Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc pentru gandurile bune!

Sa va mai spun de Aidan, este un smecher si jumatate, imi multumeste pentru orice si uneori ma pacaleste, imi cere ceva ce stie ca nu are voie si baga repede la inaintare "senchiu mamiiii" inainte sa apuc sa ii spun nu si imi zambeste gales

Intr-o seara l-a vazut pe taica-su gol si a concluzionat ca " tata has putza outside" si "mama has putza inside" , gata, nici nu mai trebuie sa ii explic eu diferentele intre sexe:)))

Ne face sa radem in continuu, acum e intr-o faza in care nu s-a mai descaltat de niste papuci cu thomas (avem 20 de locomotive diferite din seria thomas), doarme cu papucii aia de trei zile, ii miros picioarele ingrozitor:)))

M-a pupat pe burta si mi-a spus inainte de a sti ca sunt insarcinata: Hello sister, hello brother, sper sa nu fie doi!!!

In rest stam numai pe afara, a fost o miscare buna mutarea asta pt ca avem curte mare si terasa in spate unde se poate juca in voie (supravegheat pt ca nu exista gard), dar eu ma bucur decat sa-l stiu ca se uita la tv/desene toata ziua (cred ca are vreo 2 luni de cand nu a mai vazut tv si nici nu a mai cerut).

Cam atat

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vlad nu vrea deloc la desene si desi stiu ca nu e bine uneori parca as vrea, ca sa mai am timp de ceva.Mie imi zice POFTIM, la orice imi da, e asa scump....

Am imbracat-o pe Irina in rochita, e superba, o rochita primita cadou de la Lisa, fac poza si v- arat, e superba, mor de drag, imi pierdusem orice speranta ca as putea avea fetita sa o motai eu cum vreau....sa te tii cand or incepe bijuteriile....si asa....ma gandeam de pe acum sa ii fac bentite din alea de pus pe cap din textil si sa ii cos una alta pe ele

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Miere felicitari, o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos.

Crisppy spor la cumparat rochite

Cami nastere usoara.

Am vazut pozici de licurici bestiali. Pupici si la restul fetelor si copilasilor.

Noi cu naveta, vin la job matinal da macar apuc sa va citesc. E mult de lucru da e bine ca imi tine mintea ocupata. Nici nu stiu cand trece timpul si plec acasa. Sunt tare multumita ca le merge bine la copii. Si Dori ajunge mai repede la scoala dar am convenit sa isi faca ceva lectii suplimentare decat sa piarda timpul asa ca seara pana merg la culcare stau numai afara. Au si ceva copii pe strada si alearga, joaca ascunselea, se joaca la nisip.
E delicios Fabi cum se tine dupa cei mari si ii imita.
In weekend am facut plimbari lungi pe dealuri, in padure, am alergat, am adunat floricele de primavara, copii s-au rostogolit pe deal - a fost fain tare..
Desi sunt mult mai obosita decat inainte am senzatia ca parca mai faine activitati fac cu ei. Poate si unde stiu ca timpul e limitat.

Fabi vorbeste non stop, la orice zice din prima NU hotarat si are tendinta sa loveasca. Ma stradui sa il aduc pe drumul bun iar
A inceput sa zica ca vrea kk la oala si sper pana in toamna sa scapam de pampers.
Noi la tv nu prea avem cand ne uita si atunci se dau pe Discovery, programele de desene le-am scos din grila de cand era Dori mic. Si nu am nici un regret.

Pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Mieereee felicitari!!!! sa fie sanatos bb2, tu la fel... si sa fie ce va doriti voi (da' aci pot sa te pun pe listuta????)
Flower, astia cu rochitele sunt chiar o fabricuta din Iasi
Criss, Cristi, Vero, ziceti-mi si mie dpn-urile va rog... sa le trec aci in primul mesaj.
Criss, e fetisa!!! iupi! chisturile de plex coroid sunt extrem de intalnite la aceste varste gestationale si mai mult de 80% dispar pana in saptamana 25-28.
Camelia eu am mers cu ambii copii la Farah Constantin, care are cabinet vis-a-vis de spital. e o draguta si lucreaza foarte frumos cu copiii.
gata, trebe sa ma apuc de trebi
pupici tuturor, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Nu am mai intrat de 2 zile si uite ce de vesti bune!!!!

Miere, felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos!

Criss felicitari pt fetita! Sa fiti sanatoase amandoua!

Rox superba Eva! Cum de nu am stiut eu ca se gasesc rochite asa frumoase la Iasi?

Cadia multa sanatate la fete!

Patricia unde e poza cu frumusetea mica?

Paula tare frumusel Marius tuns!

Cami sarcina usoara in continuare, acusi vine si bebelina mica!

Bee multa sanatate si numai vesti bune sa auzim! Cum e socrul tau?

Aalina ce frumos va petreceti voi timpul! Bravo!

Sa aveti o zi frumoasa fetelor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, Vlad e in greva foamei, nu vrea sa manance, ce ma fac??

Ieri a vazut-o pentru prima data pe fetita sora mi, era asa uimit...nu ii venea sa creada ca mai e inca o fetita....nu prea stia el ce se intampla. Caca la olita nu face, cand trebuie sa faca, se duce la el in camera, asta e semnul, daca ma duc dupa el cu olita nu mai face....

Imi e un somn fetelor, si sunt asa de obosita....m-a trezeste Irina la 06.00
Va las acum ca ma duc sa ii dau Irinei titi, sa incerc sa o culc ca sa gatesc si eu ceva

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Azi stau acasa ca tot nashpa ma simt...e mai bine ca ieri, da' daca tot mi-au dat verde de la birou sa stau acasa, ma conformez .

Multumesc fetelor de felicitari...sa vezi gaura in buget acum .

Rox mersi pt incurajarea cu chisturile, asa stiam si eu, d'aia nici nu ma panichez. DPN-ul meu este 28.08.2011.

Patri de cand e Vlad in greva? Poate e ceva trecator, lasa-l si tu azi in ritmul lui, isi revine el. Cu kaka asa face si Razvi, nu zice cand face dar se retrage in dormitor si se piteste dupa pat. Daca vrem sa intram in dormitor ne zice "pa" si ne inchide usa in nas .

O zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NEAAAATAAA!!!!

MIERE, felicitari si sarcina usoara.Haios Aydan cu previziunea lui; vorba ta, poate o sti el ceva si sunt 2

CRISSPY, woauu...fetitza, super!!! Trebuie sa pui bani deoparte, crede-ma ca stiu ce zic
Cum sunteti cu cautarile de apartament???

PATRICIA, daca mai ai timp si de bijuuri, jos palaria.

NATY, asteptam poze de la ziua ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patri, stiu foarte bine ce e aia greva foamei. si nici nu am vreun leac minune din pacate. a facut si Patrick la vremea lui, face si mandra din plin. eu ii las pur si simplu in pace. cand le-o fi foame or manca. daaar... nu crontanele intre mese. gustare = fructe. masa e masa. nu mananci.. la revedere, ne vedem mai tarziu. cam asta e. succes sa nu va tina mult
mai ia mai terminati cu faptul ca fetele is cheltuiala. ca io si cand aveam doar baiat... i-am luat haine cu tonele. mi-am transferat tot bugetul meu pe el. si inca o fac. deci si baietii au haine frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

IRINA FELICITARI!
Ma bucur mult pentru voi.
Sa ai o sarcina usoara si sa vina sanatoasa (Nadia?)! Hei, cu un scorpion si un capricorn in casa o sa aveti ceva distractie!

anuc, bee merci pentru urari!

paula ii sta foarte bine tuns.

rox sanatate lui Pat! L-ai inscris a scoala?
Tare dragalasa donsoara cu rochita

crisspy felicitari pentru fetita!
Ce e chistul ala de care zici?
La ce gradi il dai pe Razvi?

cadia bine ca-s OK fetele.
Tu la ce gradi o dai?
Sa sti ca noi avem DVD portabil de cand avea Ioana 2 ani si ceva. De atunci la fiecare drum cu masina sta numai cu ochii in el, nu se plictiseste, nu-i e rau.
Anul trecut s-a uitat si Nadia si nici ei nu i-a fost rau.
Depinde de copil!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput