Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Eu am 3 optiuni. Raman la Mustela sau Roche Posay si Vichy Capital Soleil. Oricum o sa cer si parerea pediatrilor. In special a celui din Gr ca aia au soare mai mult :)).

Dr oricum, cred ca tb sa incepem sa o folosim de pe acum.

Catalina

sa imi spui te rog, daca nu uiti, ce iti recomanda...merg pe mana voastra ...vad ca pediatrul din Ro are aceeasi schema...asa ca si cel din Gr cred ca ar fi pe gustul meu
intreaba-l eventual si de Mustela ce parere are?!?

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Rody, eu vreau ceai, ca inca sunt cu gatul rau de tot...ai?
Btz, asa imi esti de draga, dar uneori nu pot sa te inteleg si pace.... Cum ma, mama, daca nu aveai lapte tu ii dadeai lui Paul lapte de vaca asa de mic? Sau cu cremele de protectie...crezi ca sunt mai sanatoase UV? Tu nu te dai cu nimic cand stai la soare?
Eu cand il scot ep Raul afara, ma gandesc al 2 lucruri :
1. cum ma imbrac eu. In cel mai rau caz ii dau o bluza in plus fata de ce am eu.
2. daca eu il tin in casa la 21,5 grade cu un body si un pantalon de trening, de ce sa il scot afara al 20 ed grade mult mai gros imbracat?
In ceea ce priveste UV, si eu cred ca e necesara crema protectoare, mai ales dupa ce am fost la Sovata si am vazut ca a stat 1 ora la soare si l-a prins destul de tare.
S-a obisnuit Raul al meu cu degetelul bandajat. Inca sta si il studiaza destul de des, dar nu-l mai baga in gurita.
Rody, sanatate multa lui Isa si tie.
La multi ani Vladut, Priscila si Victor!!
La multi ani Ilinca!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

nu e mult si salopeta si dress?
noi am fost doar in body, colanti si un fel de bluza de trening.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Dress subtire si salopeta f subtire, altfel ramanea cu picioarele goale ;)
Oricum de acum trebuie sa fiu mai atenta la ce haine ii las, daca eram eu sigur I'll imbracam mai subtire.

Oricum andrei iese dimineata devreme si apoi pe la 3 jumate

Mergi la inceput

La multi ani
Vlad - pe care il astept cu interes la "smotoceala"
Priscilla Serayah
Victor Petru

Ilinca(Deveghe) Sanatate si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi sufletului tau!

Citat:
citat din mesajul lui katalina

mersi Diana,Cata,oare au si shop online?ce biiine ar fi

nu din pacate

Citat:
citat din mesajul lui katalina

nu-mi vine sa cred ca vine H&M in Romania.Fetele care ajungeti-in 25 martie e deschiderea in AFI, sa ne spuneti cum sunt preturile

vezi pe site cateva produse asa ca sa iti faci o impresie...eu am studiat deja

Larissa studiul e "work in progres" ...asteptam sa vedem pediatrul lui Cata din Gr ce zice

Rody si eu zic 50+
multi la Isa

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Asadar si prin urmare, pana la 1 an nici nu ma gandesc sa-i dau lapte de vaca. Pana atunci poate ma dumiresc si eu care-i treaba. Ca de nu, imi cumpar o capra si o cresc cu mine in apartament.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu cand il scot ep Raul afara, ma gandesc al 2 lucruri :
1. cum ma imbrac eu. In cel mai rau caz ii dau o bluza in plus fata de ce am eu.
2. daca eu il tin in casa la 21,5 grade cu un body si un pantalon de trening, de ce sa il scot afara al 20 ed grade mult mai gros imbracat?

Poze luna 8

eu inca de la inceput l-am imbracat pe Matei exact cum m-am imbracat eu + body

hexoraletten pt gat, are efect

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

da, paula, am si ceai, tocmai i-am facut Mariei , asa ca te invit la o cana calda, cu miere si lamaie

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Nu v-am spus ca de 2 zile am ajuns si eu la coafor sa ma tund ca doar azi merg la cheful firmei de 8 Martie...dar asta nu e important...
stand acolo cu bigudiurile in cap la casca...am luat o revista si am citit ca Anastasia Soare(regina sprancenelor de la Hollywood)a deschis o pensiune la 1 km de Mamaia
am venit acasa si am cautat site-ul...e foarte fain, asa ca pentru cine doreste sa mearga la noi la mare, uitati-va dupa Pensiunea Alfa(5stele)

si acum din categoria vise: oare cum ar fi sa ne intalnim acolo cu delfinasii

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, nu are nimic efect la gatul meu. Am senzatie ca undeva am o rana , ca prea tare ma doare. Ma duc azi la dr sa trecem pe antibiotice ca sunt innebunita.
Banuiesc ca nu te-ai tuns scurt...Chiar ai avut vreodata parul scurt? Distractie faina la chef!!
Lui Raul nu-i place bona deloc. Nu stiu ce sa fac. Mie imi convine ca face si mancare, dar el nu vrea sa stea cu ea. Tot la 10 min tb sa ma duc sa-l potolesc din plans.. Si el chiar nu prea face nazuri la persoane. Nu stiu de ce nu-i place...Cred ca cautam bona nr 4

Poze luna 8

Mergi la inceput

Paula ai mei m-au tuns scurt in clasa 1...si aveam parul lung, deh era mai usor pentru ei...cred ca a fost o trauma pentru mina ca de atunci am avut parul scurt doar 1 data, ma refer la perioada in care nu ma mai puteau tunde ei cum doreau

asa ca scurt nu sunt, am taiat vreo 10 cm

offf cu bonele astea am inceput sa intreb si eu in stanga/dreapta...daca aflu de una disponibila acum iti spun

am sunat ieri la una care mi-a fost recomandata si mi-a zis ca peste 2-3 ani, ca tocmai a mers la un bebe de 1 luna

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.

Se pare ca am fost inteleasa gresit sau poate nu am scris eu corect (de'h era tarziu si eu obosita groaznic)

Lapte de vaca sau de comert numai eu si Ovidiu consumam atat.
Cu LP-ul eu am ceva din maternitate:in sensul ca il urasc caci el era baza in spital deoarece eu nu aveam destul.
Si daca nu aveam LM normal ca ii dadeam LP,nici gand de vaca sau altceva.Insa nici nu as renunta la alaptat in favoarea LP-ului cum mi-a sugerat o cunostinta "eii draga ce te obosesti cu alaptatul cand sunt atatea marci de lapte praf pe piata".Pai daca am LM si atat mie cat si lui Paul ne face placere alaptarea de ce sa renunt nu?Aici sa nu ma bata mamicile Dar nici nu ma vad la 2 ani sa alaptez.Pana in 1,5 luni cam asa.Sa dea DD.

Insa stiu ca LV nu este potrivit pt bebei dat mai devreme de 1 an si motivele le stiti si voi.Si nici indoit cu apa sau ceai.Si am mentionat zilele trecute intr-o postare ca eu fac 2 tipuri de iaurt:unul pt noi din LV si altul pt Paul cu lapte UHT.Daca as fi dorit sa ii dau LV nu m-as fi obosit sa testez diferite marci de UHT din comert pt a-l gasi pe cel potrivit.

Iar cu cremele UV sincer am gasit niste articole acum vreo 2 ani care m-au facut sa ma gandesc mult la folosirea lor.Insa din pacate trb sa recurgem si la ele.Dar de ce am scris eu aseara ca nu as folosi??Cred ca eram beata.Acum am recitit postarea si imi dau seama ca oboseala si problemele de ieri mi-au afectat gandirea.

Da Paula normal ca folosesc creme,nu spun ca nu trb (chiar nu pricep de ce am scris aseara asa ceva) insa pt Paul trb sa studiez bine piata,deoarece nu vreau sa ma arunc la primul raft sa cumpar orice produs.Insa din pacate sunt multe produse care contin diferite ingrediente toxice.

A fost mama mea ieri la nutritionist (din cauza AVC-ului) si i-a spus dr ca cea mai buna paine este cea facuta in casa.
Asa ca de azi ma apuc de cautat retete si deschis propria brutarie

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

3 griji:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor!

Servici usor Alina! Cred ca e tare greu sa pregatesti totul cu o zi inainte. Pot fi erori de meteo. Eu de cand ii pun pantofiori nu mai da sosetelele jos.

Gata ma duc la puiuca draga care vorbeste cu jucariile la ea in camera ( pe jos sa fiu sigura ca nu are de unde sa cada :)) .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput