Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere sunt de acord in totalitate cu tine

si stiti de ce fetele?

am niste prieteni

care nu si-au pedepsit copii decat cu bataia
mai ales pe cea mare care acum este la liceu
si acum o incing de iti vine sa plangi
si ea este inchisa in ea
nu le zice nimic
are f multe secrete
face numa ce vfrea ea
ii sfideaza cum poate pe la spate
si cred ca mereu va face asa
pedepsele celelalte
gen nu iti mai dau mobilul
sau netul in week-end
nu s-au tinut de cuvant cu ele
si nu au functionat

pe mine mama nu m-a batut
nici tata
si eu mereu
le ziceam toate cele
am fost o persoana f deschis a cu ei
le-am zis mereu unde merg
cu ce colegi
ce fac
daca am vreo problema in dragoste tot cu mama vb
ca nu ma certa
deloc
si si-a pus insa f mult amprenta pe personalitatea mea in felul acesta
ma invatasem ca orice faceam sa o intreb
fara ca ea sa ma roage acest lucru
acum insa sunt independenta
dar cred ca f mult conteaza sa vb cu ei
eu vb cu antonia
dar ea draga daca nu vb inca
ce sa mai zic
???????????
am impresia ca zic la pereti
plus ca ei sunt f mici inca
sa inteleaga fffffffffffff multe lucruri
si ma uit si la copii de 4-5 ani
care mi se par inca f mici sa inteleaga multe

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 18 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

De ce?Ca vor reactiona fetele si nu cu o mangaiere pe crestet?
Off..off offf..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, multi, multi parinti isi lovesc copiii. Cu palma, cu alte obiecte (stii subiectul la care ai scris si tu, unde ai zis ca, in America, pocnitul e permis daca e facut de parinti). Unii vorbesc despre asta, altii nu vorbesc. Unii vorbesc in mediul virtual, altii in mediul real. Cei care aleg sa vorbeasca vor primi atat sfaturi bune pentru a-si corecta comportamentul, cat si multa, foarte multa rautate.

De asta spuneam ca o sa vada delia ce inseamna.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor vin dupa o tura de plans de stres si doua teste de sarcina negative . Observati ca am facut doua ca sa fiu sigura.

Ce a functionat la noi la baie au fost jucariile. Chestii pe care sa le poata umple cu apa si sa ude faianta. Asa ajunge mai putina apa pe jos. Ei insa sunt aatat de fericiti cand se balacesc incat singurul inconvenient e ca imi e teama sa nu alunec cand ii scot.

Eu nu pot sa ii zic ca il dau la nimeni pur si simplu.

Legat de plecatul de undeva sau undeva la noi functioneaza anuntul prealabil. Vezi ca in 15 minute plecam, vezi ca mai ai timp de joaca 10 minute, etc. La locul de joaca cu Dori ajunsesem la faze de genul ma mai dau de X ori si apoi plecam. Si asa evitam scandalul. Daca presimt o cearta le propun sa plecam ca sa ..."facem ceva ce stiu ca nu refuza ei".

Legat de palmuta va zic tot din experienta. Da, nu sunt de acord. Si da, e vina mea ca am cedat nervos si am dat in Dori. Oricat i-am explicat cat am gresit si mi-am cerut iertare stiu ca nu am facut bine. Stiu ca nu era vina lui. Stiu ca nu asta era solutia.
Mi-am promis ca nu o sa repet si numar, sparg borcane imaginare sau orice ma ajuta sa imi controlez furia de pe moment de care copilul nu e responsabil!!!!
Desi inteleg cand atingem o limita eu una nu am reusit sa imi gasesc scuze.

Legat de alergii la noi a mers foarte bine uleiul de germeni de grau masat pe piele. Acum de la vant si Fabi avea obrajorii scortori. Dupa o saptamana de uns seara e mult mai bine.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aalina, va doriti un al treilea copilas? Sa fie cum doriti voi!

Si la noi merge cu one more time, five more minutes, in 80% din cazuri e rezonabil si plecam fara scandal. Sunt ferma si de neclintit si il iau pe sus in ciuda protestelor doar dc iese in strada, acolo ii zic o data si daca alearga si a doua oara apoi il iau pe sus poate sa zbiere sa ne auda tot orasul.

Aidan a descoperit si el placerea balacelii, aseara aveam 5 cm de apa pe podeaua baii, ma luasera toti nervii, dar mi-a trecut instantaneu cand l-am vazut cum "swimming like a dolphin mommy" de la Aidan citire, dadea din maini si picioare frenetic, ba chiar baga si capul in apa si lua o gura de apa pe care o scuipa dupa aia in sus ca o balena:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

selene, stai linistita ca nu am ce sa vad :) eu respect parerea fiecaruia, nu am de gand sa intru in polemici, pur si simplu am raspuns la intrebarea patriciei. nu am intrebat daca e toata lumea de acord cu mine :)

Mergi la inceput

Miere sincera sa fiu nu ne dorim. Al meu nici nu concepe. Dupa ce munca de lamurire am dus la bb2 stiu exact cum stam. Da ideea ca ar fi pe mine nu ma termina decat din punctul de vedere al celorlalti. Eu undeva in adanc cred ca m-as fi bucurat. De aci stresul

Mergi la inceput

Apropo, a se remarca ca am limbarnita stam la oras fara piticanie o zi, eu is racita cobza si consemnata la repaus asa ca ma dau pe net.

Tot legat de batai, din copilarie amintire, mi-am luat-o si eu la niste chestii ce ziceau ai mei ca is grave. Dar parca de marcat m-au marcat mai mult anumite cuvinte spuse aiurea care mi-au sapat personalitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

legat de apa din baie, nici pe mine nu m-ar deranja deloc daca nu am avea masina de spalat acolo. imi place cand sare in apa si se joaca, ma deranjeaza doar cand arunca apa intentionat pe jos, desi ii explic ca nu e voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si pe mine, vorbele, atitudinea. Si unele chestii aiurea, mai ales din perioada in care tatal meu a fost alcoolic.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput