Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
bpaula spune:
Cadia nu stiu daca te ajuta cu ceva dar la Marius sunt momente cand vorbeste si tot nu stiu ce vrea, apropo de momentele cand nu stii ce vrea fetita ta
Cu spalatul pe cap banui ca e cam aceeasi problema peste tot, nici lui Marius nu ii place. Am observat ca atunci cand avea parul mai lung ii placea si mai putin. In schimb partea cu foenul se pare ca a ramas placerea lui de cand era bebe si il foloseam ca sa taca. Am ars un foen asa des il foloseam seara pe post de "cantec de leagan". Acum se usuca el, ma mai usuca si pe mine daca sunt uda.
Si am uitat sa ma laud, in sfarsit dupa multa multa vreme copilul meu a mancat peste. Am trait sa o vad si pe asta.
Vroiam sa va intreb ceva, eu i-am luat un puszzle cu 15 piese mai mari cu Cars. La inceput ii aratam noi cum sa le potriveasca. Acum le pune singur ca a memorat unde trebuie ochii sau florile sau diverse. E bine ca le-a memorat sau ar trebui sa stie altfel sa le faca? Eu nu ma pricep
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bpaula Vroiam sa va intreb ceva, eu i-am luat un puszzle cu 15 piese mai mari cu Cars. La inceput ii aratam noi cum sa le potriveasca. Acum le pune singur ca a memorat unde trebuie ochii sau florile sau diverse. E bine ca le-a memorat sau ar trebui sa stie altfel sa le faca? Eu nu ma pricep ![]() |
De unde sti tu daca le-a memorat sau are vreo logica cand le face???
![](icon_smile_big.gif)
Si Clara face puzzle-uri simple; eu am incercat sa i le si explic, eci nu stiu daca le face logic sau din memorie.
![](icon_smile_big.gif)
Apropo de asta, cu ce se mai joaca copilasi vostrii, cu ce-si mai ocupa timpul????
deliafairais spune:
gata, am scapat de perfuzie azi, azi noapte i-au trecut majoritatea bubitelor. cred ca e o reactie alergica la aditivi alimentari, pt ca ieri i-am dat doar chestii de casa, gen gem, cartofi, morcovi, si abia asa s-a mai curatat. ar fi groaznic sa faca alergie asa puternica la orice produs cu aditivi din comert... oricum, e clar ca de acum trebuie sa devin gospodina toamna :)
Porumbita spune:
miere FELICITARI !!!!!
mai care aveti cont pe Facebook, vreu sa eu sa va bag in lista pe prieteni ca pe acolo ajung mai des...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita miere FELICITARI !!!!! mai care aveti cont pe Facebook, vreu sa eu sa va bag in lista pe prieteni ca pe acolo ajung mai des... |
dar cum te cheama?
mama de Carol (29.12.2008) si
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
iuliacris spune:
Buna dimineata(sau ce-o fi),dragelor, si de la noi.
Dark, nu lua pauza, te rog, o sa ne lipseasca mesajele tale pline de caldura! Inteleg ca discutia care s-a creat ti-a atins o coarda sensibila, dar mai vinio pe-aici! Imi pare bine ca noul job iti satisface asteptarile! O imbratisare calda de la mine!
Delia, bine c-ati scapat de perfuzii! oricum, va trebui sa-i dati de capat alergiei...
Smecher mare Aidan cum stie sa obtina ce vrea...
Paula, nu cred ca e o problema chiar daca a memorat cum sa faca puzzle-ul, cred ca la inceput toti fac asa.
Nici eu n-o bat pe Carla, desi imi vine cateodata, ii si zic lui Cipri "ia-o de-aici ca nu stiu ce-i fac" si ma calmez. Toti piticii ne incearca limitele, totul e sa stim cum sa ne gestionam nervii si sa ramanem cu mintea clara. Din pacate mai ridic vocea la ea si nici asta nu-mi place. Am crescut si eu intr-un mediu cald, in care nu am auzit niciodata pe ai mei ridicand vocea unul la celalalt. Erau destul de stricti, nu mi-au dat voie sa ma machiez decat tarziu prin liceu si aveam ore stricte cand trebuia sa fiu acasa sau nu puteam sa merg la un chef, de ex, pana nu terminam o anumita chestie. Am primit o singura data o palma, de la mama, dar eram deja prin clasa a opta. Nu m-a marcat prea tare. Insa si acum mi se strange inima cand ma gandesc la dojenile (nu stiu cum altfel sa le numesc) tatei, care ma punea la punct intotdeauna fara sa ridice tonul, nu stiu cum reusea. intotdeauna ziceam ca decat sa ma mustruluiasca mai bine imi dadea una...bineinteles habar n-aveam ce vorbeam
carla a tras o tranta ieri de pe scarile de afara, de pe a patra treapta de jos, s-a rostogolit pana jos pe ciment. Am crezut ca mor de spaima. S-a speriat tare si a plans, dar nu i-a curs decat o picatura de sange din nas.
O duminica faina sa aveti, la noi ploua...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sdcristian spune:
eu fac bine, dar abia astept sa se termine sarcina sa am bebe mic. ca asta mare nu mai sta la pupat
pe bune, daca vreau sa plece de langa mine ca fac ceva ii zic da pupi si gata, e in partea cealalta a casei
mama de Carol (29.12.2008) si 21+ cu
Patrick
iuliacris spune:
Mai ai un pic pana la pupat. Carla s-a facut mai pupacioasa in ultimul timp, ca si ea fugea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Aidan e foarte afectiv, dimineata avem o jumatate de ora in care ma pupa in continuu, seara imi spune noapte buna si i love you mommy, ma imbratiseaza tot timpul, uneori se opreste brusc din ceea ce face si vine sa ma pupe, e atat de lipicios!
Porumbita cum te cheama, ca sa stiu cum te gasesc pe fb
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 4+