Poznasi dragalasi de ian-febr 2004
Raspunsuri - Pagina 15
Crisnemes spune:
Waw - Adriana - din punctul meu de vedere - timpul a trecut foarte repede si nu-mi vine sa cred ca mai ai putin si nasti. NASTERE USOARA!
Roxana-abordarea in scolile private este alta daca as fi putut si eu as fi continuat cu o scoala privata.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Crisnemes spune:
Adlemi - am vazut si eu inregistrarea. Multa putere in continuare!
Andrei este un mare lupator.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana_G spune:
Offf, mie nu imi merge inregistrarea, o sa mai incerc de acasa. Dar am stiut totdeauna ca Andrei si Imelda sunt niste luptatori si merita toata admiratia din lume.
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Offf, mie nu imi merge inregistrarea, o sa mai incerc de acasa. Dar am stiut totdeauna ca Andrei si Imelda sunt niste luptatori si merita toata admiratia din lume. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Sunteti niste prieteni minunati! Abia astept sa bem cafeaua aia mult promisa.
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crisnemes Adlemi - am vazut si eu inregistrarea. Multa putere in continuare! Andrei este un mare lupator. Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006) |
Cris,putere mi-a dat Dumnezeu inca din clipa in care l-am nascut! Asa cum si pe el l- ajutat Dumnezeu sa fie puternic.Nimeni si nimic nu o sa ne darame pe noi 3.Suntem cea mai buna echipa din lume.
Dar oricum,multumim de aprecieri.Sunt insa vorbe mari si nu sunt asa sigura ca le meritam.Dar va multumim.
Roxana_G spune:
Imelda, te pupic tare. Asa e, am fost cam neserioasa cu cafeaua aia, dar gasim noi ocazia cu mare drag. Atunci imi pove si de emisiune pentru ca nu o pot vedea in flash.
adlemi spune:
Buna dimineata
Mai vine careva dintre voi la intalnirea de maine de la ora 17.00 la Cocor,pentru a serba ziua copilului?
Ma gandesc ca e o ocazie potrivita pentru a ne mai vedea si noi.Fetele din Bucuresti,care spune prezent?
Roxana_G spune:
Hei, si eu cautasem evenimente pentru 1 iunie, dar as fi preferat ceva in cerc mai restrans. Ramane sa ne vedem la cafeaua promisa.
anda141 spune:
Acum am aflat si eu de intalnirea de maine. Poate vin si eu cu Albert, ca tot cautam un eveniment unde sa-l duc maine.
ad_risnov spune:
LA MULTI ANI tuturor copiilor ... mai mici sau mai mari !!!
Stiam si eu de intalnirea DC de la Cocor, dar ne atrage mai mult o piesa de teatru sustinuta de trupa de la Tandarica, la Plaza Romania. E si mult mai aproape de noi, deci mai comod pentru mine...
Petrecere frumoasa!!!
Ioana, nu mai zici nimic? V-am dat disparuti .
Sunt tare fericita ca serbarea de final de gradinita a lui Rares este programata pe 9 iunie, asa ca voi putea participa si eu. Sper ca bblina sa nu dea semne de iesit afara pana in aceasta data.
Adraiana 38 sapt. si Rares