Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 5

caty2585 spune:
caty2585 spune:
 de simtit pe bebe ,l-am simtit la 16 sapt si 4 zile dar de atunci nu l-am mai simtit,dar sunt convinsa ca este bine,pt ca e un bebe foarte hotarat inca de la inceput
(oare de acum ma "vedeti" in timp real??)
Fericita  17+ cu
17+ cu

corry_28 spune:
corry_28 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui caty2585 Daca imi permiteti sa ma prezint, ma numesc Catalina,am 25 de ani si sunt la prima sarcina  despre care va pot spune cu mandrie ca este foarte usoara!Doresc tuturor sarcina ca a mea,fara greturi,varsatui,pofte si alte dureri... (scuze,dar incerc sa scriu 10 mesaje ca mai apoi sa ma puteti vedea in timp real)  Fericita  17+ cu  | 
Bine ai venit Caty!

Sarcina usoara in continuare si bebel sanatos si nazdravan
 ( apropo, este baiat?!!!)
 ( apropo, este baiat?!!!) 17+cu
17+cu  si
 si  

caty2585 spune:
caty2585 spune:
 Cory_28 multumesc de primire si felicitari pt bebici mici
 si felicitari pt bebici mici

Inca nu stim  daca e baietel,dar noi asa credem de cand am ramas insarcinata!!!Aflam pe 1 aprilie
Fericita  17+ cu
17+ cu

ramyy spune:
ramyy spune:
 caty bine ai venit printre noi..bebel sanatos si la termen 
 19+
19+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt.  2010-sarcina obtinuta natural :)

Krissy spune:
Krissy spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui v_florina Eu zic ca tu vineri intri in 19 s, adica faci 18s pline. Sau iar ma incurc? 17+ | 

Io cu burtica sunt invers ca voi (cred ca o am cea mai mica la categoria de "varsta" - am pus poza ca dovada), lumea nu ma crede ca-s insarcinata
 . Dar asa am fost si la prima sarcina, abia prin luna a 6-7a mi-a mai explodat, iar cand trebuia sa nasc lumea imi dadea maximum 7 luni. Si Sophia a avut greutate normala pentru o fetita: 2,9 kg. Asa ca burtoiul e relativ, depinde foarte mult de gene si constitutia fizica.
. Dar asa am fost si la prima sarcina, abia prin luna a 6-7a mi-a mai explodat, iar cand trebuia sa nasc lumea imi dadea maximum 7 luni. Si Sophia a avut greutate normala pentru o fetita: 2,9 kg. Asa ca burtoiul e relativ, depinde foarte mult de gene si constitutia fizica.Confirm si eu ca energia din burtica a fost un indicator bun pentru personalitatea copilului. Sophia a fost ca un titirez in burta, si s-a dovedit a fi o fetita foarte nazdravana, energica, intensa si cu o personalitate puternica, ceea ce imi da foarte mult de lucru. Insa nu as schimba nimic pentru ca sunt atat de mandra de ea si cat m-a implinit in feluri unice si nebanuite de cand sunt mama
 !
!Bine ai venit Catalina
 , sigur ca mai este loc de inca o burtica! Sarcina usoara in continuare!
, sigur ca mai este loc de inca o burtica! Sarcina usoara in continuare!Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
 17+ cu
17+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

caty2585 spune:
caty2585 spune:
 As dori,daca se poate sa vad si eu pozele cu voi si sa pun si eu,pentru a ne cunoaste mai bine si mai repede
Multumesc celei care imi trimite si mie parola si cele necesare (instructiuni )
 )

Fericita  17+ cu
17+ cu