Poznasi dragalasi de ian-febr 2004

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La Multi Ani! Tuturor Copilasilor!

In centrul Clujului se organizeaza lupte cu gladiatori! Daca vremea tine cu noi vom fi acolo.

Noi avem serbarea maine de la ora 17.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, dragi copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani copiilor, mari si mici! Sa petreceti frumos pe oriunde ati fi.

Eu am fost la birou pana acum, dar ii astept pe pitici sa ii scot in parc sau la mall sau in ambele locatii. Pana la urma nu am optat pentru nimic special, dar ei se bucura si de o seara impreuna.

Serbarea noastra e abia pe 22, deci mai avem destul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Hello!

Cum ati petrecut de 1 iunie? Cum s-au simtit copilasii?

Eu am fost cu Rares la teatru de papusi, in Plaza Romania, si am venit tare incantati de actori, papusi, decoruri. Ne pregatim sa mergem si maine si poimaine, in acelasi loc. Se mai anunta cineva?

Am inceput sa fac sapaturi pt. a gasi o bona, ca persoana de ajutor in casa, mai ales cu cea mica, din septembrie incolo. Va incepe si Rares scoala si vreau sa-l tin langa mine, macar anul cat stau acasa. Dar pentru asta imi trebuie cineva pt. cea mica. Marti deja ma vad cu o doamna, recomandata de o colega. As vrea sa va cer parerea legat de bani: pt. 8 ore pe zi, de la 10 la 18, cu mine in paralel acasa, cam la ce suma ar trebui sa ma gandesc?

Pupici si o zi minunata!!!

Adriana 38 sapt. si Rares

Mergi la inceput

Noi ne am tinut de plan, dar nu am regasit la ei mare entuziasm. Singura surpriza a fost ca portarul a fost dragut si a facut o exceptie si i-a lasat la mine la birou. Au fost tare fericiti, mai ales ca isi doreau asta de mult timp, si au suferit tare de cand s-a introdus interdictia.

Apoi la mall, am luat jucarii, am cumparat incaltaminte, am mancat mancare nesanatoasa de fast food, si cam atata. Apoi am ajuns acasa si am constatat ca am pierdut actele de nastere ale tuturor, asa ca nu mi-a mai ars de nimic. Intre timp am scos altele noi pentru ei, dar nu va zic prin ce am trecut.

Cam atata. Sa vedem in weekend ce facem, poate ajungem la meetingul aviatic.

Mergi la inceput

Adriana, nu stiu ce sa zic cu banii, a noastra e oricum overpaid, si sta foarte mult. Cred ca la forumul cu bone erau discutii mai multe pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am fost cu Albert la petrecerea de la Cocor. A fost ok, cam mare inghesuiala,dar a fost bine.
Aseara am fost la festivalul luminilor, am fost inspirati s aplecam la timp, chiar cand am intrat in masina a si inceput ploaia. Astazi il duc in parc la Itsy si Bitsy ca vrea neaparat sa -i vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

noi am fost azi cu M sa facem curat la o rezervatie naturala in apropiere si sunt foarte mandra de el, a fost constiincios si s-a adaptat f bine grupului, desi au fost doar adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

Noi suntem acoperiti pana peste ochi de carti. Asa ca e mai scurt timpul liber pana ce punem la punct biblioteca.

Asteptam vacanta, mai avem vreo 2 sapt apoi incepem programul de vara, cu mers zilnic la Camp (tabara aceea de zi despre care v-am mai zis), cu cursuri de inot si piscina cat cuprinde.

La inot au inteles ca daca termina toate nivelele pot sa se angajeze peste vara la piscina ca si salvamari. Le-a placut ideea asa ca acum au o motivatie interioara f buna.

Adriana, sa ai o nastere usoara si sa ne dai si noua de veste (poate dai vreun sms fetelor)

O vara faina tuturor,

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Cu exceptia Ioanei care e sub carti, restul sunteti puse absente nemotivat. Eeeeee, profitati ca am fost plecata si nu mai ziceti nimic.

Noi ne pregatim de vacanta, am reusit sa depunem actele de pasapoarte si sper sa fie gata la timp, adica cu o zi inainte de plecare. Nu mai stiu daca va spusesem ca am reusit sa pierd toate certificatele de nastere si cel de casatorie in original. Am reusit sa scot o parte, mai am cateva.

Asta seara am fost cu Alex la Scorpions. Slabut concert, organizare execrabila, aproape mi au calcat copilul in picioare la intrare la cele mai scumpe bilete. Am plecat mai devreme de teama imbulzelii. Luni a fost si la Sting cu tati, a declarat ca e cam batran sa mai cante.

In rest am terminat pictura, am avut vernisajul sambata trecuta. La engleza a dat testul final, a luat 99 puncte si sunt tare incantata. Mai avem cateva sedinte de inot si gata. Pe 22 avem serbarea la gradi si va fi tigancusa, i am comandat costum pe net. Lucram la o surpriza pentru copii si educatoare, un album cu pozele lor de la gradi. Au avut o sedinta foto la gradi, asteptam sa selectam pozele finaliste.

Cam atata de la noi. Sper sa va mobilizati si voi cu vesti.

pS ce sa facem in we cu vremea asta? Planificasem iesire la mare dar se pare ca vom sta numai in casa. Voiam sa schimbam cu Bran, dar Alex e tare dezamagita.

Mergi la inceput