Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 18
caty2585 spune:
AlyMih, eu stau(acum a ramas doar apartamentul ca eu nu mai stau de ceva vreme)in Podul Ros
...tot un POD

Inca o data insanatosire grabnica
Fericita
17+ cu
Babylicious spune:
Ireth, pup burtica frumoasa si rotunda!
e clar! tre sa ne intalnim iar! propun cand se incalzeste sa scoatem burtoaiele la soare!! Babyblue, organizezi ceva?
Va pup pe toate si noapte buna! ma retrag si eu ca indigestia aia de ieri nu prea m-a lasat sa dorm!
gashca!!
22+ cu 
Bebelina
caty2585 spune:
Babylicious,noapte buna si sper ca in noaptea aceata sa te odihnesti
Noapte buna si de la mine si

tuturor burticilor

Fericita
17+ cu
thaimeed spune:
Buna dimineata 

Pentru ca sunt prima ... va ofer eu cafeaua/ ceaiul sau ciocolata! ![]()
Bafta celor ce merg la analize sau eco!
Crisspy, bafta la amnio! Curaj, totul o sa fiebine si beblina e perfect sanatoasa!
Sanatate burticilor.... racite! Sa va faceti bine cat mai repede!
Va doresc o zi cat mai frumoasa si un weekend asa cum il vreti fiecare!
Frumoase poze.... le-am vazut pe toate dar n-am prea avut vreme sa comentez! Cu putin noroc poate o sa fac si eu ceva poze la burtica... ca sa intru si eu in gasca cu poze
!
V-am pupat pe toate si fug la munca! 
Theo
22+
Maria Ruxandra
alexia_ada spune:
neata burtici
Theo multumesc de cafea , chiar beau umpic ca ma pregatesc sa plec pe la piata ...vreau sa fac o mancare de fasole cu carnati si fasole batuta pentru al meu sotior ! Am vazut ca si voi tot la Ruxandra v-ati gandit pentru fetita . Noi am ales numele in luna de miere acum 3 ani ...la o bere rece
pe plaja si am votat atunci, credeam ca ne intoarcem 3, Ruxandra daca este fetita si Matei Alexandru daca este baiat ![]()
L-am facut aseara si pe tata sa planga cand i-am povestit cum a fost la eco ...deja se agita si el, parca-s in luna a 9-a se uita la modele, la preturi pentru patut, carut...isi aduce aminte de acum 28 de ani...frumos 
17+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
alinafilip spune:
Buna dimineata si de la mine.
Mamutz, in legatura cu dezlegarea de a nu tine post, normal ca nu am cerut-o de la sotul meu, era doar o gluma, ziceam si eu asa, si sunt de acord ca doar preotul da dezlegari.
lisssa ana, sunt de acord cu tine, din cate stiu si eu si cum am vb. cu preotul, sunt anumite exceptii pentru a nu posti.
Eu pe Mihai nu il pot ridica si nici nu ma straduiesc prea tare, la 5 ani are peste 20 kg si cred ca mi-ar fi imposibil sa-l car in brate, ne imbratisam tot timpul dar fara sa-l ridic.![]()
Am vazut si eu fotografiile si sunteti foarte frumoase toate si burticile la fel.
Anaemi, nu mai am mult si ne intrecem in dimensiunea burtii, si a mea este destul de mare la cate luni am. Si cu Mihai am fost la fel, tot cat o teracota o sa fiu pana la final
. Dar nu-i bai, o sa le dam jos kg dupa nastere. Eu am slabit foarte tare dupa ce am nascut, poate datorita faptului ca am si alaptat pana la 1an si 1 luna si sper sa fie si de data asta la fel.
Fetelor ma confrunt cu o pb. poate o aveti si voi. Incep sa mi se umfle mainile si picioarele, nu foarte tare, dar le simpt oricum. La cealalta sarcina nu am avut pb. asta. Oare este normal sa sa umfle asa un pic, sau sa ma ingrijorez?
Ce m-am lungit de dimineata
, va las, trec mai tarziu sa vad ce mai faceti.
pe toate
20+
alexia_ada spune:
Ireth
mama mia ...ce a mai crescut burtica!! vb ta trebuie sa scotem burtile la soare , poate peste 2-3 sapt sa se mai incalzeasca umpic afara . Urmatoarea eco cand o sa fie?
17+ cu
Ruxandra Ioana
alexia_ada spune:
Alinafilip eu stiu ca este normala umflarea mainilor si a picioarelor in sarcina, chiar incepand cu luna 7, dar uite si eu am insomnii specifice ultimelor luni de sarcina si cand am intrebat dr aseara ,mi-a raspus : ai "noroc" sa te apuce de acum !! Nu te ingrijora, poate este vorba si de la oboseala (eu asa patesc cu mainile, parca nu au nici o forma dupa o zi tampita)
te pup
si o zi usoara
ps: fug la piata ca apoi imi piere cheful
17+ cu
Ruxandra Ioana
corry_28 spune:
Ireth,ce ti-a crescut burticaaaaaa
!!!!Nu ma asteptam sa fie atat![]()
MatzaRebela ,burtica ta, este scumpa tare.Nu fi suparata ca nu este mai mare, pentru ca dupa nastere cine o sa-si revina cel mai repede la forma initiala?Matzaaa
Caty , esti foarte draguta
, si trebuie sa-ti fac si eu un compliment legat de catel
De abia astept sa-ti vad si burtica!
Babylicious, pup burtica mareeeeee.Tu si sotul tau, formati o pereche foarte frumoasa
17+cu
si 
anaemi spune:
Neata fetele! 
alexia, felicitari pt rezultatele bune de la eco! 
crisspy bafta la amnio! 
mamutz, lissa eu incerc sa tin post doar miercurea si vinerea si ultima sapt din post (am mai tinut prima sapt)...in ultima sper, dar nu stiu cat voi reusi... stiti cum e cu pregatirile
.
Cu carne nu gatesc acum pt ca gatesc degeaba. Piticii nu mananca decat f putin cand mancam si noi, iar altfel ar insemna sa o arunc pe toata .
Si oricum , am mai zis, imi place mancarea asta... cel putin unele mancaruri sunt absolut delicioase 
Ireth 

esti super...ziceai ceva candva de o umflatura maremare ? ![]()
![]()

Am vazut Pozele cu voi....Sunteti superbe, superbe toate 
squirrel 
Am vazut ca mai sunt fete racite. Multa sanatate 
Cred ca de la voi am luat si eu
Sunt racita cobza. Aseara mi-a fost fff rau
. Febra, frisoane, muci, dureri de cap, ameteli, ganglioni umflati si durerosi...tot tacamul
Si pe langa toate astea am avut si niste dureri de oase GROAZNICE.
M-a durut ffff tare spatele de nu puteam sta nici pe o parte nici pe cealalta, nici pe spate,nici in fund , nici in picioare....ce sa mai , oricum stateam ziceai ca-mi intra oasele unul in altul sau se desfac. 

I-am zis si sotului, ca am mai avut doua sarcini, dar pe bune daca am avut asa dureri la vreuna
cred ca daca merg tot asa o sa-mi treaca de nr 4.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
24+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...