Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)
Raspunsuri - Pagina 17
MatzaRebela spune:
Ireth: multumesc frumos;)) si burtica ta a explodat ehhee:) bn k nici nu mai pusesei poze demult si s-a facut foarte tare diferenta:)
puup pe burtici la toate noile si existentele mamici:):D o dau in rime hahaha azi ma apucase sa fredonez mos craciun cu plete dalbe:))))))))) de unde nush:))))) nebunie mare
16 cu 
caty2585 spune:
Ireth,superba burtica ta

absolut superba!!!!Si tu esti o frumoasa
O fata asa frumoasa si o burtica pe masura 
Am sa mai pun si eu poze cu burtica,dar mai noi,mai "proaspete"

tote burticile
Fericita
17+ cu
Ireth spune:
multumeeeeesc mult de complimente
![]()
in viziunuea lui alex sunt: "my baby with a baby" ![]()
asta ca acum nu mai poate sa imi zica ou kinder cu surpriza, ca nu prea mai e surpriza ![]()
19+
caty2585 spune:
Ireth,parerea mea este ca inca nu stii cum arata bebele,nu stii cu care din voi seamana....deci....tot o surpriza va fi la nastere!!!Cea mai mare surpriza![]()
Si al meu barbat ma/ne alinta in fel si chip
...lasa ca e bine sa fii alintata
!Daca nu ne alinta ei,atunci cine?

Fericita
17+ cu
cereline spune:
Ireth si cathy aveti burtici dragute,ireth nu ai pus deloc multe kg!Corry burtica ta absolut superba si a crescut,kg nu ai pus ca nu se vad
Noapte buna si somn usor 
23+
Maya-Maria
caty2585 spune:
Cereline,multumesc frumos,dar burtica ta este foarte frumoasa

cum esti si tu,o frumoasa
(abia astept sa am si eu burtica mare si sa ii spun BURTOI
)
Fericita
17+ cu
AlyMih spune:
buna seara burticute dragute
Eu nu am mai intrat de mult...am racit de numai pot...febra si toate cele..plus ca trebuit sa merg musai la scoala si mai am si stagiu

Poate reusesc sa pun si eu niste poze..v am vazut pe toate sunteti superrrrrrrrrrrrrrr dragutze 

Caty bine ai venit si sarcina usoara...si eu sunt tot din Iasi![]()
21+
caty2585 spune:
AlyMih,insanatosire grabnica cu mult ceiut cu lamaie,frectie cu spirt sau otet si multa,multa dragoste din partea sotului![]()
![]()

Unde anume stai in Iasi?

Fericita
17+ cu
thaimeed spune:
Buna seara! pup burticile vorbareteeeeeeeeee 

Crisspy, bafta multa maine! Curaj, sunt sigura ca totul va fi bine si strumfita e perfect sanatoasa!

Felicitari celor care au mai venit cu vesti bune de la eco si analize! Felicitari si celor ce au aflat ce comori ascund in burtica!
Va pup pe toate si va spun noapte buna!
Theo
22+
Maria