Poznasi dragalasi de ian-febr 2004

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Waw - Adriana - din punctul meu de vedere - timpul a trecut foarte repede si nu-mi vine sa cred ca mai ai putin si nasti. NASTERE USOARA!

Roxana-abordarea in scolile private este alta daca as fi putut si eu as fi continuat cu o scoala privata.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Adlemi - am vazut si eu inregistrarea. Multa putere in continuare!
Andrei este un mare lupator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Offf, mie nu imi merge inregistrarea, o sa mai incerc de acasa. Dar am stiut totdeauna ca Andrei si Imelda sunt niste luptatori si merita toata admiratia din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Offf, mie nu imi merge inregistrarea, o sa mai incerc de acasa. Dar am stiut totdeauna ca Andrei si Imelda sunt niste luptatori si merita toata admiratia din lume.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Sunteti niste prieteni minunati! Abia astept sa bem cafeaua aia mult promisa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Adlemi - am vazut si eu inregistrarea. Multa putere in continuare!
Andrei este un mare lupator.

Cris,putere mi-a dat Dumnezeu inca din clipa in care l-am nascut! Asa cum si pe el l- ajutat Dumnezeu sa fie puternic.Nimeni si nimic nu o sa ne darame pe noi 3.Suntem cea mai buna echipa din lume.
Dar oricum,multumim de aprecieri.Sunt insa vorbe mari si nu sunt asa sigura ca le meritam.Dar va multumim.

Mergi la inceput

Imelda, te pupic tare. Asa e, am fost cam neserioasa cu cafeaua aia, dar gasim noi ocazia cu mare drag. Atunci imi pove si de emisiune pentru ca nu o pot vedea in flash.

Mergi la inceput

Buna dimineata
Mai vine careva dintre voi la intalnirea de maine de la ora 17.00 la Cocor,pentru a serba ziua copilului?
Ma gandesc ca e o ocazie potrivita pentru a ne mai vedea si noi.Fetele din Bucuresti,care spune prezent?

Mergi la inceput

Hei, si eu cautasem evenimente pentru 1 iunie, dar as fi preferat ceva in cerc mai restrans. Ramane sa ne vedem la cafeaua promisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Acum am aflat si eu de intalnirea de maine. Poate vin si eu cu Albert, ca tot cautam un eveniment unde sa-l duc maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

LA MULTI ANI tuturor copiilor ... mai mici sau mai mari !!!

Stiam si eu de intalnirea DC de la Cocor, dar ne atrage mai mult o piesa de teatru sustinuta de trupa de la Tandarica, la Plaza Romania. E si mult mai aproape de noi, deci mai comod pentru mine...
Petrecere frumoasa!!!

Ioana, nu mai zici nimic? V-am dat disparuti .

Sunt tare fericita ca serbarea de final de gradinita a lui Rares este programata pe 9 iunie, asa ca voi putea participa si eu. Sper ca bblina sa nu dea semne de iesit afara pana in aceasta data.

Adraiana 38 sapt. si Rares

Mergi la inceput