Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelusi spune:
Fetelor si eu il las in voia lui, dureaza de cateva zile, mananca doar portocale, iaurt, si un pic la pranz, sunt curioasa daca mananca azi ciorba, ca asta gatesc, e preferata lui.
Nu mai stiu daca v-am povestit, i-am facut lui Vlad analizele si sta bine cu fe, ca, mg dar are anemie de-aia legata de vit D3, nu se vede absolut deloc, dar cica dupa 2 ani nu se vede decat la analize. Ii dau timp de o luna 5 pic de vit D3, complex de B uri, ii dau mai multa carne, migdale, ou, etc. O sa urmeze o cura cu ulei de peste
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
neata!
nu aveam de gand sa mai scriu, doar citeam , dar cand am vazut ce de vesti bune...nu m-am putut abtine..Plus ca m-au bucurat f tare vestile voastre:
Miere, felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos si la fel de descurcaret ca Aidan! sa fie ce-o fi, numai copil sanatos sa fie!
Crisspy , felicitari pt fetita!! Sa fie sanatoasa dar si frumoasa ca Razvi ..in poza de la mess ma da gata, mereu zambesc cand o vad si-mi vine sa-l pup
Cadia , multa sanatate printeselor!
Roxana , Eva e de-a dreptul delicioasa. si-l iubeste mult pe Patrik, se vede clar
Paula , e frumos Marius si pletos, si tuns! dar tuns e si el baiat:)
Bee , iti doresc sanatate si vesti bune de la analize!
Aalina Fabi nu merge la gradi? sta cu ai tai? Ce frumos ai povestit, parca ma vedeam pe mine cu sora-mea si cu verisorii la bunici
De mine nu va mai zic, parca imi mai trece starea asta aiurea....de fapt, sunt cand asa, cand asa...acuma regret ca nu am insitat cu bebe 2 din timpul CIC-ului...daca stiam ca nici job n-o sa am, clar il faceam, ca tot pierd vremea degeaba acasa si ma urc pe pereti..pana la 4 cand il iau pe Alex de la cresa..dar nici sa-l retrag nu am de gand, mai ales cu ce drag merge ...
bebelusi spune:
Tocmai acum a mancat ciorbita, preferata lui, si o bucatita de branza, sunt multumita pe ziua de azi.
Fetelor voi cum "pedepsiti" copiii cand fac prostii?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
Bravo, Vladut, si la noi tot ciorba e "la putere"
nici eu nu stiu cum ar trebui "pedepsit", mai ales cand face cate o criza...
pate vin fetele mai cu experienta cu idei
Naty spune:
patricia buna intrebare.
Eu stau tare prost la capitolul pedepse. In realitate, nu le pedepsesc nicicum. Rezultatul e ca am doi copii rasfatati la maxim
Sincer, la Ioana am incercat sa aplic diverse sisteme de pedepse (in afara de bataie care iese din orice discutie). Nu am avut nici un fel de succes cu nici o metoda (parte pentru ca nu tineau la ea, parte fiindca nu ma lasa inima sa le apic). Pana la urma m-am lasat pagubasa.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
miereamara spune:
Buna dimineata! Azi are Aidan control la urechi si vom pleca la doctor cam in 15 minute.
Noi nu aplicam pedepse acasa, nu prea avem de ce, adica are si el tantrumuri si crizute, a avut o perioada in care ne lovea si nu mai stiam ce sa facem, am ajuns la concluzia ca toate astea au un motiv si daca gasesti motivul ai gasit si rezolvarea, nu e nevoie sa pedepsesti copilul. e modul lui de manifestare.
La gradinita au un fel de pedeapsa, daca fac ceva nasol um ar fi lovitul unui copil (daca lovitul continuua si dupa ce li se atrage atentia), muscatul, etc...sunt pusi langa perete pt doua minute, se numeste thinking wall, acolo vine educatoarea si vorbeste cu ei, le spune ca e gresit ce au facut, etc. aidan a fost pus acolo de doua ori in toata cariera lui de gradinar:))) de doua ori in aceeasi zi pt ca a lovit un copil si dupa aia a lovit educatoarea.
Azi saracutul a venit intr-un suflet la mine cand vomitam la baie, l-a adus pe taica-su cica tata, please help mama, help mama....mi s-a ruft inima cand l-am auzit
Revin mai tarziu cand ajung la servici. Va pup si o zi buna tuturor!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Leditia spune:
Miere,felicitari.
Crisspy,felicitari pt fetita.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
cris30 spune:
Intru si eu sa felicit fetele!
Iri, felicitari pentru sarcina, sa ai un bebe sanatos. Deja ai inceput cu greturile? Dragul de Aidan ce simte el ca e ceva in neregula Bafta la medic!
Crisspy, ma bucur tare mult ca e fetita, stiu cat de mult ti-ai dorit, felicitari! Acu vorba fetelor o sa fie gaura in buget, dar merita ai sa vezi
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
cami_antonia spune:
FETELE
MULTUMESC DE URARI
DA NU MAI AM MULT
si am emotii cat un car
mult mai multe decat la antonia
aqcum e un amalgam
ca ma gandesc
ca nu prea am cu cine lasa fata
cum va fi ea cat voi fi eu la spital