Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 20
crispro spune:
Neata! Noi iar cu program de povesti peste noapte, de la 3 la 4... stia el ca acum 8 luni la ora aia s-a nascut si a vrut sa imi aminteasca cum e sa stai treaza la ora aia. Plus trezirea de tot la 7... bine, ca nu l-am luat din pat pana la 8 juma, desi nu am mai reusit sa dorm, dar am lenevit. Si acum e la prima tura de somn...ca doar e rupt... ii mare fecioru'meu, 8 luni!!! sper ca de la varsta asta e mai usor, fara atata leganat, fara atatea treziri, si cu multe progrese!!! Va servim cu o cafeluta/capuccino, si cam atat... ca nu am nimic altceva... eu v-am mai zis ca nici nu ii fac tort sau sa ii cumpar. La un an doar! La multi ani Ilinca! La multi ani Priscilla! La multi ani pt Victor de Kata!!! Bravo ca mananci tot ce iti face mami!
Si eu inca ii dau ciorapei pe sub pantaloni, subtirei- dar is acolo. Sigur, depinde si ce pantaloni ii dau peste.
Legat de lapte de vaca- pana la 2 ani nici nu ma gandesc sa ii dau.
Rodi, bine ca a dormit Isa peste noapte- nasol in schimb cu raceala. Si mie mi se pare ca se scapa greu de ea. E suficent sa ramana un pic de tuse, sau un pic de sensibilitate, si la cea mai mica adiere de vant pe mine ma ia din nou raceala. Poate asa e si la Isa.
Multumim de urari Bumblebee, Alice, Rodi, Paula, Oana, Diana!!! Va trimite Vlad cate un pupic!
Pufescu, abia astept sa ne spui de rosiile alea cum ies! Esti foarte tare! Si e grozava ideea cu duminica doar in familie!
Paula, Homeovox e bun pt durerile in gat- testat de mine si sot! E facut de Boiron (cei ce fac oscilo).
Oana, distractie placuta la petrecere!
Btz, mie mi se pare greu sa alaptezi. Si de asta am mare consideratie pt cine poate!!! Asa ca din partea mea, . Mie nu mi-a placut alaptarea foarte mult, sa fiu innebunita sa alaptez. Dar tot am fost necajita de numa cand s-a terminat lapticul. Si ce are daca alaptezi pana la 2 ani? daca asa vrei si ai laptic, foarte bine, e treaba ta pana la urma.
Of, ne schimbam o usa si lucreaza acum baietii- sper sa nu se trezeasca Vlad. Si nu curge apa!!!!!!!!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
btz,
s-a trezit Isa de o jumate de ora, deci mai puteam dormi mult si bine. eu ma gandesc cu de la mine putere sa reiau tratamentul initial de acum 3 saptamani, se pare ca dr mi-a spus prea repede sa reduc din aerosoli si sa renunt la siropuri. sa vedem cum va fi pana luni, ca asa mi-e de mila de ea cand incepe sa tuseasca si se roseste toata dulceata , plus ca se trezeste si plange... doar noaptea tuseste, peste zi e "sanatoasa" tun
paula, eu am patit ca tine anul trecut chiar de Pasti, am inceput cu o durere de gat care a evoluat tare urat, imi venea sa plang de durere si usturime, parca inghitisem un arici care a ramas apoi blocat acolo si se chinuia sa iasa . la 3 zile, nu mai puteam vorbi deloc, asa ca aveam un clopotel ca sa-i atentionez pe sot si pe Maria ca vreau ceva , si eram cu telefonul in permanenta in buzunar sa dau bip sau sa trimit sms, ca de raspuns degeaba raspundeam . am fost la dr, mi-a dat un tratament de o saptamana si mi-a spus sa nu ma fortez sa vorbesc, sa-mi las corzile vocale sa se odihneasca ca mai rau le fac(cred ca a fost saptamana de vis a sotului, era o liniste in casa , il intrebau colegii ce mi-a facut, ca vreau si ei reteta ). si intr-o dimineata m-am trezit de parca n-as fi avut nimic si m-am pus pe vorbit intruna, sa recuperez saptamana de tacere
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
katalina spune:
rapid intru sa va servesc cu www.doarnatural.ro/consumul-moderat-de-cafea-reduce-riscul-unui-accident-vascular/" target="_blank">O CAFEA BUNA, si o www.breadoflifebakery.org/" target="_blank">PRAJITURICA
La multi ani Vladut!!!!
Priscila !!!!!
La multi ani Ilinca!!!!
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
eladea2005 spune:
neata fetele! missed me?
kata, am vazut ca m-ai strigat...uite-ma...
nu stiu ce sa ma fac, timpul asta parca se comprima tot mai rau... am citit putin pe diagonala, evident ca n-am retinut multe...
noi tocmai am experimentat prima cadere din carucior....cum peste zi adoarme in carucior, l-am lasat linsitit in camera, caruciorul apropiat de pat...dintr-odata aud urlete...stiam ca inevitabilul s-a petrecut...a cazut cumva intre pat si carucior...era pe spate, pe parchet...nu stiu exact cum a aterizat, dar oricum pe fata, obraz si tampla stanga e rosu... mama ei de lume...acum am decupat paturita din carucior si am bagat centurile pe acolo, ca sa-l leg cat doarme...
ier am fost si cu eric sa vedem o gradi din zona, privata ce-i drept...e f frumoasa, imi place si din fericire i-a placut si lui...urmeaza sa mergem prin iulie sa ne acomodam putin cu copiii si atmsofera, iar din septembrie ne facem gradinar...
eu cu muci, again... naiba stie de ce sunt asa sensibila...si imi iasa din nou un herpes... haha...asadar ma simt minunat...
va pup...sanatate tuturor, mamici si copii...sper sa mai pot intra cat de curand...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Fetele eu nu vreau sa fiu inteleasa gresit.Eu imi spun doar parerea,niciodata nu am sa judec o mamica ca de ce da LP sau LM sau alte minunatii.Fiecare e liber sa ia proprii decizii pt copilul ei si nu trebuie sa ne lasam influentate negativ,caci multi fac remarci cu rea intentie,de gelozie,invidie.Dar la noi nu este cazul.
Aseara am postat si eu aiurea caci am avut niste discutii mai aprinse cu sotul din cauza scumpei mele soacre,plus ca sora-mea nu ezita o clipa sa ma scoata din sarite privind educatia care i-o dau lui Paul,apoi niste probleme cu mama mea,lipsa somnului meu,galagia infernala si mizeria de la curatenia scarii..s-au adunat.
Paula si tu imi esti draga de numa.De fapt toate imi sunteti dragi,nu cred ca am preferinte decat la bebei,Dar cine nu are??
Si LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR FRUMOSI DE ASTAZI.SA FITI SANATOSI SCUMPILOR
Si acum 2 intrebari:
1.e musai sa le dam apa dupa fiecare masa??Daca da cati ml.Paul bea in jur de 50-80 insa are mese peste care sare si vrea titi direct.
2.Gulii,praz,ananas si papaya ati dat??
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Anne45 spune:
Buna dimineata delfinariu
Noi incepem sa ne acomodam incet incet la noile schimbari.
Avem inca cateva zile de antibiotice si antiinflamatoare-chinuiala mare , le scuipa , a invatat de mult sa le regurgite .
Avem de asteptat 4 saptamani cu ghipsul-deja misca piciorul si se pare ca nu-l deranjeaza prea tare -se rostogoleste la fel de mult ca inainte de operatie .
Noaptea este un pic mai greu-creste temperatura si trebuie sa punem tachipirina.
Am inceput sa mancam bine si Lunea viitoare avem vizita pediatrica -vedem ce ne mai introduce in meniu.
Am avut si noi o perioada in care Giuliano era constipat dar am schimbat un pic prograsmul -dimineata ii dau fructele nu dupa 17 si am introdus o crema de mais si tapioca imbogatita cu fermenti de la Plasmon -daca o gasiti in Ro , o recomand cu caldura-, special pentru stomacel si intestin.
La multi ani sarbatoritilor de azi!!-sa aveti o zi buna
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
ooana spune:
Am trimis reteta de tiramisu pe emailul comun.
...reteta o am de la o mamica draga de aici de pe DC, ea a stat in Italia o perioada
racusor nu mai am adresa
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Pai daca am LM si atat mie cat si lui Paul ne face placere alaptarea de ce sa renunt nu?Aici sa nu ma bata mamicile Dar nici nu ma vad la 2 ani sa alaptez.Pana in 1,5 luni cam asa.Sa dea DD. |
mda, am auzit si eu "textele" aste...imi intray pe o ureche si imi ies pe alta
EDIT: targetul meu e 1 an
Insa din pacate sunt multe produse care contin diferite ingrediente toxice. |
pai da, de asta prospectam piata
A fost mama mea ieri la nutritionist (din cauza AVC-ului) si i-a spus dr ca cea mai buna paine este cea facuta in casa. Asa ca de azi ma apuc de cautat retete si deschis propria brutarie Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
cand o sa ma mut masina de spala vase + masina de facut paine vor fi primele achizitii
citat din mesajul lui btz_ovi Si acum 2 intrebari: 1.e musai sa le dam apa dupa fiecare masa??Daca da cati ml.Paul bea in jur de 50-80 insa are mese peste care sare si vrea titi direct. 2.Gulii,praz,ananas si papaya ati dat?? Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
eu ii tot ofer apa si el am tot refuza
cred le ajunge LM...oricum cand le va fi sete or sa bea...pana atunci noi trebuie sa le tot oferim
nu am incercat inca nimic din ce ai enumerat tu
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
pe emailul comun v-am trimis "ce inseamna BIO cu adevarat"
Noi 2
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
mda, am auzit si eu "textele" aste...imi intray pe o ureche si imi ies pe alta |
La ce texte te-ai referit??
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010