot ofteaza el de zici ca el e gravida, uneori avea si greturi. acum se baloneaza el inainte sa apuc sa mai zic eu ceva.:)))
sotul meu face reiki si tot felul de terapii din astea si in fiecare seara ma tine la sedinte de reiki pt bebe. m-a capiat cu terapiile lui energetice. si acum de cand mi-a crescut burta, se lauda ca el l-a crescut pe bebe de cand era atatica (aici vezi un semn din degete care arata o neghina mica), pana la facut mare. e doar meritul sau!
_
17+ cu

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
| citat din mesajul lui anaemi Babyblue, stai sa-l fec mai intai pe bebe 3, sa vad in ce ape se scalda Apropo ! Bebele meu este extrem, extrem de miscacios. Are si zile cand este mai calm, dar in general e disco la mine'n burta. Si ziua si noaptea. Daca o sa fie la fel de zapa ca-n burta s-ar putea sa ma opresc la nr.3 Ireth... ![]() ... ce m-ai amuzat cu umflatura jos ![]() Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+ ![]() Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
ce ai spus!!!! tragedie pt mine, m-ai bagat in depresie.
deci bebe al meu nu misca. maxim 2-3 secunde pe zi. un poc poc, o fibriliatie de muschi o secunda seara si o secunda dimineata si asta e tot.........si mai am putin si intru in 18 saptamani!!
si nici mkr nu l simt acele 2 secunde pe zi, zilnic. uneori la 2 sau la 3 zile....
ma imbolnavesc. sa mai fac o eco?
_
17+ cu

mamutz spune:
Babyblue ai rabdare, ai doar 17s, o sa vezi de pe la 19 ca nu mai sta. E important si cum e asezat si unde e placenta. Daca ai placenta intre bebe si burtica il simti mai greu. Eu ma intreb daca al meu mai si doarme si daca iti amintesti pe la 17 saptamani plangeam ca nu l+am simtit de 2 zile
. Deci rabdare, rabdare si iar rabdare.
22+ 
anaemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
ce ai spus!!!! tragedie pt mine, m-ai bagat in depresie. deci bebe al meu nu misca. maxim 2-3 secunde pe zi. un poc poc, o fibriliatie de muschi o secunda seara si o secunda dimineata si asta e tot.........si mai am putin si intru in 18 saptamani!! si nici mkr nu l simt acele 2 secunde pe zi, zilnic. uneori la 2 sau la 3 zile.... ma imbolnavesc. sa mai fac o eco? _ Babyblue va pupa pe toti!! 17+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Nu, nu, nu, nu, nuuuuuuuuuu.....
Filip al meu era atat de calm in burtica, abia se sinchisea sa se miste, mai mare fiind... si am avut un baiat asa de cuminte.Si acum este atat de linistit si mamos si iubaret.
(de la gradinita ce mai vine el cu te miri ce apucaturi, dar este ff cuminte).Firea luui m-a facut sa-mi doresc mai repede un alt copil...si uite asa a venit Anastasia care din burta a aratat "ce poate"
In primul an de viata, mi-a mancat mie 5 ...
... Si uite asa am ajuns sa ma duc si la wc cu ea in brate
.Acum este extrem de zapa... nu ca nu ma amuza, dar ma intreb cateodata cu cine o semana asa, ca eu clar nu sunt (chiar) asa.
Mie acum, drept sa-ti spun mi-e putin teama, de cum o sa fie bebe, pt ca este clar ca in burta este mult mai mult timp energic decat era Anastasia...inclusiv noapte pe la 3-3.30 are un program disco
(deci ma astept ca in primele luni dupa nastere sa stau la taclale cu bebe , la 3 noaptea)Te-ai linistit??

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
23+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
caty2585 spune:
Buna ziua tuturor burticilor 
As dori sa intru si eu in "clubul" vostru,daca mai este loc pentru inca o burtoasa,desigur.Tin sa va spun ca va citesc de foarte mult timp,in fiecare zi,dar nu am avut "curaj"
sa ma bag intre voi
...
Deci,daca este loc si pentru mine as dori sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu
UM 14/11/2010 si DPN 21/08/2011....
Multumesc frumos
Fericita
17+ cu

Gabriel