Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pai unele lucruri pe care vi le-am spus voua, ca nu ma pot opri sa nu vi le spun, fac parte din "tema de casa" pe care mi-a dat-o doamna psiholog. Eu notez intr-un caiet toate supararile dintr-o anumita perioada de timp, dupa care, in timpul sedintei, le abordam impreuna.

Iar Doru are si el dreptatea lui. Cumva ma vad mai egoista in aceasta relatie decat in precedenta.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Aalina, dar parca ai spus ca v-au dat antibiotic, ceea ce e bine, in caz ca era ceva in neregula cu acea capusa. Sanatate multa! Incearca s ate linistesti, desi stiu ca e greu.

Mai fetelor, greu ma urnesc si eu cu teza asta. Plus ca mi-e dor de mers la servici. Desi se munceste pe rupte, macar mai interactionez si eu cu cineva din afara casei. Ii dau bataie cu scrisul si pe 1 aprilie sunt la servici.

Am o frumusete de laringita, sper sa nu ii dau ceva si Alexiei, asa ca ma voi autoexila.

In rest, astept rezultatele la analize, zilele astea ar trebuie sa fie gata si sa mi le trimita. Am ceva emotii...

Cami, cum e burtica? Dar Antonia?

Irina, nu mai stiam de tine. Ieri am avut o tentativa de a-ti da un mesaj, dar m-am gandit ca mai bine te prind la telefon. Ti-a trecut raceala?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

alina, si eu am gasit o capusa pe mine acum aproape 2 ani, si am 'rascolit' internetul dupa informatii. din cate tin minte, nu prea erau cazuri de infectii in romania atunci... eu nici nu am luat antibiotic atunci, pt ca alaptam si david era f f mic, daca faceam pauza de alaptat vreo 10 zile riscam sa pierd laptele, dar dr mi-a dat o lista de simptome, si mi-a spus sa revin daca obs vreunul. oricum, inteleg ca esti stresata, una e sa te muste pe tine, alta sa se atinga de pui

selene, f mult imi place cum scrie irina, si mare dreptate are, cand stai acasa, ai prea mult timp sa te gandesti, si daca esti putin mai prapastioasa, nu sunt prea constructive gandurile...

fetele, astazi il duc pe david la zoo (in sibiu)! cred ca o sa fie in culmea fericirii, el adora leii (stie lion king pe de rost) si animalele in general, dupa mama si tata, primul lucru pe care l-a invatat a fost denumirile animalelor. abia astept sa vad cum reactioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anuc sa sti ca si Ioana mea e la fel. O ador dar trebuie sa recunosc ca e foarte dificila. O fi si varsta, o fi si firea ei, nu stiu. Incerc sa o inteleg, cu toate ca e foarte diferita de mine si sa nu ii modelez caracterul dupa al meu. Ma scoate din minti de multe ori pentru ca e aiurita, cu capul in nori, vorbesc cu ea si nu ma aude fiindca e in lumea ei; e mult prea sensibila, mult prea geloasa pe sora-sa, ce sa zic, e foarte greu cu ea. Si eu am mai tipat si mi-a parut rau, am plans si mi-am cerut iertare. Dar pana la urma am realizat ca nu fac nimic cu cearta, ca se inchide mai rau in ea si nu voi rezolva decat sa o fac nefericita si sa se simta si mai ostracizata.

Printre noi e o persoana de la care avem cu toatele de invatat, o persoana asa de puternica incat reuseste sa se mobilizeze si sa mearga mai departe cu toate ca e greu incercata. Haideti sa luam putin aminte si sa ne gandim ca daca ea poate vom putea si noi sa trecem peste niste lucruri. Trebuie doar sa vedem mai mult partea plina a paharului, sa ne gandim mai mult la lucrurile frumoase din viata noastra, sa invatam sa le apreciem mai tare si sa ne bucuram de ele acum, cand le avem.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bee tin pumnii sa iasa bine analizele.

Si eu astept niste rezultate de care mi-e groaza.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Selene,eu doar ma bucur ca din peste 20 de pagini de la sub deschis de tine la psi,ai aplicat macar o sugestie/solutie oferita de fete si anume sa mergi sa ceri ajutor specializat.
Cu banii toata lumea sta prost..mie intr-o luna,acum, mi-au sarit 20 de mil din buzunar pe medicamente si analize,oricum am pierdut la un moment dat sirul.Cum crezi ca ma simt eu dand banii aia pe medicamente?Daca ai vedea ce am eu in casa te-ai speria..Eu din farmacie plec cu plasa din aia mare,ca aia de 1 leu,dar mai rau e ca plasa aia sau ce-i in ea,ajunge in copilul meu...Si nici noi nu am platit facturile,oh si inca de cate ori le-am lasat pe urma,pt ca intai de toate ii iau lui David tot ce are nevoie si apoi platesc facturile si chiar nu a murit nimeni.Asta este..Insa eu turbez acasa..nu stiu cum poti sta tu,dar eu turbez...Si poa' sa ma judece oricine,efectiv am innebunit sa stau in casa.Insa momentan nu am incotro,pt ca David are nevoie de cu totul alte conditii la o gradinita..avand tratament de luat si zau ca nu-s putine medicamente de luat..
Nu e nimic rusinos in a fi vanzatoare..eu am fost si daca ar fi programul ok m-as mai duce.Eu am lucrat intr-un magazin de genti si pantofi,de fite asa..si daca la inceput credeam ca eu nu pot sa fac asta,ca lucrasem numai la birou,m-am adaptat atat de repede ca la un moment dat,parca era casa mea si eu eram gazda:)Si-mi placea,interactionam cu foarte multa lumea,vorbeam mult,aveam niste colege de munca super..si chiar daca stateam acolo 13 ore in picioare si nu aveam weekenduri libere era ok..Acum nu as mai putea face asta pt ca nu-mi mai permit sa vin la 10-11 seara acasa si sa nu-l vad pe David..plus ca el are de facut una alta si n-are cine sa i le faca.
Ideea mea este ca trebuie sa iesi din casa.Iesi cu Doru la o cafea,intr-un weekend,sau un suc..nu conteaza,dar poti lasa fata la bunica 2 ore,in care sa mergeti voi doi undeva sa vorbiti,sa va destindeti..face ff bine la capsor zau :)
Doru nu are dreptate..si inca o data iti spun,nu-i mai lua partea ca nu are dreptate.Nu mereu facem ce ne place,nu toti merg cu drag la munca,peste tot exista ''mancatori'',peste tot exista un sefuletz care sa-ti faca zile amare..dar,serviciul este servici si acasa e acasa!Si crede-ma ca stiu ce vorbesc,abuzuri se fac si in firmele ff mari..
Mereu,oricine ti-ar spune ceva,orice solutie ti s-ar da,tu reusesti sa demontezi totul intr-o clipa si nu e ok,pt ca asta arata faptul ca nu esti deschisa,ca nu asculti,ca ti-a intrat in cap ca lumea e rea si-ti vrea raul.Percepi aiurea sfaturile,chiar daca ele sunt exprimate mai virulent,oamenii reactioneaza diferit,au personalitati diferite si cumva trezirea asta la realitate se poate face intr-un mod mai calm sau nu.Depinde de persoana.Ok,nu-ti pica bine unele postari,inteleg asta,dar lumea nu se compune din 2-3 persoane care-ti raspund mai virulent,in timp ce tu ignori restul de 100,care chiar iti dau sfaturi bune,iti vorbesc calm si chiar incearca sa te ajute!
Nu este ok sa-ti lovesti copilul,nu este ok sa-ti cauti scuze pt asta..Eu n-am dormit luni de zile,de-mi venea sa-l fac afis cand pe el il apuca joaca in creierii noptii si se enerva ca nu-l las...Oh si cate prostioare nu face si David..Pe moment ma enervez,dupa 5 min rad singura de ce-a facut :)
Este greu,ti-am mai zis,am trecut printr-o depresie,dar depresie sanatoasa cu ganduri tampite,pe care mi-e si jena sa le exprim aici..dar m-am ridicat si nu am avut pe nimeni langa mine...nu a stiut nimeni prin ce trec eu..Si mai am momente cand ma ia plansul cand ma uit la fii-miu si vad ca sufera,dar nu-mi permit sa zac,nu-mi permit sa plang(decat noaptea),pt ca uneori pana la pranz eu nu respir...Si dupa pranz cand il culc pe David am altele de facut..In fiecare dim la ora 7 eu sunt in picioare,indiferent de ora la care ma culc..si aspir,spal vase,dau cu mopul,sterg praful...bag la spalat,facem aerosoli,facem fizio..ii dau sa pape,ii dau medicamentele.. si-mi beau cafeaua asa treptat..o gura acum,o gura peste o ora..:)))Este greu sa fi parinte,dar este si superb.Nu as da viata de acum pe cea de dinainte de David pt nimic in lume si la mine David e bolnav...Au fost luni in care nu dormea si eu credeam ca mor..Stii cum e sa nu dormi multa vreme si sa faci fizioterapie si sa sari cu el pe trambulina sau pe minge,pt ca singur nu vrea?Si mie imi venea sa ma intind pe jos sa dorm..ma indopam cu cafea,ca mi-era frica sa nu atipesc in timpul zilei pe aci si el sa ramana nesupravegheat.Insa piticii astia sunt absolut minunati...te fac sa treci peste toate greutatile,ei iti dau forta,ei iti redau zambetul pe buze,ei te ajuta sa te ridici si sa lupti,ei iti dau pofta de viata:)
In fine,m-am intins cat o placinta..vreau sa o rog pe Dark sa vina inapoi,ca nu are rost sa plece.

Irina,ma bucur ca ai trecut pe aici,de multe ori vreau sa te sun sa te intreb ce mai faceti si mereu ma iau cu una alta si uit..Apoi ma gandesc sa nu te deranjez,stiind ca esti mereu pe fuga si nah..

Noi suntem binisor..David dupa o luna de tratamente intensive si antibiotice e ok,a mai ramas cu un pic de tuse productiva si un pic de raguseala,dar e ok.Am vbit cu dr din Tm,vizavi de mai multe probleme cu care ne confruntam,dupa tratamentul dat de dumnealui David si-a revenit si cu scaunele.Din pacate,trebuie sa faca o cura de 4 sapt,iar alea sunt scumpe ca naiba..si apoi la nevoie.El are o aciditate mai mare care merge si in duoden distrugand altfel particulele de kreon..de aici si scaunele lui dese..Acum e ok,si-a revenit..mai avem sa-i facem din analize din scaun,cea pt H.pylori pt a elimina aceasta cauza si sper eu sa se termine si cu analizele si sa intram si noi pe un fagas normal. :)
Va pupam si va dorim o zi superba.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Bee si Naty bafta sa vina rezultatele bune la analize .

Alina sanatate multa lui Fabi . Mama dar tu la ce ora incepi munca de scrii la 7 dimineata?

Irina ...Andrei cum e? Auzisem ca a fost racit si el...mi-ar placea sa ne mai vedem . Oricum te "urmaresc" mereu pe blog ...

Andra sper sa nu renunti la a mai scrie pe forum...tuturor o sa ne lipseasca mesajele tale pline de incurajari si sfaturi pentru fiecare in parte

Noi suntem OK, toti 4, asteptam maine rezultatele preliminare la amnio. Mi-a trecut raceala, dar am ramas cu nasul infundat...cel mai nashpa e ca o patesc mai rau taman noaptea si nu dorm mai deloc .

O zi usoara tuturor,

Crisspy, fericita de Razvi si 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Naty, ai dreptate, suntem un grup de sustinere. E adevarat ca metodele sunt diferite de la o persoana la alta, insa intentia este buna intotdeauna, va asigur.

Sper ca sa iti iasa analizele bine si sa iti vina sufletul la loc. Eu de un an traiesc intr-o incertitudine...Lunar analize de sange, lunar alte teorii...

Irina pe mine m-a ajutat f mult si ii multumesc din suflet. Fata asta are un suflet mare. Si chiar daca uneori zice lucrurilor pe nume, pe mine m-a trezit la realitate de fiecare data cand o luam pe aratura!

Ledi, ma bucur ca ai revenit! Sanatate lui David. Tu esti un model de tarie! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Fug la treaba!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu nu am apucat sa citesc tot ce ati scris da fac cumva astazi ca is pusa pe fapte mari

Doar sa intru in amanunte cu animalul nostu Ce stiu si de unde mi se trage stresul e de acum cativa ani cand l-a muscat pe Dori. Stiu ca sunt cazuri rare ca sa fie infectia, dar sunt si in Romania. Atunci am vorbit cu cateva mamici la a caror copii aparuse si iritatia, care erau sub tratament etc. Citind pe DC tot, prefer sa previn. Stiu ca acum nu am ce sa fac, stiu ca e ok sa ii dau antibioticul (urasc orasul asta cand e vorba de partea medicala - cea care i-a scos capusa se uita la mine ca la ozn cand i-am zis de antibiotic. Consultarea a fost cu Irina si medicii contactati de ea. Multam doamna inca o data )
Si stiu ca tre sa imi controlez stresul si sa ma rog sa fie bine. Am facut-o si o mai fac da na... piticul va sta o perioada la mine pe creier.
Numa atat va rog: controlati piticii la dus si in caz de gasiti ceva mergeti la spital pentru indepartarea animalului si apoi urmariti locul muscaturii. Mai bine prevenim!

Cred ca astia o sa imi ridice statuie ca azi musai trebuia sa imi tin neuronul ocupat asa ca bag ca migul in cadere libera
Acu doar mi-am odihnit o clipa ochii ca numa coduri php vedeam.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Naty, parca o descrii pe Ioana mea...o fi varsta, io stiu?.... Oricum va fi din ce in ce mai dificil pentru ca fiecare varsta are provocarile ei...

Mult succes fetelor care asteapta rezultate...sa fie bine si sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput