Poznasi dragalasi de ian-febr 2004
Raspunsuri - Pagina 17
anda141 spune:
Si noi am fi vrut sa plecam undeva la balaceala, insa m-a cam dat peste cap vremea asta.
ad_risnov spune:
Salutare si din partea noastra!
Astazi am certitudinea ca luni, 13 iunie, voi naste!!! Deja am bagajelul facut si asteptam infrigurati ziua Z.
Doamne ajuta!
Sunt bucuroasa ca Rares a avut ieri serbarea de final de gradinita si am putut si eu participa.
Va pup pe toate!
Adriana 39 sapt. si Rares
poze cu burtica: http://community.webshots.com/album/580317040ejGVjI
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ad_risnov Salutare si din partea noastra! Astazi am certitudinea ca luni, 13 iunie, voi naste!!! Deja am bagajelul facut si asteptam infrigurati ziua Z. Doamne ajuta! Sunt bucuroasa ca Rares a avut ieri serbarea de final de gradinita si am putut si eu participa. Va pup pe toate! Adriana 39 sapt. si Rares poze cu burtica: http://community.webshots.com/album/580317040ejGVjI |
Oau,Adriana,nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...Parca am simtit eu ceva de am intrat azi sa vad cand e DPN-ul.Ce sa-ti zic,tin pumnii sa fie totul bine (nici nu poate fi altfel decat bine!), sa ai o nastere usoara si fara probleme si un bebe sanatos si mancacios.
Asteptam sms-ul care sa ne anunte venirea pe lume a minunii,fie tu fie Cosmin,unul sa ne dea de stire va rugam.
Tinem pumnii tare tare si sa ne auzim cu bine de 2xmamica.
Roxana_G spune:
Adriana, tin pumnii, nastere usoara!
Monica, suntem la Bran pana la urma, a picat marea din pricina vremii.
arturicii spune:
Adriana,
sunt cu gandul alaturi de tine la marea intalnire cu bebelina!
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
adlemi spune:
Adriana,azi e ziua cea mare!!!Tinem pumnii stransi si suntem toate alaturi de tine.
Asteptam mesajul ca a sosit bebelina si ca totul e bine!
tare si tinem pumnii stransi
adlemi spune:
Adriana are o minune de fetita.Nu stiu detalii "tehnice",am zarit-o doar intr-o poza,dar totul e bine.
Adriana,sa va traiasca minunea si sa va bucurati de nazbatiile ei.