Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 11
Porumbita spune:
vad ca sunt subiecte interesate pe aici de discutat
sper sa pot sa particip si eu de sapt viitoare
a fost o per f aglomerata
insa am intrat scurt sa va salut
deliafairais spune:
of...david e iar plin de eruptie, am inceput sa ii dau si aerius pe langa zyrtec, si ceai 3 frati patati, sper sa ii treaca pana maine ca altfel, dr ne-a spus ca ii pune perfuzie. nu stiu care e factorul alergen pana la urma, ca acum e pe regim f strict...si urticaria asta ne chinuie de marti. luni ii facem analize, am inteles ca si viermisorii dau uneori efecte din astea. oricum, abia astept sa ii treaca
miereamara spune:
Delia, eu pentru alergie i-am dat lui A. un sirop naturist cumparat de aici din america, Hylands complete allergy relief, ne-a scapat complet, nu stiu exact daca a fost un efect cumulat al mai multor chestii naturiste (catina, echinaceea,sirop de maces si niste siropele de tuse) dar Aidan a scapat de alergie si ce e mai important de tuse/allergic asthma.
http://www.hylands4kids.com/products-4-kids/complete-allergy-relief-4-kids/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 4+
bpaula spune:
Delia sper sa se rezolve cat mai repede si sa gasiti ce va face probleme.
Lissa ce tare a fost Ana cu papusa . Abia astept sa vad tortul, desi marturisesc ca nu imi place de Spiderman .
Copilul meu doarme de vreo 3 ore si un pic. E drept ca s-a trezit cu noaptea in cap dar parca tot imi vine sa il verific daca sufla.
In Timisoara e tare urat, inorat, mai ploua sau sta sa ploua. Nu e vreme de iesit din casa din pacate.
lisssa_ana spune:
bpaula,nici mie nu imi place...dar daca asta a fost dorinta sarbatoritului n-am avut ce face. Hai ca l-am pus pe fb
roxana,pt tine trimit si pe mail
Mama de Ana si 23+
miereamara spune:
Mai copilul meu e un duracell, sta toata ziua afara. Azi s-a trezit la 7 si la 9 a plecat cu taica-su la ferma. A venit la 12.30, a mancat, nu a vrut sa doarma, la 3 a iesit din nou afara, cu bicicleta, cu mingea, ne-am udat cu furtunul de apa, cu masinutele. Acum e 7.30 si el e tot afara, somn vad ca n-are, ma asteptam sa pice lat. Maine i-=am promis ca il las sa-mi spele masina cu furtunul de apa sub presiunePoate o pun de o afacere, haha!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 4+
bpaula spune:
Lissa e frumos tortul
Irina ce frumos ca la voi e vreme de batut cu apa. La noi cel mult poti iesi in ploaia de afara, desi indicat nu e ca e rece tare. Si al meu se trezete pe la 7 de cateva saptamani. Mai rau e ca nici nu adoarme inainte de 10.30-23, ora care mie mi se pare tare tarzie pentru varsta lui. Poate dupa ce o sa mearga si la gradinita, sau o sa stea mai mult afara zi de zi o adoarma mai repede si el.
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Sunt total de acord cu miere in privinta limitelor si a pedepselor. Exemplul pe care il urmez eu este cel al parintilor mei. Niciodata nu am primit nicio palma, niciodata nu am fost pedepsita. Mi s-a spus "nu" destul de rar, pentru situatii in care chiar era necesar (de genul "nu treci strada singura", "nu te apleci pe geam, etc". Am fost rasfatata? Da, si inca mai sunt. Dar am fost un copil fericit, mi-am adorat si imi ador parintii, nu am avut niciodata nimic sa le reprosez. Am fost sincera cu ei (cum zicea si Cami cu mama ma sfatuiesc pentru orice). Stiu ca parintii imi vor fi alaturi no matter what si ca niciodata nu ma vor dezamagi. Chiar daca nu am fost pedepsita nu am luat-o razna (bine, adolescenta a fost cam cu nabadai, dar pentru cine nu e?), mi-am vazut de treaba. Am invatat regulile de buna purtare, am invatat ce trebuie si ce nu trebuie facut. Asa ca acelasi comportament il adopt si eu si sper sa nu dau gres. Fetelor cu "palmutele" - niciodata sa nu justificati atitudinea asta spunand ca aveti copii nazdravani. Toti copiii te pot scoate din minti, in diferite moduri. Problema nu e niciodata la ei, ci la noi. Sa va zic cum e cu Ioana care plange din 5 in 5 minute pentru toate prostiile? Plange, urla, face tragedii de parca i-a murit cineva. Sau cu faptul ca nu o lasa pe sora-sa sa se atinga de nimic? Sa av spun cum e cu Nadia care musca din gresie de nervi daca nu o lasi sa faca cum vrea ea, care sta intr-una catarata pe mese sau in biblioteca, care da in noi si mai ales in Ioana, care in ziua cand s-a ridicat in picioare a incercat si sa sara din pat si cate si mai cate? Oh, de cate ori nu mi-a venit sa le pocnesc! De cate ori m-am oprit la un mm de parul Ioanei in care vroiam sa ma infig... Dar cumva trebuie sa gasim puterea sa ne abtinem. |
ZICI CA MI-AI CITIT GANDURILE INTRU-TOTUL, SI CU PARINTI SI CU FETELE
Si eu m-am oprit la mm de Clara cu o palmutza. Am mai atins-o pe pampers dar radea de mine asa ca ...radeam si eu.
In schimb ma mai supar pe ea sau o mai pun la coltz.
Iar despre parintii mei, ii ador pe ei si cum m-au crescut.
CADIA spune:
Mai fetelor eu mai am o problema: Clara mananca doar pacalita, adica daca-i atrag atentia la altceva, sau daca ii citesc, sau daca-i cant un cantecel.
Sincer nu stiu daca e Ok asa, sunt putin derutata pt ca ea manca fara probleme, rugaminti sau alte cele.
CADIA spune:
Sa va mai spun despre noi:
BAITZA: Clara nu vroia sub nici o forma sa stea in fund in cada mare, doar in picioare.Am reusit s-o determinam sa stea in fund, punandu-i pt cateva dati caditza de bebe in cada mare.Si dupa scurt timp a vrut ea sa faca baie in cada mare si sa scoatem cadita mica.
Din pacate, cand e vorba despre spalatul pe cap se lasa cu plans.
Acum am inceput sa le pun pe amandoua fete impreuna in cada si sa vezi veselie pe amandoua.
PEDEPESE: Am observat ca ma pot intelege cu Clara doar cu vorba buna, chiar daca tr. sa-i repet de zeci de ori. Mai imi sare si mie tandara dar fara nici un rezultat pozitiv sau cu finalitatea: ea sa rada de fetele pe care le fac la nervi. Asa ca am renuntat sa ma mai "stramb".
Va spun sincer ca mi-e tare greu ca nu vorbeste, pentru ca sunt momente, putine, dar sunt, cand nu stiu ce vrea.
IN ALTA ORDINE DE IDEI, DAAAARK, NU LUA PAUZA DE DC, PLEASE